Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεταξύ μας, δεν τον παω. Ολο θέλει να δείχνεται. Ενώ στο δικό μας προφίλ γραφει member, αυτός το εχει αλλαξει και εχει βάλει super moderator.

μια χαρα ειναι, λιγο με την apple μας τα χαλαει αλλα νταξει :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Μεταξύ μας, δεν τον παω. Ολο θέλει να δείχνεται. Ενώ στο δικό μας προφίλ γραφει member, αυτός το εχει αλλαξει και εχει βάλει super moderator.

Τι να πω κι εγώ που μου έχει βάλει εκεί ένα senior λες και είμαι η σενιοραΣούλα

Κάποια στιγμή, αν και είναι ακόμα νωρίς, θα πρέπει να κάνουμε συνέλευση για να αποφασίσουμε αν στη season 2 θα ανοίξουμε νέο θρεντ ή θα συνεχίσουμε σε αυτό.

Αυτο ειναι σοβαρο ζητημα. Να ανοιχτει poll.

• Like 1

Αυτο ειναι σοβαρο ζητημα. Να ανοιχτει poll.

Ο TS προφανως το προεβλεψε, βαζοντας γενικο τιτλο: Survivor ΣΚΑΙ και οχι πχ Survivor 2017 κλπ

Ο TS προφανως το προεβλεψε, βαζοντας γενικο τιτλο: Survivor ΣΚΑΙ και οχι πχ Survivor 2017 κλπ

Μα ειπες ειναι ο μανατζερ. Τον εχεις για τοσο προνοητικο;

Ξέρουμε πότε θα αρχίσει το 2ο σερμπάιβο; Θα έρθει καπάκι μετά το άλλο ή του χρόνου τον Φλεβάρη;

Toυ χρόνου λογικά.

​Έχει σειρά το voice, δε νομίζω ο Τουρκαλάς να τα βάλει και τα 2 μαζί, άσε που είχε πει ότι θέλει να επαναφέρει και το Ελλάδα έχεις ταλέντο...

Ξέρουμε πότε θα αρχίσει το 2ο σερμπάιβο; Θα έρθει καπάκι μετά το άλλο ή του χρόνου τον Φλεβάρη;

ελπιζω να μην ερθει καπακι, να προλαβουμε λιγη αποτοξινωση πρωτα, να αγορασουμε καινουριο καναπέ χωρίς γούβα κλπ.

λογικά ίδια εποχή θα παίξει γιατί από Σεπτέμβρη παίζει χειμώνας εκεί..

Αγχος

ελπιζω να μην ερθει καπακι, να προλαβουμε λιγη αποτοξινωση πρωτα, να αγορασουμε καινουριο καναπέ χωρίς γούβα κλπ.

λογικά ίδια εποχή θα παίξει γιατί από Σεπτέμβρη παίζει χειμώνας εκεί..

Toυ χρόνου λογικά.

​Έχει σειρά το voice, δε νομίζω ο Τουρκαλάς να τα βάλει και τα 2 μαζί, άσε που είχε πει ότι θέλει να επαναφέρει και το Ελλάδα έχεις ταλέντο...

Ο σωστός προγραμματισμός είναι το παν :P . Εγώ θα γουστάριζα στα καπάκια ένα με σούργελα μέσα χωρίς διάσημους. Επίσης μπορούνε να πάνε σε άλλη ήπειρο που θα έχει καλοκαίρι. Σαν το αμερικάνικο που γίνεται κάθε φορά σε άλλο μέρος. 

Εγώ είμαι περίεργος ποιοι θα γίνουν τηλεμαϊντανοί σε πάνελ κουτσομπολίστικων από του χρόνου.

Ας πούμε η λάουρα ήταν αποτυχημένος μαϊντανός σε λιάγκα-σκορδά και την κόψανε, έβαλαν άλλη στη θέση της. Έλεος.... Ούτε αυτό μωρή;

Έχω ακούσει ότι σπαλ και χαλβάς έγιναν επίσης μαϊντανοί, όταν τους τέλειωσε το μόντελινκ. Ας επιβεβαιώσει όποιος γνωρίζει, με οπτικοακουστικό υλικό.

Εγώ είμαι περίεργος ποιοι θα γίνουν τηλεμαϊντανοί σε πάνελ κουτσομπολίστικων από του χρόνου.

Ας πούμε η λάουρα ήταν αποτυχημένος μαϊντανός σε λιάγκα-σκορδά και την κόψανε, έβαλαν άλλη στη θέση της. Έλεος.... Ούτε αυτό μωρή;

Έχω ακούσει ότι σπαλ και χαλβάς έγιναν επίσης μαϊντανοί, όταν τους τέλειωσε το μόντελινκ. Ας επιβεβαιώσει όποιος γνωρίζει, με οπτικοακουστικό υλικό.

http://www.youtube.com/watch?v=G8LPgJVTLUs

http://www.youtube.com/watch?v=_vNoF10wtsA

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...