Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Σήμερα ξεκούραση έτσι;

Εγώ μπαίνω σε αγρανάπαυση ως τηελεθεατής κάθε πέμπτη για να επανέλθω με φόρα κυριακή βράδυ. Εννοείται ότι ασχολούμαι με μονοκαλλιέργεια (βλέπω μόνο σαβουράιβορ)

Κάτι άσχετο, ρε phanispal, γράψε αυτά τα ρημάδια τα 8 μηνυματάκια που σου υπολείπονται τόσον καιρό για να κλείσεις 25Κ, μην παίζεις άλλο με το OCD μας :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Ντανος βγάζει τα μάτια του μόνος του....

Από την μια κλάμα για το ανηψακι του.....,από την άλλη μανούρα με ότι μιλάει Ελληνικά εκεί μέσα...

Σουρ-βαιβορ και αγωνιστής.......Αλλά και θα πουλήσει την κουβέρτα στους πεινασμένους χωριάτες Για να ένα κομμάτι ψωμί που θα του δώσει πλεονέκτημα Στον στίβο.

Το πιθανότερο Είναι να αποδειχθεί αυτος ο νικητής μιας και στους νεοέλληνες το βλαχομπαροκ του τιμιου λαϊκού παιδιού πουλαει σαν ζεστο ψωμι....αλλα θα ηταν απολαυση να δω την φατσα του να ακουει πως παίρνει τον μπούλο αυτός και όχι κάνας άλλος σε μια μελλοντική ψηφοφορια..

Μου κανει να βγάζει μεγάλη Κατίνα από μέσα του

Κάτι άσχετο, ρε phanispal, γράψε αυτά τα ρημάδια τα 8 μηνυματάκια που σου υπολείπονται τόσον καιρό για να κλείσεις 25Κ, μην παίζεις άλλο με το OCD μας :P

Δεν είμαι του spam, κι αν μπω στη διαδικασία να postάρω όπως παλιότερα στο Hardware κ.λπ. που ήμουν πρώτα φοιτητής και μετά άνεργος, με βλέπω να καταλήγω πάλι το δεύτερο (η πρώτη ιδιότητα εξακολουθεί να ισχύει) :Ρ

Λες να χρειαζεται? Θα τυπωσω μια μπλουζα , αντι για αστερια ομως θα εχει το Logo του Insomnia πολλες φορες

Έλε πες αλήθεια, τόσον καιρό γράφεις στο θρεντ για να μαζέψεις ψηφαλάκια του χρόνου στο παιχνίδι, ε;

Είμαι κυκλοθυμικός. (No kidding)

Για διάδοχο μισθοφόρου καλό σε κόβω

Δεν είμαι του spam, κι αν μπω στη διαδικασία να postάρω όπως παλιότερα στο Hardware κ.λπ. που ήμουν πρώτα φοιτητής και μετά άνεργος, με βλέπω να καταλήγω πάλι το δεύτερο (η πρώτη ιδιότητα εξακολουθεί να ισχύει) :Ρ

Εντάξει λοιπόν εισαι ηθικός πυλώνας της ορθής χρήσης του φόρουμ. Δεκτόν.

Τι σκατά κάνεις όμως σε αυτό το θρεντ ήθελα να ξερα :P

Χαχα creepy,στο άλλο tab που έχω ανοιχτό κάνω κάτι ocd tests.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...