Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από την άλλη όμως οι Ντανίτσες αναγνωρίζοντας την αγωνιστική αξία της Βαλα και φοβούμενες πως δίχως αυτή θα χάνονται οι ασυλίες με κίνδυνο για το βενζινά ίσως την ψήφισαν. 

Δεν παίζει αυτό, δε σκέφτονται έτσι οι γυναίκες.

​Όποια από τις 2 και να φύγει σήμερα, γιατί δε βλέπω πώς θα φύγει άντρας, προβλέπω να φεύγει κι η άλλη στην επόμενη ασυλία που θα χάσουν.

​Νομίζω ότι στους 8 θα γίνει η κανονική ένωση, δύσκολο μου κάνει να πάει στους 6...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Μου έκανε εντύπωση που στο χθεσινό επεισόδιο η Σάρα έλεγε ότι δεν περίμενε να δώσουν υποψήφια για αποχώρηση την γιούφτσα. Παίζει να μην στροφάρει καθόλου.

o Skai έχει αφήσει να διαρρεύσει οτι υπάρχει θρίλερ μεταξύ βλάχας και βούρλου, μην εκπλαγείτε αν ο ταλιμπανιδιης το βράδυ αναφέρει οτι το αποτέλεσμα κρίθηκε ψήφο ψήφο, η πραγματικοτητα είναι άλλη όμως.. Ελπίζω να μην κρατήσουν την γιουφτρα μέσα .. όχι τίποτα άλλο έχω αγοράσει καμιά 20 αρια mefisto για το βράδυ, μην πάνε χαμένα...θα θυμηθώ βραδιά Χανταμπακη..

• Like 5

Και μεταξύ μας, ωραία γυναίκα, άσε που εδω τη λέμε γιουφτσα. 

τρολάρεις φαντάζομαι. με το λουλούδι στο κεφάλι που είχε φορέσει στο πάρτι, το σίγουρο είναι πως θα είχε ρίξει κανένα γύφτο με isuzu και καστανόχωμα στην καρότσα.

• Like 2

τρολάρεις φαντάζομαι. με το λουλούδι στο κεφάλι που είχε φορέσει στο πάρτι, το σίγουρο είναι πως θα είχε ρίξει κανένα γύφτο με isuzu και καστανόχωμα στην καρότσα.

με isuzu καλα θα ηταν , μην εριχνε ρομα με datsun και μπροστα αυτοκολητο trubo...

• Like 2

o Skai έχει αφήσει να διαρρεύσει οτι υπάρχει θρίλερ μεταξύ βλάχας και βούρλου, μην εκπλαγείτε αν ο ταλιμπανιδιης το βράδυ αναφέρει οτι το αποτέλεσμα κρίθηκε ψήφο ψήφο, η πραγματικοτητα είναι άλλη όμως.. Ελπίζω να μην κρατήσουν την γιουφτρα μέσα .. όχι τίποτα άλλο έχω αγοράσει καμιά 20 αρια mefisto για το βράδυ, μην πάνε χαμένα...θα θυμηθώ βραδιά Χανταμπακη..

που τις βρισκεις (τις γουρουνες)? δωσε πηγη plz

btw

να φτιαξετε και ενα gif με τον κοκκινακη που κοιταει εντελως νιρβανα το υπερπεραν σε καθε σκηνη εντασης

• Like 1

Μου έκανε εντύπωση που στο χθεσινό επεισόδιο η Σάρα έλεγε ότι δεν περίμενε να δώσουν υποψήφια για αποχώρηση την γιούφτσα. Παίζει να μην στροφάρει καθόλου.

Μετά το ατύχημα έχει πέσει σε standby Mode

η κλάουρα μετά από 3 μήνες, μπουτάκια, κολαλάκι και βυζούμπες, τι την ταίζουν εκεί μέσα; νούμερα να γίνονται... 

κρεμα γιωτης :-D

btw

να φτιαξετε και ενα gif με τον κοκκινακη που κοιταει εντελως νιρβανα το υπερπεραν σε καθε σκηνη εντασης

Πες μου ώρα στο χθεσινό επεισόδιο να το φτιάξω

Πες μου ώρα στο χθεσινό επεισόδιο να το φτιάξω

χμμ ειχα στο μυαλο μου σκηνες απο διαφορα επεισοδια, που γινεται της π@@τανας και ο αλλος ειναι στη κοσμαρα τους αταραχος.

btw

Περιπτερας της περιοχης :devil:  :devil:

χμμ ειχα στο μυαλο μου σκηνες απο διαφορα επεισοδια, που γινεται της π@@τανας και ο αλλος ειναι στη κοσμαρα τους αταραχος.

Θα προσπαθήσω να τον πετύχω σε καμία καλή σκηνή που γίνεται χαμός και αυτός νιρβανα

θα σκάσουν δίδυμα και αυτή θα παίζει ακόμα survivor...

και θα βγει ενα κοντο σιχαμα με τη φατσα του μπο και ενα ψηλο σιχαμα με τη φατσα του κοκκινακη, twins φαση

καποιος να φτιαξει την αφισα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...