Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Ντάνος πρέπει να έχει φάει τέτοιο κόλλημα με τη Βαλαβάνη γιατί του θυμίζει βαλβολίνη :P

Τη γουστάρει και ειναι λογικό. 

Αυτή βλέπει κάθε μέρα, με αυτή μάχεται πάντα, οι 2 τους παλευουν για το φαγητό.

Και μεταξύ μας, ωραία γυναίκα, άσε που εδω τη λέμε γιουφτσα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ισως. Απλά ο Βασσάλος ειναι τυπος που περιμέναμε πολύ περισσότερα απο αυτόν. Αν ειχε δυναμισμό ισως να ειχε ξεπεράσει κατά πολύ τον Ντάνο. Σιγουρα θα ειναι στη πεντάδα, ισως και στη 3άδα.

Το κακό απλά ειναι οτι έδιωξαν πολυ νωρις οι ντιάσημοι την Μαιται που ισως έφτανε ψηλά και έφυγε και η Κολιδά και δε θα έχουμε γυναίκα στον τελικο.

Απο γυναίκες μόνο Κολλιδά παπαδοπούλου για τέλος τώρα με αυτές τις 4 απλά υπάρχουν στο παιχνίδι. Ο βασαλος όντως είναι πεσμένος πολύ ειδικά στην αρχή σερνόταν τελευταία έχει ανέβει αρκετά αλλά και πάλι χάνει στους στόχους.

Πλακα πλακα θυμαστε αρχες του 2000 που ειχαν βγαλει τηλεορασεις dual band με 2 καναλια;

Ηταν για την εποχη και γαμω.

Το δευτερο καναλι επαιζε σε ενα μικρο τετραγωνακι πανω δεξια αν θυμαμαι καλα.

Πλακα πλακα θυμαστε αρχες του 2000 που ειχαν βγαλει τηλεορασεις dual band με 2 καναλια;

Και τώρα υπάρχουν τέτοιες αλλά παλιά οι crt είχαν της Παναγίας τα μάτια για την εποχή τους. Εγώ μπορώ πχ να έχω υπολογιστή ή κονσόλα και σε μικρή οθόνη να παίζει τηλεόραση.

• Like 1

Στη δικια μου τηλ γιατι δε δουλευει το πιπ με 2 διαφορετικα καναλια?

Μονο πισι με παραθυρο τηλεοραση. Τι εργαλεια εχετε εσεις?

Εκτος και εχεις nova οποτε παιζουν δυο καναλια μαζι pip

Ενα απο τη νοβα και ενα απο τιβι

Αλλα μπορεις να συνδεσεις το pc στην τιβι οποτε βλεπεις και 18 καναλια μαζι

Το 1992 ειχε συγγενης μου τέτοια τηλεόραση. Της Philips. Έδειχνε μέχρι και 4 κανάλια σε μικρά παραθυράκια

• Like 1

Το 1992 ειχε συγγενης μου τέτοια τηλεόραση. Της Philips. Έδειχνε μέχρι και 4 κανάλια σε μικρά παραθυράκια

Ωραιος δεν το ηξερα απο τοτε οτι υπηρχαν..!

Μια περιουσια ετσι;

• Like 1

Οφφτοπικ

Ειχε ο θειος μου την έχει μεχρι και σημερα ήταν απλά πολύ μπροστα για την εποχή τους πολυ όμως.

Στο θέμα μας

Άχρηστη Λάουρα ετοιμάσου για ταξιδι πίσω στην Ελλάδα οι τσάμπα πληρωμενες διακοπές τελειώσαν εκτός άμα και εσένα ο μπαμπάς σου είναι όπως της Ελισαβετ

Οφφτοπικ

Ειχε ο θειος μου την έχει μεχρι και σημερα ήταν απλά πολύ μπροστα για την εποχή τους πολυ όμως.

Στο θέμα μας

Άχρηστη Λάουρα ετοιμάσου για ταξιδι πίσω στην Ελλάδα οι τσάμπα πληρωμενες διακοπές τελειώσαν εκτός άμα και εσένα ο μπαμπάς σου είναι όπως της Ελισαβετ

OΙ Ντανίτσες θα έχουν ψηφίσει όλους τους υπόλοιπους πλην της Ευριφίδης, ώστε ν'απομακρυνθεί από τον αγαπημένο τους, μην τις υποτιμάτε...

• Like 1

OΙ Ντανίτσες θα έχουν ψηφίσει όλους τους υπόλοιπους πλην της Ευριφίδης, ώστε ν'απομακρυνθεί από τον αγαπημένο τους, μην τις υποτιμάτε...

Λες δεν το σκέφτηκα αυτό?

Από την άλλη όμως οι Ντανίτσες αναγνωρίζοντας την αγωνιστική αξία της Βαλα και φοβούμενες πως δίχως αυτή θα χάνονται οι ασυλίες με κίνδυνο για το βενζινά ίσως την ψήφισαν. 

Aυτή η Λαμπίρη τι κάνει προβλέψεις; Την άλλη φορά είχε πει οτι κερδίζουν οι μαχητές και κέρδισαν οι διάσημοι. Σημερα έκανε πρόβλεψη πάλι(δεν λεω τι είπε). Δεν πιστεύω οτι έχει πληροφόρηση η συγκεκριμένη. Στην τύχη πετάει λαλακίες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...