Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Σάρα είναι ο ορισμός του τούβλου, και σε συνδυασμό με την ηλίθια χαζοχαρούμενη μούρη της, με κάνει να την σιχαίνομαι όσο κανέναν άλλον εκεί μέσα.

τη σαρα δε τη λες και παλτο ακριβως, ειναι πολυ καλυτερη και απο λαουρα/σπαλ/ελισαβετ/μπο

αλλα δεν αντεχεται η χαζοχαρουμενη φατσα της, ο,τι και να γινει γελαει σα χαζη. ωρες ωρες θελω να σκασει μυτη ο τζοκερ και να της χαραξει ενα μονιμο αναποδο χαμογελο

Γιατί υποστηρίζετε τόσοι πολλοί τον σφαλιάρα; σε όλα άχρηστος είναι συν του ότι είναι εντελώς σπασαρχιδας και γι'αυτό και δεν τον αντέχει και κάνεις εκεί μέσα. Εκτός αυτού φαίνεται και να την έχει ψωνίσει από τότε που κατάλαβε ότι ο κόσμος τον ψηφίΖει. Και καλα είναι ειλικρινής αλλα εμένα μου φαίνεται πως απλα είναι χαζός και δεν μετράει σωστά τι πρέπει και δεν πρέπει να λέει όπως επίσης κι ανυπόφορος ξερολας για τα πάντα. ακόμη και στα αγωνίσματα που στα μισά δεν παίζει όλο οδηγίες δίνει και φυσικά όταν παίζει τα κάνει θάλασσα. Και όταν κερδίζουν το παίρνει και πάνω του ενω συνήθως είναι κουβαλημεενος. Δεν Έχει και μεγάλη διαφορά από Λάουρα. Δεν το πιστεύω ότι θέλετε να φτάσετε τελικό αυτόν τον άχρηστο όταν άλλοι είναι πολύ πιο δυνατοί και προσφέρουν οχταπλασια στο παιχνίδι.

θα ξεφουσκωσει γρηγορα η στηριξη στον σπαλ, εχει γινει πολυ κουραστικος, συν οτι ειναι αχρηστος. θα του ερθει απο κει που δε το περιμενει

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Γιατί υποστηρίζετε τόσοι πολλοί τον σφαλιάρα; σε όλα άχρηστος είναι συν του ότι είναι εντελώς σπασαρχιδας και γι'αυτό και δεν τον αντέχει και κάνεις εκεί μέσα. Εκτός αυτού φαίνεται και να την έχει ψωνίσει από τότε που κατάλαβε ότι ο κόσμος τον ψηφίΖει. Και καλα είναι ειλικρινής αλλα εμένα μου φαίνεται πως απλα είναι χαζός και δεν μετράει σωστά τι πρέπει και δεν πρέπει να λέει όπως επίσης κι ανυπόφορος ξερολας για τα πάντα. ακόμη και στα αγωνίσματα που στα μισά δεν παίζει όλο οδηγίες δίνει και φυσικά όταν παίζει τα κάνει θάλασσα. Και όταν κερδίζουν το παίρνει και πάνω του ενω συνήθως είναι κουβαλημεενος. Δεν Έχει και μεγάλη διαφορά από Λάουρα. Δεν το πιστεύω ότι θέλετε να φτάσετε τελικό αυτόν τον άχρηστο όταν άλλοι είναι πολύ πιο δυνατοί και προσφέρουν οχταπλασια στο παιχνίδι.

Ακριβως ετσι ειναι αλλα ολοι γενικα ειναι σιχαματα

Αποψε ας φυγει η γυφτισα και ας μπουνε μεσα παλι Πασχαλη Χανταμπακης

Γιατί ο Σπαλιάρας αντί να τσακώνεται μόνος του όπως κάνουν Ντάνος και Ευριδίκη, τροφοδοτεί καυγάδες, στους οποίους όμως ο ίδιος δε συμμετέχει.

Αν είναι χαζός αυτός ή οι άλλοι που τσιμπάνε, το αφήνω στη δική σου κρίση...

• Like 1

Δυστηχως το λαικό παιδί, ο Παπαμιχαηλ των κορασίδων, το σκληρό αγόρι, έχει μεγάλο κοινό 16χρονων που ψηφίζουν συνεχώς.

Ευτυχως υπάρχει και η Κύπρος στη μέση και θα έχουμε ντέρμπι

ε, ναι μη χαλασουμε τη παραδοση, πρεπει να υπαρχει παντα ενας κυπριος στον τελικο οποιουδηποτε σωου

• Like 1

Δυστηχως το λαικό παιδί, ο Παπαμιχαηλ των κορασίδων, το σκληρό αγόρι, έχει μεγάλο κοινό 16χρονων που ψηφίζουν συνεχώς.

Ευτυχως υπάρχει και η Κύπρος στη μέση και θα έχουμε ντέρμπι

Ψηφίζουν με τα λεφτά του μπαμπά? Κόψιμο μαχαίρι η καρτα

Άμα πάντως σήμερα κρατήσουν τη Λάουρα μέσα θα γελάω και θα ακουστώ μέχρι τον Αγιο Δομηνικο. (Ο μπαμπάς της Λάουρας ξέρουμε έχει και αυτός τα ίδια λεφτά με τον μπαμπά της Ελισαβετ να ξέρουμε )

Εφτασαν τα gifakia πιστεύω τα έβγαλα όσο καλύτερα γινόταν. Αν ξέχασα κάποια σκηνή πείτε μου να την φτιάξω.

20170510_141419.gif
20170510_141608.gif
20170510_141655.gif
20170510_141520.gif

Το χουφτωμα Μαριου σε Σαρα ρε παιδιά σε ενα σωστο  gif

Άμα πάντως σήμερα κρατήσουν τη Λάουρα μέσα θα γελάω και θα ακουστώ μέχρι τον Αγιο Δομηνικο. (Ο μπαμπάς της Λάουρας ξέρουμε έχει και αυτός τα ίδια λεφτά με τον μπαμπά της Ελισαβετ να ξέρουμε )

Το χουφτωμα Μαριου σε Σαρα ρε παιδιά σε ενα σωστο gif

Το έχω φτιάξει προχθές μια χαρά είχε βγει

Γιατι σε αντιθεση με μεγάλο ποσοστο των άλλων, ειναι αληθινος χαρακτηρας. Ισως ο μόνος.

• Like 3

Γιατι σε αντιθεση με μεγάλο ποσοστο των άλλων, ειναι αληθινος χαρακτηρας. Ισως ο μόνος.

Και ο βασαλος είναι αληθινός και αυτός θα πάει καλά στην 5αδα θα είναι σίγουρα πιστεύω.

Θα έχουμε ωραίο βράδυ, πάρτε προμήθειες.θα βάλω και το πιπ, να δω και τα δύο

Στη δικια μου τηλ γιατι δε δουλευει το πιπ με 2 διαφορετικα καναλια?

Μονο πισι με παραθυρο τηλεοραση. Τι εργαλεια εχετε εσεις?

Και ο βασαλος είναι αληθινός και αυτός θα πάει καλά στην 5αδα θα είναι σίγουρα πιστεύω.

Ισως. Απλά ο Βασσάλος ειναι τυπος που περιμέναμε πολύ περισσότερα απο αυτόν. Αν ειχε δυναμισμό ισως να ειχε ξεπεράσει κατά πολύ τον Ντάνο. Σιγουρα θα ειναι στη πεντάδα, ισως και στη 3άδα.

Το κακό απλά ειναι οτι έδιωξαν πολυ νωρις οι ντιάσημοι την Μαιται που ισως έφτανε ψηλά και έφυγε και η Κολιδά και δε θα έχουμε γυναίκα στον τελικο.

Στη δικια μου τηλ γιατι δε δουλευει το πιπ με 2 διαφορετικα καναλια?

Μονο πισι με παραθυρο τηλεοραση. Τι εργαλεια εχετε εσεις?

Το βλέπουμε σε κινητο YouTube streaming με split screen insomnia και στην τηλεόραση κάτι άλλο. Τη τηλεόραση έχεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...