Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν ο Ντάνος είχε κι άλλα τέτοια ξεσπάσματα στο παιχνίδι και τον προστάτευε η παραγωγή τόσο καιρό...
Μου κάνει τρομερή εντύπωση να ήταν ήρεμος τόσο καιρό και ξαφνικά να του βγαίνουν όλα μαζεμένα...

Δημοσ.

Ω ρε το ξεχασα, εχασα καμια ατακα;

Τον ΤσανΚ να μας περιγράφει για ακόμα μία φορά, το πως έβαλε το σαγόνι του πάλι στη θέση του, καθώς και 1-2 καινούριες λέξεις που έμαθε (πέρα από τα "θεωρώ" "110%" "ωστόσο" "έπαθλο φαγητού" "πραγματικά") τις οποίες χρησιμοποιούσε συνέχεια :D

Δημοσ.

Με τόοοοσο σοβά βρε Heybro όλες (άντε σχεδόν όλες) κουκλάρες είμαστε. Τις σπυράρες κάτω από το μακιγιάζ δεν τις βλέπεις? Και η Ελισάβετ άμα βαφτεί κούκλα θα την λες. :-)

Άδικο δεν έχεις. Το μακιγιάζ κανει θαύματα. Αλλά περισσότερο μου αρέσει η αδερφή της ακόμα και όταν ήταν μέσα στο Survivor.

Δημοσ.

Τον ΤσανΚ να μας περιγράφει για ακόμα μία φορά, το πως έβαλε το σαγόνι του πάλι στη θέση του, καθώς και 1-2 καινούριες λέξεις που έμαθε (πέρα από τα "θεωρώ" "110%" "ωστόσο" "έπαθλο φαγητού" "πραγματικά") τις οποίες χρησιμοποιούσε συνέχεια :D

ξεχασες τη λεξη  - ομως

• Like 1
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν ο Ντάνος είχε κι άλλα τέτοια ξεσπάσματα στο παιχνίδι και τον προστάτευε η παραγωγή τόσο καιρό...

Μου κάνει τρομερή εντύπωση να ήταν ήρεμος τόσο καιρό και ξαφνικά να του βγαίνουν όλα μαζεμένα...

Προτιμάς τους ραγιάδες ή τους ψυχασθενείς που βλέπουν ένα καλό παιδί σε κάποιον που δείχνει τα *** του δημοσίως;

Καλά κάνει και αντιδρά.

Δεν έχουν όλοι οι Έλληνες το γονίδιο του ραγιά μέσα τους.

Δημοσ.

Επίσης σήμερα στη Μελέτη είπαν ότι ο Μάριος έχει ραγισμένη κλείδα και όχι σπασμένη.

Κατά τα άλλα δεν τον πάω γιατί είναι πλαδαρός.

Οι Κύπριοι είναι οι μεγαλύτεροι τσιγκούνηδες στον πλανήτη οπότε σιγά μην έδινε λεφτά να πάει γυμναστήριο.

Δημοσ.

Αν ξεκινησει με 25+ λεπτα επαναληψη ετοιμαστειτε για τσοντα στυλ 10-3.

Υ.Γ.1 Σιχαμα γιουφτσα

Υ.Γ.2 Α σιχαμα

Δημοσ.

Επίσης σήμερα στη Μελέτη είπαν ότι ο Μάριος έχει ραγισμένη κλείδα και όχι σπασμένη.

Κατά τα άλλα δεν τον πάω γιατί είναι πλαδαρός.

Οι Κύπριοι είναι οι μεγαλύτεροι τσιγκούνηδες στον πλανήτη οπότε σιγά μην έδινε λεφτά να πάει γυμναστήριο.

Τοτε δεν ελεγαν οτι ειναι πιο σοβαρα απο την ψωναρου ?

Δημοσ.

Αν ξεκινησει με 25+ λεπτα επαναληψη ετοιμαστειτε για τσοντα στυλ 10-3.

Υ.Γ.1 Σιχαμα γιουφτσα

Υ.Γ.2 Α σιχαμα

Να κατοχυρωθει παρακαλώ η λέξη Σιχαμα στο λεξικό ότι είναι του g_alkis και υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα.

Τοτε δεν ελεγαν οτι ειναι πιο σοβαρα απο την ψωναρου ?

Μην περνεις την μετρητοίς τι λέει το Σκάι. Πολλά λένε για να ανέβει η τηλεθεαση και να κάνουν τα πράγματα πιο τραγικά.

Δημοσ.

Να κατοχυρωθει παρακαλώ η λέξη Σιχαμα στο λεξικό ότι είναι του g_alkis και υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα.

Μην περνεις την μετρητοίς τι λέει το Σκάι. Πολλά λένε για να ανέβει η τηλεθεαση και να κάνουν τα πράγματα πιο τραγικά.

Μωρε εγω το ξερω ετσι ρωταω

Δημοσ.

Μωρε εγω το ξερω ετσι ρωταω

Είχαν πει ότι η Κολλιδά έσπασε πλευρά και ο Μάριος πλευρά και κλιδα. Τίποτα από τα 2 δεν ίσχυε φυσικά.

Όντως πρέπει να είναι φίδι καλό. Την άλλη φορά που την είχε η Μελέτη κάτι της ξέφυγε σχετικά με το επόμενο survivor και της συμμετοχή της σε αυτό...

Πια συμμετοχή δεν πήρα πρέφα κατι

2400 τις έχουμε σήμερα λέτε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...