Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χεχ, ας γίνω πιο συγκεκριμένος γιατί σε βλέπω να τρελαίνεσαι.

Αδιάφορη για να γίνεται ντόρος εννοώ.

Δες τη φάτσα της στη φωτό πιο πάνω στο συμβούλιο και πες μου ότι αν την είχες συμφοιτήτρια θα τη θεωρούσες κόμματο, αποκλειστικά από άποψη προσώπου.

Όταν κάποιος προβάλλεται με συγκεκριμένους τρόπους από τα ΜΜΕ, είναι πολύ εύκολο να σου βγουν ακραία συναισθήματα.

Η Αχρήστογλου στη σχολή της παίζει να περνάει σχεδόν απαρατήρητη από άποψη εμφάνισης, αλλά τώρα που τη βλέπεις σε reality στην TV, είναι πιο εύκολο είτε να τη δεις σαν ωραία γκόμενα, είτε σαν μπάζο ολκής.

Edit: Damn, δες τη φωτό του ADHD από πάνω και πες μου ότι είναι μάπα αυτή για να τρελαίνεται ο ανδρικός πληθυσμός.

• Like 3
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Χεχ, ας γίνω πιο συγκεκριμένος γιατί σε βλέπω να τρελαίνεσαι.

Αδιάφορη για να γίνεται ντόρος εννοώ.

Δες τη φάτσα της στη φωτό πιο πάνω στο συμβούλιο και πες μου ότι αν την είχες συμφοιτήτρια θα τη θεωρούσες κόμματο, αποκλειστικά από άποψη προσώπου.

Όταν κάποιος προβάλλεται με συγκεκριμένους τρόπους από τα ΜΜΕ, είναι πολύ εύκολο να σου βγουν ακραία συναισθήματα.

Η Αχρήστογλου στη σχολή της παίζει να περνάει σχεδόν απαρατήρητη από άποψη εμφάνισης, αλλά τώρα που τη βλέπεις σε reality στην TV, είναι πιο εύκολο είτε να τη δεις σαν ωραία γκόμενα, είτε σαν μπάζο ολκής.

Edit: Damn, δες τη φωτό του ADHD από πάνω και πες μου ότι είναι μάπα αυτή για να τρελαίνεται ο ανδρικός πληθυσμός.

Αν μιλάτε για Καλλέργη θεωρώ πως όντως δεν έχει την ομορφιά να τρελαθείς αλλά περισσότερο να σηκωθεί....
Δημοσ.

Οχι η Καλλέργη δεν ειναι όμορφη αντικειμενικα, αλλά είναι για γούστα.. :P

Μερακλής alert! :)

Δημοσ.

Μαθαίνουμε και νέα πράγματα στο thread του Insomnia.

Για παράδειγμα ένας που δείχνει τα **** δημοσίως μπορεί να είναι καλό παιδί.

Για εμένα είναι απόβρασμα.

• Like 2
Δημοσ.

Βάψιμο "the planet of the apes" η αδερφή της Αχρήστογλου... Συγχαρητήρια στην/ον μακιγιέρ!

μόνη της είπε βάφτηκε
Δημοσ.

"Η σημερινή ασυλία αφιερωμένη στον Ορέστη" λέει ο μισθοφλώρος. Μισθοφλώρε ότι και να λες δεν πείθεις. Έρχεται η σειρά σου...

• Like 3
Δημοσ.

μπορεις να βγαλεις το σιχαμα απεξω:

σιχαμα x (γιουφτσα + κωλαουρα + κατατονικε)

Δεν κάνω εκπτώσεις στη λέξη σίχαμα

• Like 1
Δημοσ.

"Η σημερινή ασυλία αφιερωμένη στον Ορέστη" λέει ο μισθοφλώρος. Μισθοφλώρε ότι και να λες δεν πείθεις. Έρχεται η σειρά σου...

Πρέπει να έρθει είναι πολύ άτσαλος με τα πάντα και προκαλει πολύ και αυτός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...