Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Για Τσανγκ μιλάμε που ήταν έτοιμος να σηκώσει πολυκατοικία στην παραλία δεν είναι ακατόρθωτο

Πως ταίριαξε όμως ε. Τα ζωύφια τα βλέπεις?

Εχω πεθάνει στα γέλια!! Αυτό σου λεω μονο!!! 

• Like 1
Δημοσ.

καλυτερα να τον κοψω και να τον ταισω στις κοτες

που να το κανεις και να εχεις διπλα τον διανο να σου κανει "πουλ πουλ πουλ" :P

• Like 5
Δημοσ.

Άλλη εκπομπή βλέπεις μάλλον..

Dejavu?

Καλα γ@μιαδες του insomnia ουτε 30sec δεν θα κραταγατε με λαουρηττα και βαλαβανη, στα λογια ολοι καλοι ειστε, σιχαματα ε σιχαματα. :P

Με βαλαβανη όχι με λαουριτα άνετα

Δημοσ.

ADHD δίκιο έχεις, η λαουρίτα έχει γίνει πιο σέκσι πλέον. Έτσι όπως αφήνει κάτω το μαλλί απ'τη μια μεριά. Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν χθες.

Και μη σου πω ότι πλέον μου φαίνεται έχει πιο ωραίο κορμί απ'της βλαχαβάνη [που πετάγεται κάπως περίεργα η κοιλιά της].

• Like 1
Δημοσ.

ADHD δίκιο έχεις, η λαουρίτα έχει γίνει πιο σέκσι πλέον. Έτσι όπως αφήνει κάτω το μαλλί απ'τη μια μεριά. Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν χθες.

Και μη σου πω ότι πλέον μου φαίνεται έχει πιο ωραίο κορμί απ'της βλαχαβάνη [που πετάγεται κάπως περίεργα η κοιλιά της].

Το alien πετάγεται πρώτη το είχε η σοφη πασχαλη αν θυμάσαι η βαλαβανη έχει 2 3 μέσα με τέτοια κοιλουμπα

• Like 2
Δημοσ.

Σιχαμα γιουφτσα σιχαμα κωλαουρα σιχαμα κατατονικε

μπορεις να βγαλεις το σιχαμα απεξω:

σιχαμα x (γιουφτσα + κωλαουρα + κατατονικε)

• Like 5
Δημοσ.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι σαν insomnia πιαστήκαμε στον υπνο με Καλέργη. Εφυγε πριν καταλάβουμε καν τι γινετε

Δημοσ.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι σαν insomnia πιαστήκαμε στον υπνο με Καλέργη. Εφυγε πριν καταλάβουμε καν τι γινετε

Είμασταν αρχάριοι τι να κάνουμε. Από εκεί και πέρα όλη πήγαν καλά εκτός δοβλιατιδου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...