Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα ήθελα να φύγει ο Μπο. Σε κάθε επεισόδιο που τον παρακολουθώ μου δίνει όλο και περισσότερη δύναμη να συνεχίσω την έρμη τη δίαιτα μπας και στρώσω λίγο χαρακτήρα. Είναι απίστευτο το πόσο αλλάζουν την εικόνα του ανθρώπου τα κιλά. :X (Ραμμένο το στόμα το μήνα Μάιο.) Επιπλέον προάγει και το κοινωνικό μηνυμα του παιχνιδιού δίνοντας το καλό παράδειγμα προς όσους έχουν περιττά κιλά.

Ούτε και η Λάουρα πρέπει να φύγει παρόλο που λειτουργεί σαν μαύρη τρύπα ρουφώντας ενέργεια. Υπάρχουν κάποια απροσδιόριστα θετικά στοιχεία που μπορεί να προσφέρει στην εξέλιξη του παιχνιδιού. :-D Ισως να μην έχει μπορέσει να τα αναδείξει ακόμα. (Σαν τις ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες που ξεκινούν μουδιασμένες το πρωτάθλημα και περιμένουμε να φορμαριστούν την Ανοιξη όταν κοντεύει να λήξει...)

Ο Κοκκινάκης είναι ένας καλόβολος, αμίλητος, άκακος χαρακτηρας ο οποίος είτε μείνει, είτε παραμεινει δεν θα μας προκαλέσει κάποιο ιδιαίτερο συναίσθημα. Νομίζω ότι έχει καταφέρει να φτάσει περισσότερο από ότι περίμενε και ο ίδιος. Θα προτιμούσα να παραμείνει βέβαια. Εχει ουδέτερο Ph :mellow:

Η τελευταία υποψήφια, η λατρεμένη του φόρουμ Ευρυδίκη, θα έπρεπε κανονικά να αποχωρήσει καθότι είναι αντιτουριστική. Ωστόσο το παιχνίδι θα στερηθεί ακόμη έναν ιντριγκαδόρικο χαρακτήρα και αυτό δεν μας συμφέρει ως τηλεθεατές. :ph34r:

Τεσπα, ότι και αν λέμε, το κοινό (του ινσόμνια?) αποφασίζει.

Πολυ ωραία ανάλυση μπράβο.

• Like 1
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Ραψιμο δεν θελει για διαιτα, αμαρτιες διατροφολικες θελει να κοψεις (κοκα κολες, μαγιονεζες, πατατες τηγανιτες, σαλαμια, τυρια, φετα μονο οσο ενα σπιρτουκοτουτο την ημερα) Ξεκινησα ετσι τελη απριλιου και εχω χασει 4 κιλα μεχρι σημερα. Κανω και βαρακια αρκετες ασκησεις και κοιλιακους.

Εχει πεσει και η περιφερεια 6 ποντους.

Τροπο θελει και οχι κοπο.

Οσα κιλα και να εχασε ο Μπο αμα δεν προσεξει οταν βγει θα γινει αλλος τοσος.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται αρπάχτηκαν άδικα. Το απόλυτο σίχαμα ο Ντάνος νομίζει πως είναι αυτοκράτορας εκεί χαχα!

οχι και σιχαμα ο μαχητης

Δημοσ.

ο σπαλ ηταν προκλητικος και δεν ηταν η πρωτη φορα... καλα ο ντανος εχει ξεφυγει και το βλεπουμε ολοι νομιζω. με το που εσπασε η κλικα που του εκανε μπουλινκγ σαν να πηρε πολυ αερα!

Καλα εκανε. Τοσα περασε απ αυτους τους διασημους ο μαχητης.

Και δεν ειναι και σε καμμια κλικα.

Δημοσ.

Καλα εκανε. Τοσα περασε απ αυτους τους διασημους ο μαχητης.

Και δεν ειναι και σε καμμια κλικα.

δεν κανει καλα.. γενικα επειδη καταλαβε πως τον ψηφιζει το κοινο εχει γινει λιγο υπεροπτικος

Δημοσ.

Η λαουρηττα εχει καυλέψει λιγο στα τελευταία επεισόδια η είναι η ιδέα μου? :P

Εχει στρατηγική, ναι!

Δημοσ.

δεν κανει καλα.. γενικα επειδη καταλαβε πως τον ψηφιζει το κοινο εχει γινει λιγο υπεροπτικος

Ο μονος υπεροπτικος εκει μεσα ? Γιατι στεκεσαι σ αυτον ?

Σίχαμα Σπαλιάρα, α σίχαμα.

Διασημε ε διασημε

Δημοσ.

Περνουν 1700 τη βδομάδα στο Survivor. Έτσι λένε τουλάχιστον. Οι τραγουδιστές Πάσχα και Χριστούγεννα περιμένουν να βγάλουν χρήματα. Έφυγε ακριβώς πριν το Πάσχα. Κανονισμένο το είχε έτσι πιστεύω.

Εγω βλεπω μικροτερα ποσα παντως να παιρνουν την εβδομαδα.

Δημοσ.

Ο μονος υπεροπτικος εκει μεσα ? Γιατι στεκεσαι σ αυτον ?

δεν στεκομαι σε αυτον αντιθετως εχω πει πως πλεον δεν πολυσυμπαθω κανεναν ενω στην αρχη ημουν με Ντανο. απλα επειδη τον εχουν αποθεωσει τον Σπαλ χωρις λογο κι αιτια! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...