Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Το είδα και το Αμερικάνικο προχτές, τέλειο είναι και αυτό αλλά άλλη φάση χεχε!  Στο συγκεκριμένο συμμετέχουν παλαιότεροι νικητές και συμμετέχοντες οπότε θα είναι τίγκα στη στρατηγική! Θα το βλέπω τις μέρες που δεν έχει ελληνικό survivor  :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την πονάει ακόμη τον στόκο, που δεν ήξερε να βάλει 3 κομμάτια παζλ.έτσι είναι όμως και τον Χριστό τον ίδιο τον πολεμούσαν επειδή ήταν διαφορετικός, έτσικαι τον αρχηγό μας.τόσο φτάνει τα 30γρ μυαλό που έχει

• Like 1

Σήμερα εχω κακή διάθεση και μόνο ο Πανάρας μπορεί να μου την αλλάξει δίνοντας μου ενα ακόμα μάθημα ζωής. Τα όποια προβλήματα έχουμε στην καθημερινότητα μας είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που περνάει ο ηγέτης μας. Έχει διάσημους και μαχητές να τον καθυβρίζουν καθημερινά όπως και χιλιάδες Έλληνες, είναι τραυματισμένος και στα δυο πόδια και έχει να φάει 1 μήνα και όμως παρά τις αντίξοες συνθήκες είναι καταπληκτικός στα αγωνίσματα και το κυριότερο ακόμα πιο καταπληκτικός στις ανθρώπινες σχέσεις.

Πάντα ευγενικός. ''Θα περιμένω πρώτα να τελειώσεις'' έλεγε στον θρασύτατο Χανταμπάκη που τον ειρωνευόταν. Όταν ο αμόρφωτος και ανάγωγος μισθοφλώρος τον κατηγορούσε χωρίς στοιχεία εκείνος έκανε επίκληση στην μαρτυρία άλλων ατόμων για να αποδείξει την αθωότητα του ''μίλα όλα όμως, μίλα όλα όμως αν θες Τσανκ''. Θυσίαζε τον εαυτό του για την ομάδα και παράλληλα την εμψύχωνε ''παιδιά ήμουν τραυματίας και πονούσα πολύ ,αλλά οι επευφημίες σας μου έδωσαν δύναμη να συνεχίσω και να καταφέρω να νικήσω. Σας ευχαριστώ.''

Δεν είναι φιλοχρήματος και είναι διατεθειμένος ακόμα και να χάσει για να κερδίσουν τα λεφτά νεότερα παιδιά ''εγω είμαι μεγάλος, έζησα την ζωή μου και θέλω ενα νέο παιδί να πάρει τα λεφτά για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του''. 

• Like 10

Σήμερα εχω κακή διάθεση και μόνο ο Πανάρας μπορεί να μου την αλλάξει δίνοντας μου ενα ακόμα μάθημα ζωής. Τα όποια προβλήματα έχουμε στην καθημερινότητα μας είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που περνάει ο ηγέτης μας. Έχει διάσημους και μαχητές να τον καθυβρίζουν καθημερινά όπως και χιλιάδες Έλληνες, είναι τραυματισμένος και στα δυο πόδια και έχει να φάει 1 μήνα και όμως παρά τις αντίξοες συνθήκες είναι καταπληκτικός στα αγωνίσματα και το κυριότερο ακόμα πιο καταπληκτικός στις ανθρώπινες σχέσεις.

Πάντα ευγενικός. ''Θα περιμένω πρώτα να τελειώσεις'' έλεγε στον θρασύτατο Χανταμπάκη που τον ειρωνευόταν. Όταν ο αμόρφωτος και ανάγωγος μισθοφλώρος τον κατηγορούσε χωρίς στοιχεία εκείνος έκανε επίκληση στην μαρτυρία άλλων ατόμων για να αποδείξει την αθωότητα του ''μίλα όλα όμως, μίλα όλα όμως αν θες Τσανκ''. Θυσίαζε τον εαυτό του για την ομάδα και παράλληλα την εμψύχωνε ''παιδιά ήμουν τραυματίας και πονούσα πολύ ,αλλά οι επευφημίες σας μου έδωσαν δύναμη να συνεχίσω και να καταφέρω να νικήσω. Σας ευχαριστώ.''

Δεν είναι φιλοχρήματος και είναι διατεθειμένος ακόμα και να χάσει για να κερδίσουν τα λεφτά νεότερα παιδιά ''εγω είμαι μεγάλος, έζησα την ζωή μου και θέλω ενα νέο παιδί να πάρει τα λεφτά για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του''.

O Federer του survivor. Κορυφαίο ποστ μπράβο πόσο δίκιο έχεις.

• Like 2

Kάτι που πέρασε στο ντούκου στην τελευταία ψηφοφορία, είναι ότι όταν η Μιλφ πήγε να ψηφίσει και με τρεμάμενα χέρια έγραψε το όνομα του αρχηγού και γύρισε πίσω να κάτσει μπροστά στον ηγέτη, εκείνος της είπε "Πρόσεχε"!
​Όλοι πιθανώς πίστεψαν και φυσικά και η ίδια και αυτός ήταν κι ο σκοπός του, ότι της έλεγε να προσέξει πώς ανεβαίνει το σκαλί μη χτυπήσει. Είναι γνωστό πόσο ευαίσθητος είναι ο μάνατζερ των ονείρων μας και πόσο πολύ ενδιαφέρεται για το καλό των συνανθρώπων και συμπαικτών του, οπότε δε θα μπορούσε κάποιος να τον ψέξει γι'αυτό.

​Ο Θεάνθρωπος όμως ήξερε τι θα ψήφιζε η άσωτη κορασίς και αυτό το "πρόσεχε" ήταν μια προειδοποίηση για το τι θα συνέβαινε στη συνέχεια. Φυσικά, δε θα σταματήσει να την αγαπάει, έχει μια αγκαλιά για όλους, ακόμα και όσους μπορεί σε μια στιγμή αδυναμίας να τον προδώσουν, όμως θα προσπαθήσει με κάθε ικμάδα δύναμής του, να τους οδηγήσει όλους στο σωστό δρόμο.
​Η ψήφος του δεξιού χεριού του, έδειξε τι παθαίνει όποιος προσπαθεί να τον αμφισβητήσει, φυσικά και την κράτησε ο κόσμος τη Μιλφ, γιατί ένα λάθος το δικαιούνται όλοι, το επόμενο όμως για όποιον το κάνει, θ'αποβεί μοιραίο για τον ίδιο...

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...