Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικά θα περάσουν όλοι απο την κατηγορία του σιχαματος.

Ο κόσμος αλλάζει γνώμη σαν τα πουκάμισα... Φαντάσου πάνε να δικαιωσουν τον Χανταβλακα και την Μασχαλη. Θα τρελαθούμε τελείως στο τέλος.

Αυτοί είμαστε...κι όπως έλεγε ένας Άγγλος speaker για τον Ολυμπιακό: Stability is not a word in the dictionary.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ηρέμησε βασιλιά μου, (θα σας γλεντήσουμε παρεμπιπτόντως στον τελικό).

Τι ήθελες δηλαδή να κάνει; Να αποχωρήσει οικοιοθελώς αφού είχε την δυνατότητα να παραμείνει; ή μήπως στο νοσοκομείο πήγε εκούσια; ή μήπως έπρεπε να του δίνουν καρύδα να τρώει;

Εφοσον η ζωη του δεν κινδυνευε σε καμια περιπτωση αφου ηταν ενας απλος τραυματισμος με ραγισμα και βρισκοτανε σε παιχνιδι επιβιωσης θα επρεπε να ειχε τα απολυτως απαραιτητα θρεπτικα στοιχεια ακομα και με ορο στο νοσοκομειο

οχι να γυρισει 15 κιλα βαρυτερος 

• Like 1

Ηρέμησε βασιλιά μου, (θα σας γλεντήσουμε παρεμπιπτόντως στον τελικό).

Τι ήθελες δηλαδή να κάνει; Να αποχωρήσει οικοιοθελώς αφού είχε την δυνατότητα να παραμείνει; ή μήπως στο νοσοκομείο πήγε εκούσια; ή μήπως έπρεπε να του δίνουν καρύδα να τρώει;

Παραμυθα η δουλεια

Βενζινα δεν σε σωζουν οι μουσκεμενες ντανιτσες σου. Μετρας ημερες.

Προηγουνται αλλοι

Και παλι φιλαράκια θα ειναι ο Σπαλ και Ντανος έξω. Θα βγαίνουν με κάμπριο και θα σπρωχνουν τα μιλφ από Νοτια μέχρι Βορεια προαστια.

Παιχνίδι είναι στην τελική. Θα τελειώσει και θα είναι όλα μέλι γάλα.

Περιμένω το επεισόδιο όπου θα γίνει ο Σπαλιάρας το επόμενο σίχαμα. Και μετά να δω ποιόν θα υποστηρίξετε.

Κάτω τα χέρια από τον Σπαλιάρα.

Μπορείτε να μετανοήσετε δημοσίως για την ψήφο σας και ίσως σας συγχωρέσουμε.

• Like 1

Περιμένω το επεισόδιο όπου θα γίνει ο Σπαλιάρας το επόμενο σίχαμα. Και μετά να δω ποιόν θα υποστηρίξετε.

Εγώ το Σπαλ τον υποστηρίζω από την πρώτη μέρα, οπότε δεν αλλάζω γνώμη, αυτό που περίμενα από αυτόν, αυτό βλέπω.

​Από εκεί και πέρα, γρήγορο χαλούμι και Βασάλος με κέρδισαν μες στο παιχνίδι, για τον Ντάνο ουδέτερος ήμουν εξαρχής και μετά που δεν υπερασπίστηκε την Ειρηνάρα έφαγε Χ, χθες απλά επιβεβαίωσε ότι ό,τι κάνει, το κάνει για τις κάμερες...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...