Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα ασχολειστε τωρα με το τσιμεροφερεφονο; Α σιχαμα!

Η αποβολή Ντανου απ΄το παιχνίδι ειναι ενδεδειγμένη.

Τα λέγαμε απο παλιά πως δε γινεται 20 άτομα να μη τον συμπαθουν και αυτός να δειχνει άγιος.

Ο τυπος μολις εμφανιζεται κάμερα σφιγκει κορμι, κάνει οτι γυμνάζεται κοκ. Εχει τσακωθει με όλο το κόσμο και τον υποστηριζουν γυναικες και άντρες επειδη ειναι "ωραίος και σκληρό αγόρι". Αμα συμπεριφερόταν το ίδιο ο Μπο ας πουμε θα χε φυγει πρωτος.

Θα πρέπει να αρχισουμε να αναρωτιόμαστε αν οντως κάναμε καλά που βγάλαμε Χανταμπάκιδες κοκ εκτος, αντι να πετάξουμε εξω τον πολλά βαρύ και να έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ενδιαφέρον το παιχνιδι. Διοτι αυτο που βλέπουμε τωρα ειναι ο Ντανος εναντίον ολων που ολοι οι άλλοι φταινε εκτος απο αυτον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ανοιξα τωρα και επεσα σε διαφημισεις.

Ειπε τιποτα ο Τσανκ;

εκθείασε την ομορφιά της Μελετη και της προσέφερε ένα δώρο για την γιορτή της

Αν και τον εχω πει ατομο με μυαλο παιδιου  καλα εκανε και τους γελοιοποιησε οπως ακριβως θα εκανε ενα παιδακι

Μας επρηξε τα @@ ο Τανι με τον παγκοσμιου φημης (που δεν τον ηξερε κανεις μας) καραγκιοζη Τουρκαλα που ριχνει το αλατι ετσι

Ο βενζινας ή δεν καταλαβε γιατι θιχτηκε ή τον πειραξε που του θιξανε την παραγωγη του αφεντικου της γυφτισας

By far το πιο σωστό σχόλιο που έχω διαβάσει μετά την 2001η σελίδα κι έπειτα
  • Like 2

Οι συντελεστές της εκπομπής ανέφεραν ότι η Λάουρα Νάργες και ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι οι πάικτες που έχει αδυναμία ο παραγωγός του παιχνιδιού Acun Ilicali, κάτι που ίσως μειώνει τις πιθανότητες για αποχώρηση της Λάουρα.

Όπως ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη αδύναμοι κρίκοι είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Μπο, αλλά η αθλητικογράφος υπάρχει πιθανότητα να μην αποχωρήσει εξαιτίας του φλερτ της αθλητικογράφου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Με λίγα λόγια ο Μπο είναι ο επικρατέστερος για να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης.

πηγη thepressroom.gr

Είμαι σε συνεχείς επαφές με τους πιο διακεκριμένους μαθηματικούς για να βρούμε τον κατάλληλο αλγόριθμο στόχευσης

Αποδόσεις:

Σελίδα: 2222 9,7

Σελίδα: 2223 1,13

:lol: :lol: :lol:

(θετικές ψήφοι τέλος)

• Like 2

Αποδόσεις:

Σελίδα: 2222 9,7

Σελίδα: 2223 1,13

Επιπλέον είμαι σε διαρκείς επαφές με διακεκριμένους ποινικολόγους για αποστολή μαζικών ρεπορτ για την απευκταία κείνη ώρα που επαληθευτούν (φτου φτου) οι κακεντρεχείς εκτιμήσεις των μπουκ

Επίσης Φροσκι είσαι ο βασικός μου αντίπαλος για την εικοσάδα

Θέση 20:

guido 468    

Θεση 21:

Froskeas 456

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ

Τα κυτεί έμα, ντιάσημος user quido .vs. Μαητίς νιούφης φρόσκις

• Super Moderators

Όσοι ψάχνετε για διαρροές πριν την προβολή του κάθε επεισοδίου, δεν χρειάζεται να γράφετε απολύτως τίποτα εδώ μιας και κάποιοι άλλοι θέλουν να το μαθαίνουν την ώρα που θα κάτσουν να το δουν. Το να ρωτάτε να σας το πουν με pm είναι εντελώς "χαζό" μιας και αρκεί ένα search στο google...

Μη γίνεστε σπαστικοί σαν τα παιδάκια που πάνε σε topics με ταινίες και γράφουν το finale...  B)

• Like 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...