Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Παρών!

Η φωτο σου είναι πολύ ωραία. Βλέπεις τον πόνο του Πάνου στο βλέμμα του. Πονάει και αγωνίζεται για τις αμαρτίες μας

5 φωνες στις 11 ειναι πολλες ;)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 φωνες στις 11 ειναι πολλες ;)

Τσανγκ μίλα όμως, μίλα όλα όμως αν θες Τσανκγ!

Και οι 2 ατάκες του είναι απο το ίδιο επεισόδιο νομίζω. Μπορεί να μπερδεύομαι γιατί φοράει την ίδια μπλούζα συνέχεια :P

Ο καμμενος στο fb γιατι λεει "θα συνεχιστουν τα ντου σε αστερες του nba και αλλα διασημα προσωπα"; Πηρε τιποτα το ματι σας;

Eίχε ποστάρει η σελίδα του αρχηγού μια βλακεία, ότι και καλά έστειλε μήνυμα στον Ντουράντ ότι δεν είναι ο μόνος μαχητής (παίζει στους Warriors) που είναι τραυματίας, τον στηρίζει ο Πανάρας και τέτοιες μπούρδες...

• Like 2

Ο καμμενος στο fb γιατι λεει "θα συνεχιστουν τα ντου σε αστερες του nba και αλλα διασημα προσωπα"; Πηρε τιποτα το ματι σας;

Χαζομάρες....έγραψε στην σελίδα του Durand ότι δεν είσαι μόνο εσύ τραυματίας αλλά και ο αρχηγός μας και κάτι τέτοια. Απ' ότι είδα το κατέβασε μάλλον.

Το χοντραίνει και χαλάει την πλάκα, προσβάλει κόσμο χωρίς να έχει κάποια σχέση με την σελίδα του. Ελπίζω να φύγει ο μάνατζερ να δούμε τι θα την κάνει μετά.

• Like 1

Καλά κάνει,εκμεταλλέυεται την σελίδα και τον καθένα που μπαίνει.

Αναρωτιέμαι πόσο γρήγορα θα ξεφουσκώσει η φούσκα με τον καράφλα.

Αυτος, επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο σοσαλ μιντια, εχει κανενα οφελος απο αυτο περα απο τη χαρα του τρολαρισματος;

Εχω ακουσει οτι το κανει για τα λαικς, τα κλικς, τα λεφτα. Καλα λεφτα δε νομιζω να βγαζει, αλλα και τα λαικς τι ρολο παιζουν, αφου κανεις δεν ξερει ποιος ειναι απο πισω;

Παντως και εγω διακρινω οτι το χοντραινει λιγο, αλλα ας μην τον καταδικασουμε απο ενα ατοπημα. Και παλιοτερα εχει κανει λαθη και εχει φαει κραξιμο, ομως εδειξε να τα διορθωνει.

Και προ παντων, ο αρχηγος ειναι μια τρολια απο μονος του, δεν τον εχει αναγκη πλεον.:P

Σιγά μην τον πάμε και στα δικαστήρια ρε παιδιά. Άλλο ένα τρολ είναι που μέχρι τώρα κάνει σχετικά καλό χιούμορ.

Μπορεί να την πουλήσει μετά την σελίδα σε κάνα θύμα που θα ψαρωσει με τα Χ0.000 καμμένα likes. Αν και πιστεύω ότι το κάνει καθαρά για χαβαλέ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...