Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Kαι ο ίδιος το ξέρει και το εχει πει. Θα πάρει τα λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν και ίσως κερδίσει και κάποια λεφτά. Αν και κατα την άποψη μου είναι πιο ευγενικός και με καλύτερη ψυχή απο το 99% των καθαρμάτων που έχουν εκπομπές στην τηλεόραση.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο καλό που βρίσκω στον μάνατζερ μας, νυν μαϊντανό, είναι ότι φοράει G shock.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι βιόλα βαράει το μιλφόνι.άγγελος είναι, αν και λίγο γερασμένο στο πρόσωπο, να μην έχει βρει κάποιον;Ή να την έχει κάποιος; να έχει λόξες άραγε;;;;

Το μόνο καλό που βρίσκω στον μάνατζερ μας, νυν μαϊντανό, είναι ότι φοράει G shock.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι βιόλα βαράει το μιλφόνι.άγγελος είναι, αν και λίγο γερασμένο στο πρόσωπο, να μην έχει βρει κάποιον;Ή να την έχει κάποιος; να έχει λόξες άραγε;;;;

έχει λόξα να σκίζει τα εσώρουχα του συντρόφου της...

γουσταρει μουσκουλα

Η μιλφάρα εξηγεί γιατί τα είχαν οι μαχητές με τον Ντάνο και μάλλον επιβεβαιώνει την αίσθηση που έχουμε όλοι μας.
​Ότι όταν είναι off camera δε θέλει να έχει σχέσεις με κανέναν και όταν είναι on camera προσπαθεί πάντα να κάνει τον αρχηγό και να δείχνει ότι γυμνάζεται...

«Ο Ντάνος είναι αυτό που βλέπουν οι γυναίκες και έχουν τρελαθεί; Είναι ωραίος άντρας;» ρώτησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας την Ειρήνη Κολιδά που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Αυτό είναι υποκειμενικό. Εμένα δεν μου αρέσει, τι να πω τώρα; Δεν μου αρέσει σαν άντρας. Είμαι του μελαχρινού. Άλλου πράγματος. Ούτε ο Βασάλος. Είμαι Κοκκινάκης, αλλά σε άλλη έκδοση.»

«Δεν συμμετείχε σε ό,τι κάναμε σαν ομάδα, δεν ερχόταν να μιλήσουμε και ήδη αυτό μας έκανε εντύπωση και μας σόκαρε. Όταν αρχίσαμε να κάνουμε γυρίσματα και άρχισαν τα πήγαινε πιο εκεί να είμαι εγώ πρώτος, εκεί σοκαριστήκαμε.

Η Ειρήνη Κολιδά απαντά σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ξενοδοχείο, αποκαλύπτει τι έκανε και τι δεν έκανε ο Ντάνος και η ομάδα θεώρησε ότι δεν θα ταιριάξουν…

«Οι περισσότεροι το αισθανθήκαμε, εκτός από τον Τσανγκ και την Ελένη. Η Ελένη συνήθιζε να βγαίνει έξω από το ξενοδοχείο και να καπνίζει με τον Αγγελόπουλο, οπότε τον γνώρισε καλύτερα και έλεγαν και δυο κουβέντες παραπάνω. Εμείς, λοιπόν, βλέπαμε ένα παιδί το οποίο δεν συμμετείχε όταν παίζαμε ομαδικά παιχνίδια όπως UNO ή Όνομα – Ζώο – Πράγμα. Ήταν απομονωμένος και μας είχε προβληματίσει.

Όταν βγήκαμε από το ξενοδοχείο για να κάνουμε γυρίσματα για την παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο ήθελε να βγαίνει μπροστά στις κάμερες και να κάνει τα δικά του. Push ups, έλξεις, Ήθελε να δείχνει ο πιο δυνατός και μας είχε σοκάρει όλο αυτό που έκανε. Οπότε σκεφτόμασταν «αν αυτός είναι έτσι τώρα, όταν θα μπούμε μέσα τι θα κάνει;». Ήταν πολύ έντονο, δεν ήταν απλό.

Μου έγραψαν στα social media ότι τα γυρνάω για τον Ντάνο γιατί ξέρω ότι είναι ο Ντανούλης του κόσμου, αλλά αυτό δεν με απασχολεί. Ο Ντάνος ήταν ένα παιδί που γνωρίσαμε τρεις μέρες. Σε αυτές τις τρεις μέρες μας φάνηκε και η συμπεριφορά της Ελένης κάπως περίεργη. Η Ελένη ήταν μετρημένη, μαζεμένη, μουρμούρα, δεν έπαιζε μαζί μας όμως η σχέση μας τελικά εξελίχθηκε τόσο καλά που θα ήθελα και να της βαφτίσω το δεύτερο παιδί, αν ποτέ κάνει. Αν λοιπόν έμενε και ο Ντάνος σε εμάς ή θα συνεχιζόταν αυτό το χάλι που θεωρητικά είδαμε ή μπορεί και να τον συμπαθούσα.»

Επίσης αναφέρεται στο φλερτ με το μισθοφόρο και ότι το σταμάτησε όταν της το μετέφερε ο Γίλι, που προφανώς είπε περισσότερα πράγματα απ'όσα έπρεπε και γι'αυτό προφανώς και δεν ξανάβαλαν νέο παίκτη στο παιχνίδι...

Η Ειρήνη Κολιδά σε συνέντευξη της μιλά για τα πλάνα που είδαμε με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τις φήμες πως μέσα στο Survivor, υπήρχε φλερτ ανάμεσα τους.

Ο Γουίλι τι σας είχε μεταφέρει από τον έξω κόσμο;

Μας είχε πει ότι σκίζει το Survivor, αλλά δεν ξέραμε σε τι βαθμό. Ο Γουίλι τα έλεγε όλα πολύ έντονα, του άρεσε να εμπλουτίζει τις ιστορίες του, οπότε δεν έδινα και πολλή σημασία. Μας έλεγε ότι ο κόσμος ασχολείται μόνο με αυτό, πως όταν είπε ότι θα πάει στο Survivor τον χειροκροτούσαν στο δρόμο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Εμένα μου είπε ότι είχε βγει προς τα έξω πως κάτι παίζει με τον Κώστα Αναγνσωτόπουλο. Εκεί έπαθα ένα κοκομπλόκο και είπα «Αν είναι δυνατόν». Δεν ήθελα να περάσει παραέξω ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Οπότε αποστασιοποιήθηκες από τον Κώστα; 

Ναι. Το έθεσα στον Κώστα και στα παιδιά, και στην παραγωγή. Υπέθεσα ότι η παραγωγή μπορεί να προωθεί κάτι που δεν συμβαίνει. Έγινα έξαλλη, αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν προωθήσει κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε όμως, κάτι μεταξύ μας έτσι κι αλλιώς.

Από ότι είδαμε πάντως το προωθούσαν.

Δεν έχω δει κανένα στιγμιότυπο από το Survivor και ούτε πρόκειται να δω. Τα πήρα πάρα πολύ γιατί δεν θέλω να βγαίνουν για τη ζωή μου πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Προφανώς, το κατάλαβαν και το έκοψαν, αν τυχόν το προωθούσαν. Εμένα πάλι μου είπαν ότι τους έκανε εντύπωση που τους το ανέφερα.

• Like 1

Ο αγάπη μόνο που είχε δημοσιότητα σαν το Πανο

Έβγαλε ποτε γκομενα; Εκτος από Τζούλια;

Αν οχι ειναι η απόδειξη ότι άμα κανεις έτσι σαν μαλακισμενο δεν βγάζεις ούτε ψωριαρα γάτα.

• Like 1

ναι κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσει όμως

έχει δώσει 10 συνεντεύξεις και έχει πει 10 διαφορετικά για το όλο θέμα με το ντάνο.

:-D

• Like 3

ναι κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσει όμως

έχει δώσει 10 συνεντεύξεις και έχει πει 10 διαφορετικά για το όλο θέμα με το ντάνο.

:-D

Τι διαφορετικό έχει πει; Δε θυμάμαι κάτι.

Ο αγάπη μόνο που είχε δημοσιότητα σαν το Πανο

Έβγαλε ποτε γκομενα; Εκτος από Τζούλια;

Αν οχι ειναι η απόδειξη ότι άμα κανεις έτσι σαν μαλακισμενο δεν βγάζεις ούτε ψωριαρα γάτα.

Δεν έχουν καμία σχέση οι 2 τους.

​Ο ένας έχει κάποιο πρόβλημα και απλά γι'αυτό το λόγο τον έβγαλαν στην τηλεόραση.

​Ο Πάνος ό,τι έκανε, το έκανε συνειδητά και με σχέδιο, με σκοπό να το εκμεταλλευτεί στο μέλλον, είναι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. ;)

18251467_214599422367548_107965720514736

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...