Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν καταλαβαίνω τη συμπάθεια μερικών για το Σπαλ. Ένας με μυαλό 5 χρονου ειναι. Ψιλοάχρηστος στα αγωνίσματα, στις δουλειές λουφαρει και δεν είναι τυχαίο ότι τον πρότειναν όλοι οι παίκτες κι από τις δύο ομάδες

ΤΑ αγωνισματα ειναι ενας τροπος για να κερδιζεις φαγητο.Ο κοσμος εχει και αλλα κριτηρια και καλως.Μακαρι να το παρει ο Σπαλ.Να δουμε τα μουτρα και των δυο ομαδων.Τον διωχνουν γτ φοβουνται τι γκελ που εχει στον κοσμο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι τρυε αλλά έπεσα πάνω σε αυτό δεν πιστεύω ότι κάνα βλακεία και το δείξαν στο τραιλερ. Πιθανό τραιλερ σημερινό 

Μπράβο του, άντε μπας και πάρει κανένα πόστο και αυτός στην ΠΑΕ.

• Like 1

Μπράβο του, άντε μπας και πάρει κανένα πόστο και αυτός στην ΠΑΕ.

προηγούνται άλλοι, όπως ο φίλος κολλητός αδερφός Μαυρίδης

Επισκέπτης

Αν ισχυει παντως ο τσακωμος Σπαλ, Μαριου και Τουμπανου με μαναβη στην επομενη ασυλια πρεπει να χασουν οι μαχητες και στο συμβουλιο να ριξουν Σπαλ, Μαριος και Τουμπανο στον μαναβη και λογικα Σαρα, Ελισαβετ και μαναβη θα ριξουν στον Σπαλ απλα πρεπει να μην παρει ασυλια παλι ο μαναβης και ξενερωσουμε.

Αντε μετα απο καιρο εχω λιγο αγωνια να δω τι θα γινει την Κυριακη :-(

O βενζινάς στο τρέιλερ λέει να μην ξανάρθουν οι άλλοι στην καλύβα τους, αυτά γίνονται όταν αρχίζεις και το παίρνεις πάνω σου...
​Όλο οι μαχητές πάνε στην καλύβα την διασήμων, οι ντεμέκ διάσημοι ούτε που καταδέχονται να πλησιάσουν εκείνοι την καλύβα των μαχητών...

O βενζινάς στο τρέιλερ λέει να μην ξανάρθουν οι άλλοι στην καλύβα τους, αυτά γίνονται όταν αρχίζεις και το παίρνεις πάνω σου...

​Όλο οι μαχητές πάνε στην καλύβα την διασήμων, οι ντεμέκ διάσημοι ούτε που καταδέχονται να πλησιάσουν εκείνοι την καλύβα των μαχητών...

Ολοι? μονο τον δηθεν μισθοφωρο με τα κοριτσια του εχω δει.οι αλλοι ουτε απο εξω δεν εχουν περασει

• Like 2

Ολοι? μονο τον δηθεν μισθοφωρο με τα κοριτσια του εχω δει.οι αλλοι ουτε απο εξω δεν εχουν περασει

αυτό ακριβώς 

H αρχηγάρα διδάσκει και τραγούδι σ'ένα θαυμαστή του και συνεχίζει να βιάζει τα όνειρα του μανάβη...18298553_719775548210174_26191785515422818300253_788701834629819_249491198359424Pan_Kol_zpsfnw3t6vh.jpg

τι έγινε, έδεσαν τα πλευρά; πέρασαν κιόλας 3 μήνες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...