Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ααα τα εχω ξαναγραψει και αλλου (φιτνεσομερια) και κοντεψαν να με πλακωσουν...αλλα δε μασαω! Δεν με φτιαχνουν τα φουλ γυμνασμενα κορμια. (Πλιζ μην αρχισουμε κι εδω τα ιδια ε :P δεν αλλαζω γνωμη)

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ααα τα εχω ξαναγραψει και αλλου (φιτνεσομερια) και κοντεψαν να με πλακωσουν...αλλα δε μασαω! Δεν με φτιαχνουν τα φουλ γυμνασμενα κορμια. (Πλιζ μην αρχισουμε κι εδω τα ιδια ε :P δεν αλλαζω γνωμη)

Εντάξει πάσο. Μεταξύ μας ούτε εμένα μ' αρέσουν.  :-)

• Like 1

Τώρα που είδα και αν κατάλαβα σωστά ακόμα και ο πέμπτος θα πάρει έστω κάποιο μικρό έπαθλο;

κααατι τετοιο....

Ναι πριν μπει στο παιχνίδι ο Βασάλος δεν μου άρεσε ούτε εμένα το σώμα του αν και κάνω και εγω γυμναστική. Τώρα όμως που έχει ξεφουσκώσει έχει μια χαρά σώμα. Αντικειμενικά και ο Αγγελόπουλος εχει ωραίο σώμα και ο Σπαλ. Απο γυναίκες Ευρυφίδι ,Σαρα, Κολλιδά  εχουν σώματα γυμνασμένα ενω μου αρέσει και το skinny σώμα της Ελισάβετ ,αλλά και το υπερβολικά γυμνασμένο της  Ειρήνης Παπ. Μόνο της Λάουρας δεν μπορώ. Μου θυμίζει κάτι γιαγιάδες που έχουν κάνει κώλους και βυζιά απο το πολυ φαγητό

Ο μισθοφλώρος όμως δεν έχει ενα φυσιολογικό σώμα όπως ο Μάριος ,αλλά ενα πλαδαρό, αδύναμο τριχωτό σώμα γεμάτο αποτυχημένα τατουάζ και είναι και κοντός. Δηλαδή ρε nenya ελεος με τα γούστα σου

• Like 3

Δεν με φτιαχνουν τα φουλ γυμνασμενα κορμια.

Μεταξύ μας ούτε εμένα μ' αρέσουν.  :-)

Ουτε της κοπελας μου, να μαζευτειτε να κανετε παρεα-κομμα-κινημα

:P

Ναι πριν μπει στο παιχνίδι ο Βασάλος δεν μου άρεσε ούτε εμένα το σώμα του αν και κάνω και εγω γυμναστική. Τώρα όμως που έχει ξεφουσκώσει έχει μια χαρά σώμα. Αντικειμενικά και ο Αγγελόπουλος εχει ωραίο σώμα και ο Σπαλ.

:mellow:

Ουτε της κοπελας μου, να μαζευτειτε να κανετε παρεα-κομμα-κινημα

:P

:mellow:

Που είναι το περίεργο; Σαν πρότυπο σώματος μιλάω. Εγω που πηγαίνω γυμναστήριο εχω ως στόχο εναν συγκεκριμένο σωματότυπο. Το φουσκωμένο απο στεροειδή σώμα αισθητικά δεν μου αρέσει.

το Πράγμα εχει ως εξής: Όταν έγινε η αποχώρηση και έφυγε η κινέζικη σερβιέτα ο Μισθοφλωρος  δικαιώθηκε διότι αυτός τον έβγαλε στον τάκο όπως είχε υποσχεθεί στου σικέ σελεμπριταδες, αυτή την κίνηση την είδε το μάτι του κορτιζονουχου χαλουμιού και το σφύριξε στον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού,λογικό μετά να του ζητήσουν τα ρέστα και να έρθουν σε κόντρα κατά την επιβίβαση.. Όσο διαρκούσε η κόντρα μεταξύ των τριών ο Σπαλ είπε την μακακια του για τον κινεζο οτι όσο και να προσπαθεί , όσες κατασκευές και να κάνει ο κόσμος κρίνει.. Ο Αναβολακιας ο Βασαλος το πειρε στραβα και απαντησε στον Σπαλ οπου εδω εχουμε την δευτερη κοντρα.. αλλα ο Σπαλ σε ενα λεπτο εχει ξεχασει τι εχει πει.. Απο εδω και περα ο Σπαλ θα ειναι συνεχεια στον τακο οσο χανουν οι μαχητες την ασυλια.. ο VPower Racing εχει στραβωσει με το φαγητο παλι και με τον Σπαλ που ανοιγει τον στομα του και λεει τα μυστικα τους.. προβλεπω μεγαλη κλικα με τελειωμενο ξεφουσκωτο ραπερ.. Ελπιζω να δειξουν τον Αγριο τσακωμο Κυπριου με μαναβη απο τα λιντλ.. το τρειλερ την Κυριακης ειναι πολυ κοψε ραψε παντως σε ασχετες στιγμες.. 

Eγω παντως τα trailer του Σκαι δεν τα εμπιστευομαι πλεον. Απλα θελουν να μας ανεβασουν ολους στο hype train, παρτε λιγη μονταρισμενη ιντριγκα να εχετε να σκατε μεχρι την Κυριακη και την Κυριακη να αποδειχθει οτι ο βενζινας μαλωσε με τον ιθαγενη που τους δινει σαντουιτς γιατι εχει μεγαλες απαιτησεις και οχι με τους Μαριο-Βασαλο-Σπαλιαρα...

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...