Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Μπαίνω και στη σελίδα 2100, ελπίζοντας να ενισχύσει το βιογραφικό μου

Μπήκες στην 2100 και βγήκες στην 2098, timetravelling ακούσια προσφορα απο τους μοντς του ινσομνια υποθετω :P

• Like 2
Δημοσ.

Ωστόσο (δώσε βάση στον ποιοτικό μου λόγο) είμαι και στην τελική 2100 ο άτιμος, ενώ εσύ πάλι στην 2101 :D

• Like 4
Δημοσ.

Χαντμπολ ειδα, όχι πολο.

Αρχισαν τα οργανα. Ο Ντανος πηρε πρέφα ποιους αγαπάει ο κόσμος και τους κατηγορεί ανοιχτά πλέον τη στιγμη που το κοινο μισει τον μισθοφόρο.

Κάτω τα χέρια σου ψωνισμένε σφίχτη από τον Σπαλι που όταν σκάει η κάμερα πάντα κάνεις οτι γυμνάζεσαι ή δουλευεις

• Like 1
Δημοσ.

Ωστόσο (δώσε βάση στον ποιοτικό μου λόγο) είμαι και στην τελική 2100 ο άτιμος, ενώ εσύ πάλι στην 2101 :D

ΚΛΑΙΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΦΡΟΣΚΕΑΣ

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτό υπάρχουν και τα advanced stats, για να λέει κάποτε ο ιστορικός του μέλλοντος οτι ο φροσκέας ήταν τόσο στην 2001 όσο και στην 2101. Και πλώρη τώρα για την 2201

Δημοσ.

Γιαυτό υπάρχουν και τα advanced stats, για να λέει κάποτε ο ιστορικός του μέλλοντος οτι ο φροσκέας ήταν τόσο στην 2001 όσο και στην 2101. Και πλώρη τώρα για την 2201

φρόσκης ο εναλλακτικός.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...