Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Κι εγώ έχω βαρεθεί άπειρα. Πια ψάχνω τις διαρροές να δω ποιοι κερδίζουν κάθε φορά και Κλάιν. Ασε που όλο αυτο το ξενύχτι μ είχε κουρασει πολυ και σηκωνομουν την αλλη μερα σαν ζόμπι.

Μαργαρίτα είσαι ακόμα στο τοπ-10 του θρεντ πάντως, να ξέρεις

Εμείς δεν σε έχουμε βαρεθεί

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οσοι δεν εχουν δει παταγονια

να δουν asap ΤΟΠ ΑΠΛΑ

στα παντα

ιντριγκα,δοκιμασιες,τοπ μορφες

και καθολου κουραστικο

ειναι 15 επ μιας ωρας

Το είχε παίξει παλιά; Κάτι μου θυμίζει.

Έχει βγει και ένα άλλο παιχνίδι που κάνουν τζόγκινγκ σε διάφορες χώρες του κόσμου και ανταγωνίζονται στην εύρεση κάποιων στοιχείων, που εχει μεγάλη θεαματικότητα στις ΗΠΑ

μολις ερθει ελλαδα ο κινεζος σκυλος

θα εχουμε βδομαδες  σοου μαζι με τον μανατζερ

επισης ετοιμαζει καμπ ο αρχηγος6d24f32b0c284255bfe93167ed30698e.png

Πρέπει να κάνει δικό του Σαρβάιβορ ο Αρχηγός να πάρει και τα σώβρακα του Σκαι. Αλαφούζο και Αρκουν τρέμετε!

Είναι φανερό ότι μετά την ψηφοφορία χανταμπάκη, ο σκαι άρχισε να ενημερώνει τους παίκτες. Μόλις είδαν τα αποτελέσμα της ψηφοφορίας (ποσοστά απολυταρχικού καθεστώτος κατά χανταμπάκη) κατάλαβαν τι μίσος παίζει και προσπάθησαν να το συμμαζέψουν. Ο εναρκτήριος λόγος στο συμβούλιο από τανιμανι ήταν χαρακτηριστικός. Επίσης, το αρχισίχαμα είναι βέβαιο ότι ήξερε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, και προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και κατά την αποχώρηση και μετά που είναι εξαφανισμένος. Και στη συνέχεια, οι παίκτες των διασήμων ήταν σαν να πήραν βάλιουμ. Καμία ιντριγκαδόρικη συμπεριφορά όλοι έγιναν παναγίες π.χ. ο χούτος ηρέμησε, η βαλαβάνη το παίζει καλή συμπαίκτρια, ο κοκκινάκης άρχισε να είναι human. Άλλοι πάλι λόγω βλακείας (βενζινάς) μάλλον την είδε και το παίζει ακόμα περισσότερο αφεντικό.

• Like 2

Αααα τελικά αρκετοί βλέπω έχουμε κουραστεί ε! Απ'τη μια μεριά οι διαρροές, απ'την άλλη το ότι έμειναν μέσα αρκετοί βαρετοί παίχτες...τα ματάκια κλείνουν ακόμα και κατά την διάρκεια του αγώνα. Βαρέθηκα να ακούω και τα μπράβο στην Λάουρα όταν χάνει.

Πλέον βλέπω μισό αγώνα και καμιά αποχώρηση αν αντέξω. Όταν δείχνει επικοινωνία δεν βλέπω καν.

Θέλω περισσότερες ίντριγκες με μισθοφόρο! Κάτι να γίνει ρε παιδιά! Ή ο ντάνος να πηγαίνει να κλέβει το φακόρυζο των μαχητών.

• Like 1

Ώστε στη δαπ η άχρηστη μυξοκλανιά. Και μετά απορώ πώς είναι ακόμα μέσα. Άμα έχει όλη τη δαπάρα από πίσω να στέλνει sms...

Πάντως μου δώσατε έναν ακόμη λόγο να την αντιπαθώ.  :-)

• Like 2

Να βγει ο μπαμπάς Μητσοτάκης να της ευχηθεί καλή επιτυχία όταν θα ξαναείναι προτεινόμενη μπας και φύγει αλλιώς δεν το βλέπω...χαχαχαχαχα

Άλλοι πάλι λόγω βλακείας (βενζινάς) μάλλον την είδε και το παίζει ακόμα περισσότερο αφεντικό.

από το πάρτυ της ένωσης και μετά το παίζει η ψυχή της παρέας, με τη διαφορά ότι δεν υπάρχει παρέα (που να τον θέλει)

εκεί του σφύριξαν ότι είναι φαβορί 

κάνεις κλικ στις απαντήσεις

Καλό αυτό ούτε γω το ήξερα. Πως περνάνε τα ποστ και δεν το παίρνουμε χαμπάρι. 575 λέει , ούτε για 100-120 δεν πίστευα ότι είχα κάνει...

Ο g_alkis από τα 1480 posts τα 1400 είναι "Σίχαμα Πασχάλη, α σίχαμα". :P

• Like 1

Το σαρδαμακι του Τσανγκ δεν το πρόσεξε κανεις; Στην ομιλία στο τέλος ήθελε να πει "Που θα θυμάμαι για μια ζωή..." μόνο που του έφυγε μια άλλη λέξη αντί για "Που θα" .

https://youtu.be/CwVo-5sQKqg Στο 2:17 η επίμαχη στιγμή.

Εεε και;

Ενόχλησε επειδή είναι Κινέζος και μιλα καλύτερα τα ελληνικά από πολλούς εδώ μεσα;

Η τον προοριζεις για πρωθυπουργό;

κάνεις κλικ στις απαντήσεις

Dame 440 έχω μόνο. Έμεινα πολύ πίσω με τις δουλειές. Τώρα πάει που να αναπληρώσεις 1500 απαντήσεις σε 1.5 μήνα.

• Like 1

Εεε και;

Ενόχλησε επειδή είναι Κινέζος και μιλα καλύτερα τα ελληνικά από πολλούς εδώ μεσα;

Η τον προοριζεις για πρωθυπουργό;

Έλα μωρέ και συ. Απλά γέλασε το παιδί με την καταλάθος π@τσ@ που ξέφυγε του τσανκ.

Αν δεν ήταν κάτι τέτοια, το μισό και παραπάνω θρεντ δεν θα υπήρχε.

Dame 440 έχω μόνο. Έμεινα πολύ πίσω με τις δουλειές. Τώρα πάει που να αναπληρώσεις 1500 απαντήσεις σε 1.5 μήνα.

Heybro, σε βγάζω υποψήφιο για αποχώρηση.

Έλα μωρέ και συ. Απλά γέλασε το παιδί με την καταλάθος π@τσ@ που ξέφυγε του τσανκ.

Α οκ - δεν ειχα προσεξει οτι ηταν κατι τέτοιο.

Ας το έβαζαν χειμώνα και αυτοί. Άνοιξη με καλοκαίρι δεν έχω χρόνο. Ας όψεται.

Ποιος ψηφίζει Ελισάβετ απορώ. Σπαλι εντάξει έχει τις 4000 από πίσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...