Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Στο σημείο αυτό, ας δούμε λίγο πως διαμορφώνεται η μάχη της κορυφής, καθώς είχαμε κάποιες ανακατατάξεις.

FaRemuK.jpg

Ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό ο σοτέρας, δείχνει να έχει χάσει σημαντικό έδαφος και δύσκολα πλέον θα επιστρέψει στην κορυφή.

Ο μυλο διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και μόνο ο μακνερντ δείχνει ικανός να τον απειλήσει

Μάχη για την 3η θέση θα δώσουν τζιαλκης και βιεσελ. Οι στοιχηματικές δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στον τζιαλκη, καθώς το σύστημα "σιχαμα α σιχαμα" του προσφέρει σταθερά πόντους.

• Like 17
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1,02 με έχουν οι στοιχηματικές για top3

Είναι παντού ρε το καρτούν, παντού. Άρης θρησκεία γουίλι3

18251417_256591981415236_334694255348311

σουπεροσκυλο ο γιλι;

Στο σημείο αυτό, ας δούμε λίγο πως διαμορφώνεται η μάχη της κορυφής, καθώς είχαμε κάποιες ανακατατάξεις.

FaRemuK.jpg

Ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό ο σοτέρας, δείχνει να έχει χάσει σημαντικό έδαφος και δύσκολα πλέον θα επιστρέψει στην κορυφή.

Ο μυλο διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και μόνο ο μακνερντ δείχνει ικανός να τον απειλήσει

Μάχη για την 3η θέση θα δώσουν τζιαλκης και βιεσελ. Οι στοιχηματικές δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στον τζιαλκη, καθώς το σύστημα "σιχαμα α σιχαμα" του προσφέρει σταθερά πόντους.

θα βάλω τα δυνατά μου. Πρέπει να βοηθήσει και λίγο το παιχνίδι όμως. Ας γίνει επιτέλους η πραγματική ένωση.
  • Like 2

Εγώ μάγκες το έχω ψιλοσταματήσει πια..Από την αρχή ξέραμε ότι το παιχνίδι είναι ολίγον τι  για τον φούτσο αφού δεν έχει καμία σχέση με επιβίωση. Οι παίκτες είναι όλη μέρα ξάπλα στην παραλία, αράζουν, παίζουν και άμα λάχει λένε ότι πάνε και για ψάρεμα μια στο τόσο. Εν ολίγοις κάνουν καλύτερη ζωή από εμάς :P  Ακόμα και μετά την ένωση, αντί να δούμε να βγαίνουν μαχαίρια, κάθονται σαν τις γιαγιάδες στο χωριό και συζητάνε. Ο μόνος λόγος που το έβλεπα ήταν ο χαβαλές με Πάνο, Κινέζο, Ελισάβετ, Χαντα κτλπ. Έφυγαν όλοι και το παιχνίδι έχει καταντήσει πραγματικά κουραστικό. 

• Like 9

θα βάλω τα δυνατά μου. Πρέπει να βοηθήσει και λίγο το παιχνίδι όμως. Ας γίνει επιτέλους η πραγματική ένωση.

Αδερφέ, η 1η θέση δικαιωματικά σου ανήκει :P

Εγώ παίζω ακόμα ομαδικά, έχω βλέψεις για τη σελίδα 3000. Αρχές Ιούνη ίσως;

• Like 1

Αδερφέ, η 1η θέση δικαιωματικά σου ανήκει :P

Εγώ παίζω ακόμα ομαδικά, έχω βλέψεις για τη σελίδα 3000. Αρχές Ιούνη ίσως;

Δεν ξέρω ποιοι θα καταφέρουν να πιάσουν την 3.000.

Ξέρω όμως σίγουρα πως ο froskeas θα είναι στην 3.001

• Like 2

Αν διώχνουν ένα παίκτη την εβδομάδα μένουν άλλες 10 (+2 παίκτες τελικό); Ιούλιο θα πιάσουμε.

προτείνω στον τελικό να διοργανωσουμε Beach party και να το δούμε όλοι μαζί
  • Like 1

Περιττό να πω ότι θα φοράω t-shirt που θα γράφει "Σίχαμα ...... (αναλόγως παίκτη). Α σίχαμα"

• Like 2

Εγώ μάγκες το έχω ψιλοσταματήσει πια..Από την αρχή ξέραμε ότι το παιχνίδι είναι ολίγον τι  για τον φούτσο αφού δεν έχει καμία σχέση με επιβίωση. Οι παίκτες είναι όλη μέρα ξάπλα στην παραλία, αράζουν, παίζουν και άμα λάχει λένε ότι πάνε και για ψάρεμα μια στο τόσο. Εν ολίγοις κάνουν καλύτερη ζωή από εμάς :P  Ακόμα και μετά την ένωση, αντί να δούμε να βγαίνουν μαχαίρια, κάθονται σαν τις γιαγιάδες στο χωριό και συζητάνε. Ο μόνος λόγος που το έβλεπα ήταν ο χαβαλές με Πάνο, Κινέζο, Ελισάβετ, Χαντα κτλπ. Έφυγαν όλοι και το παιχνίδι έχει καταντήσει πραγματικά κουραστικό.

Κι εγώ έχω βαρεθεί άπειρα. Πια ψάχνω τις διαρροές να δω ποιοι κερδίζουν κάθε φορά και Κλάιν. Ασε που όλο αυτο το ξενύχτι μ είχε κουρασει πολυ και σηκωνομουν την αλλη μερα σαν ζόμπι.

• Like 2

Το παιχνίδι έχασε τη χάρη του όταν καταλάβαμε οι περισσότεροι οτι παίζει στήσιμο και επίσης οτι οι διαρροές ειναι πολλές.

Ο σκοπός ήταν το κοινό να αποφασίζει ποιος φευγει όχι να κατευθύνουν το κοινό ωστε να διωξουν οποιον θέλουν αυτοι.

Αντι να μάθουν απ τα λάθη του παρελθόντος που στο πρωτο survivor βγηκε νικητρια κάποια που δεν ηθελέ το κοινό, επιμένουν να μποικοτάρουν συγκεκριμένα άτομα και να εμφανίζουν ως τέλεια κάποια άλλα.

Τέλος δεν ειναι δυνατον να βλέπεις άτομα οπως ο Σπαλιάρας να ειναι πετσι και κοκκαλο και άλλους οπως ο Ντάνος και η Λάουρα να ειναι στα κιλά τους. Κάτι παίζει.

• Like 3

Σιγά μη βγούμε έξω ρε συ  :D

Ε-conference να κάνουμε.

• Like 2

Εγώ μάγκες το έχω ψιλοσταματήσει πια..Από την αρχή ξέραμε ότι το παιχνίδι είναι ολίγον τι για τον φούτσο αφού δεν έχει καμία σχέση με επιβίωση. Οι παίκτες είναι όλη μέρα ξάπλα στην παραλία, αράζουν, παίζουν και άμα λάχει λένε ότι πάνε και για ψάρεμα μια στο τόσο. Εν ολίγοις κάνουν καλύτερη ζωή από εμάς :P Ακόμα και μετά την ένωση, αντί να δούμε να βγαίνουν μαχαίρια, κάθονται σαν τις γιαγιάδες στο χωριό και συζητάνε. Ο μόνος λόγος που το έβλεπα ήταν ο χαβαλές με Πάνο, Κινέζο, Ελισάβετ, Χαντα κτλπ. Έφυγαν όλοι και το παιχνίδι έχει καταντήσει πραγματικά κουραστικό.

κι εγώ το ίδιο. συνήθως δεν το βλέπω πλέον κι από εδώ και πέρα θα βλέπω μόνο τα επεισόδια της Δευτέρας. Μέχρι Επιτέλους να γίνει ατομικό. Έχει γίνει εντελώς βαρετό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...