Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Ελισάβετ: "σήμερα ΙΣΩΣ να είναι το τελευταίο παιχνίδι για έναν από τους 3 υποψηφίους"

IQ: 32

Ελληνικά: 4/10

Ικανότητα: Ι-175

Ομορφιά: Γκόλουμ

• Like 8
Δημοσ.

Έχουμε φάει κοντά 3 μήνες αχρηστογλου στη μαπα.

Κάπου να τελειώσει αυτό το ανέκδοτο.

Μα ειναι κι η Λαουρα στην ουρα.
Δημοσ.

Ο μισός πλανήτης θα είναι με τα σιχάματα τους Ιταλούς στον τελικό, αντί για τα σιχάματα της Ρεάλ.

μόνο εγώ είμαι με Μονακό σήμερα;
Δημοσ.

Θυμαστε που ο μισθοφορος εβριζε τον Πανο και απαιτουσε να του τα λεει ολα και να μη μιλαει στους αλλους εν τη απουσια του;

Τωρα λεει κανεις δε θα μου απαγορευσει σε ποιον θα μιλαω και σε οποιον δεν αρεσει ετσι ειναι η ζωη.

Ο πολυς κοσμος βεβαια πιστεψε τις φωνες του μισθοφορου και τα ψεμματα που ελεγε. Γι αυτο οι πολιτικοι φωναζουν και λενε ψεμματα.

Επισης βλεπουμε τη δυσκολια που εχουν δυστυχως οι φιλοι του Πανου να διευρυνουν τη συμμαχια τους. Ο Πανος δεν ηταν ενας κουτσος οπως νομιζουν οι ασχετοι αλλα η βασικη στρατηγικη απειλη για την κλικα μισθφορου-Κολιδα. Ο μπαλαντερ οπως τον αποκαλουσε. Τωρα ο μισθοφορος παιζει μονος του σε στρατηγικο επιπεδο και μαλλον αποψε θα ξεφορτωθει και τον πιο επικινδυνο στις ατομικες ασυλιες.

Μισθφορε μπραβο, η στρατηγικη σου ηταν ανωτερη αλλα οχι και αξιοπρεπης.

• Like 4
Δημοσ.

Θυμαστε που ο μισθοφορος εβριζε τον Πανο και απαιτουσε να του τα λεει ολα και να μη μιλαει στους αλλους εν τη απουσια του;

Τωρα λεει κανεις δε θα μου απαγορευσει σε ποιον θα μιλαω και σε οποιον δεν αρεσει ετσι ειναι η ζωη.

Ο πολυς κοσμος βεβαια πιστεψε τις φωνες του μισθοφορου και τα ψεμματα που ελεγε. Γι αυτο οι πολιτικοι φωναζουν και λενε ψεμματα.

Επισης βλεπουμε τη δυσκολια που εχουν δυστυχως οι φιλοι του Πανου να διευρυνουν τη συμμαχια τους. Ο Πανος δεν ηταν ενας κουτσος οπως νομιζουν οι ασχετοι αλλα η βασικη στρατηγικη απειλη για την κλικα μισθφορου-Κολιδα. Ο μπαλαντερ οπως τον αποκαλουσε. Τωρα ο μισθοφορος παιζει μονος του σε στρατηγικο επιπεδο και μαλλον αποψε θα ξεφορτωθει και τον πιο επικινδυνο στις ατομικες ασυλιες.

Μισθφορε μπραβο, η στρατηγικη σου ηταν ανωτερη αλλα οχι και αξιοπρεπης.

Ελα μωρε παιχνιδι ειναι.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...