Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραία εικόνα και ήχο έχει το skai HD. Φαντάζομαι το γυρίζουν full HD αφού είναι και σύγχρονη παραγωγή. Οι Τούρκοι είναι οι παραγωγοί του show νομίζω?

Τούρκοι ναι. Εμείς το βλέπουμε σε sd με τον χαζό οτε που ακόμα δεν έχει βαλει τα hd μαζί με τη νοβα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ωραία εικόνα και ήχο έχει το skai HD. Φαντάζομαι το γυρίζουν full HD αφού είναι και σύγχρονη παραγωγή. Οι Τούρκοι είναι οι παραγωγοί του show νομίζω?

καλα γενικα ο Σκαι εχει την καλυτερη εικονα και ηχο πιστευω 

• Super Moderators

Σπαλιαρας - Έχει παίξει σε κάτι σειρές την προηγουμένη δεκαετία και έχει πάει με 4000 γυναίκες

Χανταμπακης- Μοντέλο που ντύνεται νύφη

Χρανιωτης - Ηθοποιός που έχει παίξει σε ένα επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης μετά η καριέρα του πήρε τον Κατήφορο

Κοκκινάκης - υδατοσφαιριστης

Μπο - Ραπερ

Αγγελόπουλος - Τον έστειλαν οι μαχητές στους διάσημους

Ευριδίκη - Αθλητικογράφος

Λάουρα - Ντίβα της τηλεόρασης

Παπαδοπουλου - Τραγουδίστρια

Επιτέλους τέλος μου βγήκε η ψυχή από το κινητό αλλά τα πάντα για το μοντ μας για να μην μας το κλειδώσει:P

Σιγά μην σας το κλειδώσω. Ποιος σας ακούει μετά... :P

Εντάξει τον Σπαλιαρα τον ξέρω και λίγο τον άλλο τον ηθοποιό/κομπάρσο. Μέχρι εκεί όμως, από τους άλλους δεν ξέρω κανέναν.

• Like 1

Ο Αγγελοπουλους που στειλαν οι μαχητες στους διασημους ειναι και αυτος οπου τους γλενταει με το καλημερα

Οποιοι και αν ειναι εχει χαρισει κατι πλανα εκει περα ξαπλα στην παραλια τα μαγουλακια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...