Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

• Super Moderators

Λοιπόν. Tsalikis τέλος (τουλάχιστον μέχρι να κάνει νέο λογαριασμό). Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να προειδοποιείς κάποιον 5 φορές και να κάνει τον ...αούτο (έκφραση απο το χωριό, δεν τη μεταφράζω).

Ζητήσατε ένα topic χωρίς spoilers αλλά οι ίδιοι που συμμετέχετε σε αυτό, δεν τηρείτε σχεδόν κανέναν κανόνα. Αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε! 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν. Tsalikis τέλος (τουλάχιστον μέχρι να κάνει νέο λογαριασμό). Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να προειδοποιείς κάποιον 5 φορές και να κάνει τον ...αούτο (έκφραση απο το χωριό, δεν τη μεταφράζω).

Ζητήσατε ένα topic χωρίς spoilers αλλά οι ίδιοι που συμμετέχετε σε αυτό, δεν τηρείτε σχεδόν κανέναν κανόνα. Αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε! 

Εννοείται πως δε θέλουμε spoilers! Γιατί έγινε κάτι; 

Ποιο χωριό; Γιατί στο δικό μου το λενε αουτης.

Επίσης, δε ξέρω αν το διαβάσατε αλλά η Σοφι σήμερα λέει πως παίχτες βγάλανε τα μάτια τους στη ζούγκλα....

Τι έκανε ρε παιδιά ο τσαλίκις; Σπόιλερς;

Ποιο χωριό; Γιατί στο δικό μου το λενε αουτης.
Επίσης, δε ξέρω αν το διαβάσατε αλλά η Σοφι σήμερα λέει πως παίχτες βγάλανε τα μάτια τους στη ζούγκλα....

Δηλαδή; Σεχ;

Η Μελέτη τι θα δείξει σήμερα, ξέρουμε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...