Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τα καλύτερα αγωνίσματα που έχω δει το χθεσινό.

Οι μαχητές που έχουν καβαλήσει 100 καλάμια ο καθένας ήταν σαν χεσμένοι μόλις κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται.

Πάρτε το χαμπάρι.

Από εδώ και πέρα θα έχουμε και παιχνίδια δύναμης.

Και καλά κάνει και η παραγωγή και αυξάνει την ποικιλία των παιχνιδιών!

• Like 2
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης ειχαμε "29" αγωνισματα που κατα 90% ευνοουσαν τα ποιο μικρα γρηγορα κορμια γιατι και παζλ να ειχανε πχ παλι αυτος που θα φτασει 10 δευτερολεπτα ποιο νωρις εχει ηδη πλεονεκτημα για να το τελειωσει και 1 αγωνισμα που ηταν 100% δυναμη(το χθεσινο)

οποτε για οσους προτεινουνε διαφορα στην παραγωγη

εγω προτεινω τα επομενα 29 αγωνισματα να ειναι 90% δυναμη και να ευνοουνε τα βαρια κορμια και 1 αγωνισμα που να ειναι 100% ταχυτητα

δεν πιστευω να εχετε προβλημα με αυτο ε? το ιδιο που εγινε τωρα ειναι

50 φορές τα ιδια πράγματα, 50 φορές απαντάμε.

Μια χαρά γρηγοροι ηταν οι ντιάσιμοι με μπουλντοζα, Χαντα, Χουτο και Ντάνο. Ο αδυναμος κρικος ηταν πάντα η Λάουρα μονο. Οι μαχητές ειχαν 2 αδυναμους κρικους (τσανκ και Ελισάβετ + τον Σπαλιάρα που τους φορτωσαν)

Αστο δε βγαινει οπως και να το κάνεις.

Α προτείνω να μπει και αγωνισμα που αφορά το θέατρο. Να παίξουν μια τραγωδία ρε παιδί μου ή κάτι τέτοιο. Θα έχουν ολοι ιδιες πιθανότητες οπως χθες.

• Like 3
Δημοσ.

Άσε που επειδή οι διάσημοι ηταν περισσότεροι, οι άχρηστοι Μπο , λαουρα, κοκκινακης έπαιζαν 1 στις 4 και ηταν τουρίστες ώς τωρα.

• Like 5
Δημοσ.

Εγω θυμαμαι οταν ειχανε αναγκη οι μαχητες να κερδισουνε τους ειχανε βαλει κατι αστειους στοχους οπως να πεταξουνε ενα φρισμπυ σε μια περιοχη 2 μετρων που και ενα 5 χρονο θα το πετυχαινε με την πρωτη για να κερδισουνε

και επισης το αγωνισμα αυτο οπως και αλλα δυναμης υπαρχουνε σε ολα τα survivor οποτε ηταν αναμενομενο να γινει και εδω

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θυμαμαι οταν ειχανε αναγκη οι μαχητες να κερδισουνε τους ειχανε βαλει κατι αστειους στοχους οπως να πεταξουνε ενα φρισμπυ σε μια περιοχη 2 μετρων που και ενα 5 χρονο θα το πετυχαινε με την πρωτη για να κερδισουνε

και επισης το αγωνισμα αυτο οπως και αλλα δυναμης υπαρχουνε σε ολα τα survivor οποτε ηταν αναμενομενο να γινει και εδω

Toν ιδιο στοχο πεντάχρονων ειχαν και οι ντιάσημοι που ποτέ δεν έπαιζε ο Μπο ο Κοκκινάκης και η Λάουρα

Φυσικά και υπάρχουν. Με τη διαφορά οτι εκει έχουν όλοι ελπιδες να νικησουν.

Εδω δεν υπηρχε πιθανοτητα να νικησει μαχητης. 150 φορές να ξαναπαίξουν θα χάσουν.

Κανένα ενδιαφέρον το χθεσινο παιχνιδι διοτι ξέραμε τον νικητη απο πριν.

Σε ολα τα άλλα μπορει να νικάει η μια ομάδα 9-4 και να κάνει ανατροπη. 

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως επρεπε ετσι κι αλλιώς να φύγει κάποιος μαχητής γιατι ο Σπαλ ηταν στους μαχητες επδ ειχε φυγει ο Μαριος. Με το να γυρισει ο Μαριος ειχαν οι μαχητες +1 παικτη και επδ μαλλον θα ηταν βλακει να ψηφισουν αφου θα γυριζαν παλι το σπαλ η λογική ηταν να χασουν ασυλια.

Δημοσ.

Πολύ σωστές οι προτάσεις σου, να κάνουμε μία εισήγηση στην παραγωγή! 

Η αληθεια ειναι πως οχι αλλο παζλ

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ένας θεατής θα ήθελε να φύγει μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα όπως ο Τσανγκ, ανεξαρτήτως αν τον συμπαθεί ή όχι και να παραμείνει μία αδιάφορη παρουσία όπως η Ελισσάβετ.

​Ήδη, με το να έχουν φύγει αρκετές ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και να έχουν μείνει οι αδιάφορες μέσα, έχουν γίνει αρκετά βαρετά τα επεισόδια τελευταία, τίποτα δε γίνεται...

Αντιπαθης σε πολλους

Δημοσ.

1)Οι μαχητες εχουν ενα παιχτη + δωρο απο την παραγωγη 

2)παιχνιδι που χανανε 3-1 στην αρχη "ξαφνικα" αλλαξε και απο τα 3 μπαλακια(αν θυμαμαι καλα) επρεπε να βαζουνε δυο γιατι οπως ειπε ο παρουσιαστης δυσκολευοτανε οι παιχτες (Σημειωση στα 3 παιχνιδια που χασανε ειχανε βαλει πρωτοι οι μαχητες δυο μπαλακια..)

3)Μεχρι και αγωνισμα χωρις στοχο τους ειχανε βαλει(εκεινο με τον χανταμπακη που δεν σηκωνε την σημαια)

4)Χθες για πρωτη φορα μετα απο 30 αγωνισματα μπορεσε η ομαδα να χρησιμοποιησει παιχτη που ηταν εκτος παιχνιδιου! για να αξιοποιηση το πλεονεκτημα του επιπλεον παιχτη που εχει η ομαδα οπως ειπε ο παρουσιαστης

λες και οταν οι διασημοι ηταν 2 και 3 ατομα παραπανω δεν γινοτανε να το αξιοποιησουνε και να βαζουνε να παιξει καποιος

κατα τα αλλα σπρωχνουνε τους διασημους γιατι βαλανε ενα παιχνιδι επιτελους δυναμης λες και πρεπει παντα ο μπο επειδη εχει αλλη σωματοδομη πρεπει παντα να χανει και να μην αξιοποιησει ποτε το πλεονεκτημα του

Bαλτε μεσα και τον κυπριο με τον ψευτοτραυματισμο που ραγισε την κλειδα και χθες εσπρωχνε με δυναμη..

• Like 2
Δημοσ.

To επόμενο αγωνισμα ασυλίας προτείνω να ειναι πόλο, μετά διαγωνισμός κοτσιδάκια. Επισης στο τέλος μπορουν να τους βάλουν να γράψουν ένα αθλητικό ρεπορτάζ.

update: Η και ποιος μπορει να γεμισει περισσότερα αμάξια με βενζινη. Α και μη ξεχασω. Και διαγωνισμό ραπ.

ez μαητες σε αυτο, οσο αθλητικογραφος ειναι η καυλαβανη αλλο τοσο εχω παρει και εγω νομπελ φυσικης..

• Like 1
Δημοσ.

Φιλτατέ Τσανγκ αν και δεν ήσουν ποτέ ιδιαίτερα συμπαθής, νομίζω ότι είσαι πλέον δύσκολα. Ο Σπάλ δεν πρόκειται να φύγει επειδή είναι ο Σπαλ ενώ η άλλη η άμπαλη δεν φεύγει προκειμένου να μην διαταραχθεί η ισορροπία στις γυναίκες. Ούτε ατύχημα δεν σε σώζει αυτή τη φορά.

Δεν θα χαρούμε με την πιθανή αποχώρηση σου αλλά ελπίζουμε ότι η επόμενη αποχώρηση θα είναι είτε του τραγικού μανάβη, είτε της άμπαλης Ελισάβετ. Αν τυχόν πρέπει να αποχωρήσει παίχτης από την άλλη ομάδα (μακάρι!) ελπίζουμε να είναι είτε η Βαλαβάναινα είτε η Αχρηστολάουρα. Αν και ο πιο πιθανός για αποχώρηση είναι ο Κοκκινάκης ή ο Μπο. 

• Like 3
Δημοσ.

Φιλτατέ Τσανγκ αν και δεν ήσουν ποτέ ιδιαίτερα συμπαθής, νομίζω ότι είσαι πλέον δύσκολα. Ο Σπάλ δεν πρόκειται να φύγει επειδή είναι ο Σπαλ ενώ η άλλη η άμπαλη δεν φεύγει προκειμένου να μην διαταραχθεί η ισορροπία στις γυναίκες. Ούτε ατύχημα δεν σε σώζει αυτή τη φορά.

Δεν θα χαρούμε με την πιθανή αποχώρηση σου αλλά ελπίζουμε ότι η επόμενη αποχώρηση θα είναι είτε του τραγικού μανάβη, είτε της άμπαλης Ελισάβετ. Αν τυχόν πρέπει να αποχωρήσει παίχτης από την άλλη ομάδα (μακάρι!) ελπίζουμε να είναι είτε η Βαλαβάναινα είτε η Αχρηστολάουρα. Αν και ο πιο πιθανός για αποχώρηση είναι ο Κοκκινάκης ή ο Μπο.

θα είναι έγκλημα αν μείνει βλαχαβανη ή κωλαουρα και φύγει κοκκινακης
Δημοσ.

Εγω συμπαθώ Μανάβη αν και με τον Τσανκ έπρεπε να το χειριστει καλυτερα.

Η γιουφτρα θα μεινει ως το τέλος. Ειναι απιστευτο που δε βγαινει ποτέ προτεινόμενη. Τέτοια κωλοφαρδια δηλαδη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω συμπαθώ Μανάβη αν και με τον Τσανκ έπρεπε να το χειριστει καλυτερα.

Η γιουφτρα θα μεινει ως το τέλος. Ειναι απιστευτο που δε βγαινει ποτέ προτεινόμενη. Τέτοια κωλοφαρδια δηλαδη.

συνάδελφος μαναβης ; δεν εξηγείται αλλιώς η συμπάθεια
  • Like 3
Δημοσ.

1)Οι μαχητες εχουν ενα παιχτη + δωρο απο την παραγωγη 

2)παιχνιδι που χανανε 3-1 στην αρχη "ξαφνικα" αλλαξε και απο τα 3 μπαλακια(αν θυμαμαι καλα) επρεπε να βαζουνε δυο γιατι οπως ειπε ο παρουσιαστης δυσκολευοτανε οι παιχτες (Σημειωση στα 3 παιχνιδια που χασανε ειχανε βαλει πρωτοι οι μαχητες δυο μπαλακια..)

3)Μεχρι και αγωνισμα χωρις στοχο τους ειχανε βαλει(εκεινο με τον χανταμπακη που δεν σηκωνε την σημαια)

4)Χθες για πρωτη φορα μετα απο 30 αγωνισματα μπορεσε η ομαδα να χρησιμοποιησει παιχτη που ηταν εκτος παιχνιδιου! για να αξιοποιηση το πλεονεκτημα του επιπλεον παιχτη που εχει η ομαδα οπως ειπε ο παρουσιαστης

Μάλλον τρολάρεις τελικά, αλλά θα προσπαθήσω ν'απαντήσω σοβαρά.

​1) Έχασαν την καλύτερή τους γυναίκα και πήραν το χειρότερο άνδρα, τεράστιο δώρο, άντε να τους δώσει και τη Λάουρα, να τους ενισχύσει κι άλλο...

​2) Άρα σύμφωνα με τη λογική σου, οι μαχητές ήταν φοβεροί στο στόχο, όταν αυτός έπρεπε να μπει 2 φορές, αν έπρεπε και τρίτη όμως, ξαφνικά δυσκολεύονταν...

​Να θυμίσω ότι το πρώτο αγώνισμα είχε πάζελ και είχε κερδίσει η αρχηγάρα, δυσκολεύονταν οι ντιάσιμοι και το αφαίρεσαν και δεν καταμετρήθηκαν καν τα παιχνίδια που είχαν γίνει με πάζελ...

​3) Το αγώνισμα χωρίς στόχο ήταν και για τις 2 ομάδες, κέρδισαν οι ντιάσιμοι κιόλας...

​4) Η αλήθεια είναι ότι με 8-1 σκορ, το να βάλεις σε αγώνισμα δύναμης το μισθοφόρο απέναντι σε Μπο και Κοκκινάκη ήταν τεράστιο πλεονέκτημα για τους μαητές, προσπάθησε κάπως να δείξει ότι δεν ευνοεί τους ντιάσιμοι, αλλά με αυτόν τον τρόπο έδειξε ακριβώς το αντίθετο.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...