Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Καλέ μοντς κόψτε μερικά κακά σχόλια αναδρομικά μπας και μπούμε στη ζούλα στην 2000 (όχι πολλά όμως ε? 5-6)

οπως και με την 1.000, η σελίδα έχει γίνει archived, για να αποφύγουμε τέτοιες τακτικές http://archive.is/ARABo

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελα εντάξει παραδεχτείτε το, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που διάβασε ποτέ την 2000. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.

Γιου γουίς. Θα την μνημονεύουν τα εγγόνια μας αυτή τη σελίδα.
  • Like 1

Ελα εντάξει παραδεχτείτε το, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που διάβασε ποτέ την 2000. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.

ολοι καναμε επικολληση το προκατ ποστ μας εκεινη την ωρα
  • Like 2

Ο μόνος λόγος που θέλω να μείνει ο Πρίαμος είναι για να κοντράρει τον βενζινά. Πάλι καλά που υπάρχει και η Κύπρος. 

Από την άλλη όμως αυτός έκατσε 3 βδομάδες νοσοκομείο και γλύτωσε ψηφοφορίες... θα έπρεπε να βγει αυτόματα 1-2 φορές. τεσπα! αφού έχασε...

Κωνσταντίνε μου, δώσε την άχρηστη.

Γιατί, έχεις αμφιβολία;

Σπαλιάρα θα βγάλει το συμβούλιο λογικά, ο μανάβης θα δώσει Τσανγκ και άχρηστη ο Κωνσταντίνος...

Ο μόνος λόγος που θέλω να μείνει ο Πρίαμος είναι για να κοντράρει τον βενζινά. Πάλι καλά που υπάρχει και η Κύπρος. 

Από την άλλη όμως αυτός έκατσε 3 βδομάδες νοσοκομείο και γλύτωσε ψηφοφορίες... θα έπρεπε να βγει αυτόματα 1-2 φορές. τεσπα! αφού έχασε...

εγω ξενερωσα πολυ οταν γυρισε ο Μαριος. νομιζα τον ξεφορτωθηκαμε μια και καλη. τον απεχθανομαι καργα. ειναι πολυ υπουλο ατομο κι η κακια φαινεται στη φατσα του. καλυτερα αγγελο παρα το ψωριαρικο τσακαλι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...