Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Καλέ μοντς κόψτε μερικά κακά σχόλια αναδρομικά μπας και μπούμε στη ζούλα στην 2000 (όχι πολλά όμως ε? 5-6)

οπως και με την 1.000, η σελίδα έχει γίνει archived, για να αποφύγουμε τέτοιες τακτικές http://archive.is/ARABo

• Like 3
Δημοσ.

Ελα εντάξει παραδεχτείτε το, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που διάβασε ποτέ την 2000. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.

Γιου γουίς. Θα την μνημονεύουν τα εγγόνια μας αυτή τη σελίδα.
  • Like 1
Δημοσ.

Ελα εντάξει παραδεχτείτε το, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που διάβασε ποτέ την 2000. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.

ολοι καναμε επικολληση το προκατ ποστ μας εκεινη την ωρα
  • Like 2
Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που θέλω να μείνει ο Πρίαμος είναι για να κοντράρει τον βενζινά. Πάλι καλά που υπάρχει και η Κύπρος. 

Από την άλλη όμως αυτός έκατσε 3 βδομάδες νοσοκομείο και γλύτωσε ψηφοφορίες... θα έπρεπε να βγει αυτόματα 1-2 φορές. τεσπα! αφού έχασε...

Δημοσ.

Κωνσταντίνε μου, δώσε την άχρηστη.

Γιατί, έχεις αμφιβολία;

Σπαλιάρα θα βγάλει το συμβούλιο λογικά, ο μανάβης θα δώσει Τσανγκ και άχρηστη ο Κωνσταντίνος...

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που θέλω να μείνει ο Πρίαμος είναι για να κοντράρει τον βενζινά. Πάλι καλά που υπάρχει και η Κύπρος. 

Από την άλλη όμως αυτός έκατσε 3 βδομάδες νοσοκομείο και γλύτωσε ψηφοφορίες... θα έπρεπε να βγει αυτόματα 1-2 φορές. τεσπα! αφού έχασε...

εγω ξενερωσα πολυ οταν γυρισε ο Μαριος. νομιζα τον ξεφορτωθηκαμε μια και καλη. τον απεχθανομαι καργα. ειναι πολυ υπουλο ατομο κι η κακια φαινεται στη φατσα του. καλυτερα αγγελο παρα το ψωριαρικο τσακαλι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...