Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις τι εχει παιχτει μεταξύ Χραν και Τσανκ

Πιστευω μετα την πρωτη φορα στο αγωνισμα που τον πεταξε κατω σαν σκ@@@ εκει χαλασε το κλιμα..

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

τιποτα.Απλως ο τσανγκ ειναι στα παντα υπερβολικος,χουμορ 0

Και κλανει μέντες όταν έχουν ψηφοφορία

Δημοσ.

δεν ειναι λιγο μαλακια να προτεινουν γυναικα εφοσον εχουν μονο 2;

στρατηγικα, τον μισθοφορο δεν θελουν η μιση ομαδα να τον ξεφορτωθουν;

Μου θυμισες Παναρα τωρα!!!

Δημοσ.

Το ότι τις μισές φορές η κωλαουρα δεν φτάνει καν να ρίξει στόχο γτ ακόμα έρχεται όπως κ ο μπο παλιότερα κ ο κοκκινακης είναι κάτι που βολικά ξεχνιεται στο ένα αγώνισμα δύναμης μέσα σε ένα τρίμηνο. Επιλεκτική μνήμη και ευαισθησία.

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος φιδιάζει και δεν σπρώχνει για την 2k και ξεκουράζεται παραμονεύοντας για την μεγάλη στιγμή (όπως φιδιάζει ο Κινέζος στα αγωνίσματα και φροντίζει απλά να κερδίσει ατομική ασυλία) πέρα από το γεγονός ότι θα φάει report, του εύχομαι τα παιδιά του να μοιάσουν στην Σόφη Πασχάλη... :devil:

• Like 2
Δημοσ.

τιποτα.Απλως ο τσανγκ ειναι στα παντα υπερβολικος,χουμορ 0

δεν το λες χιουμορ αυτο του χραν. απο την αρχη δεν μου αρεσε η φατσα του γιατι φαινεται οτι ειναι πονηρος. απλα δεν ασχολουμαι πολυ μαζι του γιατι εχω αλλα φιδια να ασχοληθω.

Δημοσ.

Τώρα Αγγελόπουλε μπορείς να κάνεις παύση γλυψίματος στην Ευριφίδι για λίγες μέρες και από βδομάδα ξαναρχίζεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ο Παναρας στα καλά του τους είχε όλους για πλάκα. Ύψος δύναμη και πρώην δεκαθλητης και παίκτης ραγκμπι

• Like 1
Δημοσ.

Ντανος έχει γίνει σουργελο με τη νέα στρατηγική απο το παρτι και μετά

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος φιδιάζει και δεν σπρώχνει για την 2k και ξεκουράζεται παραμονεύοντας για την μεγάλη στιγμή (όπως φιδιάζει ο Κινέζος στα αγωνίσματα και φροντίζει απλά να κερδίσει ατομική ασυλία) πέρα από το γεγονός ότι θα φάει report, του εύχομαι τα παιδιά του να μοιάσουν στην Σόφη Πασχάλη... :devil:

γειά σας! φιλάκια!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...