Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Τους κανόνες τους βγάζουν επιτόπου!!

Αγγελο, τι μλκια είναι αυτή με τη γροθιά που κάνεις συνέχεια ρε χαλβά;;

• Like 3
Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι έφτασε η ώρα να γυρίσει ο Τσανγκ σπιτι του

πρέπει να βγει.

1. έφτασε μέχρι εδώ επειδή είναι φίδι. δεν είναι κακός χαρακτήρας αλλά είναι λούφας και κρύβεται.

2. είναι μεγάλο πλήγμα για την ομάδα και για τα αθλήματα. καλή η παρέα αλλά αν δεν θέλουν να χάνουν συνέχεια πρέπει να τον διώξουν.

Κακά τα ψέματα. Ο Τσανγκ είναι για τον π%^&*σο. Σε ότι άθλημα στόχου τον έχω δει έχει χάσει.

δεν έχεις στόχο, δεν έχεις δύναμη... τι έχεις ρε φίλε.... άντε σπίτι σου.

• Like 2
Δημοσ.

Τι απαίσιο σώμα έχει η ευριφριδη ρε. Πωωωω! Ew.

Απαίσιο σώμα, ακόμα πιο απαίσια μάπα, απαισιότητα ψυχή.. Κάποτε λέγαμε για τις γυναικες γαρίδες, ωραίο σώμα αλλά πρόσωπο να το κόψεις να πάει στο παλιάμπελο. Νομίζω μπορεί να εισαχθεί νέος όρος στο παπινιώτη, γυναίκα ευριφίδη. Μην κρατάς τίποτε ούτε σωμα ούτε μάπα

• Like 3
Δημοσ.

Μπομπομπο 10-9 το σκορ, ούτε η Μπαρτσελόνα τέτοια ανατροπή με την Παρί :P

Δημοσ.

Ειναι απλα τα πραγμτα ρε παιδια, η κλικα μαναβης , Κυπριακο χαλουμην δεν θα ψηφιστουν, ετσι την γλιτωνει και ο Τουμπανος , αρα στην σεντρα ο Μπαστιαν, ο Σπαλ , η κινεζικη ηπατίτιδα και ο εξολοθρευτης.. 

Δημοσ.

πρέπει να βγει.

1. έφτασε μέχρι εδώ επειδή είναι φίδι. δεν είναι κακός χαρακτήρας αλλά είναι λούφας και κρύβεται.

2. είναι μεγάλο πλήγμα για την ομάδα και για τα αθλήματα. καλή η παρέα αλλά αν δεν θέλουν να χάνουν συνέχεια πρέπει να τον διώξουν.

Κακά τα ψέματα. Ο Τσανγκ είναι για τον π%^&*σο. Σε ότι άθλημα στόχου τον έχω δει έχει χάσει.

δεν έχεις στόχο, δεν έχεις δύναμη... τι έχεις ρε φίλε.... άντε σπίτι σου.

τοτε πρεπει να φυγει πρωτα η Ελισαβετ! πιο λιγα προσφερει απο Τσανγκ

• Like 1
Δημοσ.

βάζουν τους υποσιτισμενους να αντιμετωπίζουν τους κλεφτοκοταδες για να μη βγει η γιουφτσα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...