Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Θα ειναι καλο το επεισοδιακι σημερα και ειδικα οταν ερθει η ωρα της ψηφοφοριας.. υπομονη..

όλα τα λεφτά είναι η ψηφοφορία...
  • Like 1
Δημοσ.

όλα τα λεφτά είναι η ψηφοφορία...

Ε ναι. Απορώ γιατί δεν βάζουν το επεισόδιο της ψηφοφορίας Κυριακή βράδυ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

πάντως αν είδα καλά στο τραιλερ 

είδα 2 και 2 στον στύλο

άρα θα πάει 9-9 

Eδειξαν και αντρες και γυναικες να παιζουν 2-2 μαλλον το αλλαξαν στην συνεχεια του παιχνιδιου

Δημοσ.

Ε ναι. Απορώ γιατί δεν βάζουν το επεισόδιο της ψηφοφορίας Κυριακή βράδυ.

Εγώ έχω άλλη μια απορία, γιατί δε μας δείχνουν όλες τις ψήφους με την αιτιολογία όπως στα παλιά σερβαιβορ;
Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο πανοραμα παντως εδειξε οτι ο Σπαλ εχασε πολυ γρηγορα απο Κοκκινακη. Θελω νικη μαχητων και το φιδι στον τακο μαζι με Αγγελοπουλο και Λαουρα.

Δημοσ.

Σε 5 λεπτα θα το βάλω για 5 λεπτά , θα το κλείσω και παρα τέταρτο θα συντονιστώ κανονικά. Πστη Αλασκούζο!

Δημοσ.

Το αγωνισμα ειναι μυικης δυναμης..πιστευω δεν θα μας κανουν την χαρη σημερα οι διασημοι να χασουν..να εβγαζαν το φιδι στον τακο.. :devil:  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Καθόλου Εντελώς τυχαίο το σημερινό παιχνίδι. Όχι πως η παραγωγή επέλεξε αγώνισμα που ευνοεί τους πιο δυνατούς ντιάσιμι για να φέρει την αριθμητική ισορροπία, όχι, όχι.

• Like 3
Δημοσ.

Καθόλου τυχαίο το σημερινό παιχνίδι. Όχι πως η παραγωγή επέλεξε αγώνισμα που ευνοεί τους πιο δυνατούς ντιάσιμι για να φέρει την αριθμητική ισορροπία, όχι, όχι.

Ετσι πιστευω και εγω..Θα δουμε...

Δημοσ.

Εγώ έχω άλλη μια απορία, γιατί δε μας δείχνουν όλες τις ψήφους με την αιτιολογία όπως στα παλιά σερβαιβορ;

Έχω την εντύπωση πως ποτέ δεν τις έδειχναν όλες με αιτιολογία. Στην αρχή με τίποτα για να έχει σασπένς και στο τέλος λογικά μια φευγαλέα ματιά στο τί ψήφισε ο καθένας. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...