Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To σημερινό αγώνισμα είχε γίνει και στο 2ο σαρβάιβορ, μεταξύ παικτών που είχαν πάει στο 3ο νησί.
​Εκεί ο πιο δυνατός είχε κερδίσει εύκολα...

​http://www.youtube.com/watch?v=g6xNSx6JH3w

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

ρε παιδια μεχρι και εκει το σκηνικο ειναι πιο ωραιο

το φετινο χανει παρα πολυ σε σκηνικο

σαν παιδικη χαρα ειναι με χρωμματακια κτλπ

δεν πειθει

Δημοσ.

To σημερινό αγώνισμα είχε γίνει και στο 2ο σαρβάιβορ, μεταξύ παικτών που είχαν πάει στο 3ο νησί.

​Εκεί ο πιο δυνατός είχε κερδίσει εύκολα...

Ωραίο. Έχω μπερδευτεί τώρα πόσα σαρβάιβορ παίχτηκαν; Εκτός από το πρώτο με τον Βαλάση, τις ξανθιές κλπ, και το Ελλάδα-Τουρκία, υπήρχε και αυτό ενδιάμεσα;

Μαλακία που εγκατέλειψαν το αμερικάνικο φορμάτ. Μεγάλη μαλακία.

ρε παιδια μεχρι και εκει το σκηνικο ειναι πιο ωραιο

το φετινο χανει παρα πολυ σε σκηνικο

σαν παιδικη χαρα ειναι με χρωμματακια κτλπ

δεν πειθει

Είπαμε, wipe-out βλέπουμε. Μόνο ο Τρύφων Σαμαράς λείπει.

• Like 1
Δημοσ.

Σ'εκείνο υπήρχε ένα μυστήριο, μία ατμόσφαιρα πιο περίεργη που με κέρδιζε. Και φυσικά το γεγονός ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τους βοηθήσεις μου προκαλούσε ένα δέος μπορώ να πω. 

Ωραίο. Έχω μπερδευτεί τώρα πόσα σαρβάιβορ παίχτηκαν; Εκτός από το πρώτο με τον Βαλάση, τις ξανθιές κλπ, και το Ελλάδα-Τουρκία, υπήρχε και αυτό ενδιάμεσα;

Ναι παίχτηκε και άλλο, που ήταν στον Παναμά. Θυμάμαι καθαρά το Νίκο αυτόν τον ψηλό barman και το Γεράσιμο που είχε ένα χέρι. 

Δημοσ.

Ναι στο ενδιάμεσο και μάλιστα έγινε χαμούλης όταν μάθανε ότι υπάρχει 3ο νησί
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι στο ενδιάμεσο και μάλιστα έγινε χαμούλης όταν μάθανε ότι υπάρχει 3ο νησί

Φοβερό εύρημα όμως. Και στην Παταγονία είχε πέσει ξενέρωμα όταν εμφανίστηκε στον τελικό ένας αποχωρήσας που τον είχανε στείλει στην 3η καβάτζα αντί για ελλάδα.

Για να δούμε εδώ τι θα γίνει... Λέτε να διώξουμε την Ευριφίδη και να μας τη χώσουν με το ζόρι στον τελικό;

• Like 1
Δημοσ.

Τι πήγατε και θυμηθήκατε.. :shock:

Λαμπρινάκης μόνο.  #καλοσανθρωπος

Δεν τα έχω δει και δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός. Πήγα να ψάξω, και έπεσα πάνω στην εξής φράση

Ο αρχιτέκτονας και διακοσμητής Σπύρος Σούλης αντάλλαξε την ασυλία του στον τελικό για μια πίτσα

:shock:

Δημοσ.

Δεν τα έχω δει και δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός. Πήγα να ψάξω, και έπεσα πάνω στην εξής φράση

Ο αρχιτέκτονας και διακοσμητής Σπύρος Σούλης αντάλλαξε την ασυλία του στον τελικό για μια πίτσα

Αν θυμάμαι καλά δεν γνώριζε ότι ήταν ασυλία, απλά επέλεξε το φαγητό (τον πιέσανε και οι άλλες 2)

Δημοσ.

Φοβερό εύρημα όμως. Και στην Παταγονία είχε πέσει ξενέρωμα όταν εμφανίστηκε στον τελικό ένας αποχωρήσας που τον είχανε στείλει στην 3η καβάτζα αντί για ελλάδα.

Για να δούμε εδώ τι θα γίνει... Λέτε να διώξουμε την Ευριφίδη και να μας τη χώσουν με το ζόρι στον τελικό;

οχι ρε δεν ειναι στο φορματ του τουρκικου το 3ο νησι

κανενα ξενοδοχειο ισως

ναι ναι ειναι αληθεια για 1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΙΤΣΑ μαλιστα

για τετοια φαση μιλαμε

Δημοσ.

Δεν τα έχω δει και δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός.

Αρχιγκουρού και πρώτος διδάξας της στρατηγικής, ο μάνατζερ ράκπι θα τον έχει εικόνισμα.

• Like 4
Δημοσ.

Τι πήγατε και θυμηθήκατε.. :shock:

Λαμπρινάκης μόνο.  #καλοσανθρωπος

αυτος ειχε θεμα στην κρητη μετα με απειλες και τετοια 

και πηγε εκει ο βαλασης και εμεινε 2 χρονια εκει μαζι του για να χαλαρωσει ο κοσμος

Δημοσ.

αυτος ειχε θεμα στην κρητη μετα με απειλες και τετοια 

και πηγε εκει ο βαλασης και εμεινε 2 χρονια εκει μαζι του για να χαλαρωσει ο κοσμος

ναι αυτό το είδα στη συνέντευξη Βαλάση, αλλά σόρρι δεν το πίστεψα :P

ούτε ότι οι ξανθιές μοιράστηκαν το έπαθλο

ούτε ότι υπήρχε ανάπηρος φίλος του Βαλάση στο ναυτικό

Δημοσ.

Aν δεν κερδισουνε το σημερινο παιχνιδι οι διασημοι που ειναι κομμενο και ραμμενο για αυτους ειναι να πανε να πνιγουνε ολοι μαζι

κανονικα 10-1 πρεπει να ληξει

ο μονος που μπορει να παρει νικη ειναι ο φουσκωτος κοντρα στον χρανιωτη και αντε και η σαρα κοντρα στην λαουρα

οτιδηποτε πανω απο 10-2 ειναι ξεφτυλα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...