Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ρε Χριστίνα δεν πήγες εσύ στο Survivor να γουστάρουμε και πήγε η πανικόβλητη (με έμφαση στο δεύτερο συνθετικό).

• Like 1
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Λες και υπαρχουν μηνυματα για να δουμε...

Να ήταν η Ευρυφίδη να το καταλάβω.. καντήλια μόνο.. Αλλά για τον Ορέστη τον Τσανκ; Toν Τσανκ;;!

Δημοσ.

θα χάσουν οι μαχητές γιατί η φωνή του ταλιμπανίδη ακούστηκε από το αριστερό ηχείο,άρα μιλούσε προς την αριστερή μεριά του πάνελ οπού κάθονται οι μαχητές

Bλέπεις σαρβάηβορ, τέλος.

Δημοσ.

Παίζει και να τις πιάσουμε αύριο τις 2.000. Πάω για ύπνο, στο μεταξύ, περιμένω να μου πείτε ποιοι είναι αυτοί οι 5 Έλληνες νομπελίστες φυσικής...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάω για ύπνο, στο μεταξύ, περιμένω να μου πείτε ποιοι είναι αυτοί οι 5 Έλληνες νομπελίστες φυσικής...

Περιμενε 2.000 χρονια ή σελιδες και θα τα παρουμε :P :lol: :devil:

Δημοσ.

Παίζει και να τις πιάσουμε αύριο τις 2.000. Πάω για ύπνο, στο μεταξύ, περιμένω να μου πείτε ποιοι είναι αυτοί οι 5 Έλληνες νομπελίστες φυσικής...

Άσε τους 5. Ας μας πούνε έναν.

• Like 2
Δημοσ.

Ποιοι είναι αυτοί οι 5 Έλληνες που πήραν τα νόμπελ Φυσικής;

3 Νόμπελ έχουν πάρει Έλληνες, 2 λογοτεχνίας οι Σεφέρης και Ελύτης κι ένα στις Οικονομικές επιστήμες ο Πισσαρίδης(Ελληνοκύπριος), στη φυσική δεν έχουμε πάρει ακόμα...

• Like 2
Δημοσ.

Στο βικιπιντια δεν υπάρχει κανείς Έλληνας φυσικός με νομπελ. Ίσως ο Τσανγκ τους γνωρίζει...

Γενικά οι απαντήσεις στο κουίζ του Ταλιμπανίδη είναι μάλλον από το Huffington Post.gr

Δημοσ.

Με Μπο,Κοκκινάκη και Ντανο δεν χανουν οι διάσημοι. Μάριος και μισθό είναι 65-70 κιλά μαμουνια. Μόνο ο Βασσαλος είναι δυνατός και μετά ο Σπαλιαρας ο οποίος όμως έχει αδυνατίσει πολύ. Στις γυναίκες Λάουρα και Ευρυδίκη είναι δυνατοτερες επίσης. Όμως δεν κατάλαβα γιατί αγωνιζονται και ατομικά και ομαδικα. Λέτε να πηγε 9-9; Χλωμό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...