Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Παιδιά μόλις συντονίστηκα. Έγινε κάτι το τρομερό; Είπαν γιατί θα δείξει σήμερα και αύριο survivor?

Και 'γώ μόλις τώρα. Και αύριο λοιπόν επεισόδιο. Τι έγινε καλέ, ας μας πει κάποιος. Υπάρχει και trailer?

Δημοσ.

Σήμερα και αύριο? Σήμερα δε ξεκινάει στο skai το voice? Και Παρασκευές δεν είχε ποτέ. Είσαι σίγουρος?

Σήμερα ξεκινάει το X-Factor στο ΣΚΑΙ στις 22:00. 21:00 με 22:00 έχει Survivor, το ίδιο και αύριο.

Δημοσ.

Το xfactor τι έγινε? Μακάρι να μην παιχτεί ποτέ. Αν και άρχισα να το βαριέμαι το survivor τους τραγουδιστές δεν τους αντέχω

Δημοσ.

Πιστεύω να μην έχει highlights 

Ελπίζω αν δείξει να υπάρχει κάποια αναλογία  κανά δεκάλεπτο ξερωγώ  αλλιώς θα μιλάμε για το ultimate fail.

Δημοσ.

Το xfactor τι έγινε? Μακάρι να μην παιχτεί ποτέ. Αν και άρχισα να το βαριέμαι το survivor τους τραγουδιστές δεν τους αντέχω

Θα παιχτεί στις 22:00 απλώς βάζουν το survivor 21:00-22:00 για να δώσει lead in στο x-factor...

Δημοσ.

Πως μπορούμε να κρύψουμε την ψηφοφορία? Σε κάθε σελίδα πέφτει scroll down.

Βάλε φίλτρο με το adblocker σου. Κι εγώ αυτό έκανα. :P

Ή βάλε αυτό στα φίλτρα (από Ublock Origin):

http://www.insomnia.gr/topic/633089-survivor-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%8A-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-oxi-spoilers/page-1903
www.insomnia.gr###poll_330 > form
  • Like 2
Δημοσ.

Βάλε φίλτρο με το adblocker σου. Κι εγώ αυτό έκανα. :P

Ή βάλε αυτό στα φίλτρα (από Ublock Origin):

http://www.insomnia.gr/topic/633089-survivor-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%8A-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-oxi-spoilers/page-1903
www.insomnia.gr###poll_330 > form

Είμαι απο κινητό με Chrome. Στον υπολογιστή έχει φύγει με adblock από την πρώτη μέρα που μπήκε.

Δημοσ.

Ρε σβηστηκαν τα μηνυματα του τρολλος-βολος και δεν ειμαι πια στην σελ.1900 :(

Θεωρω βεβαιο fail το πεμπτοπαρασκεβιατικο αν αφορά μόνο φακές, κοτσιδάκια και αιώρες

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρω βεβαιο fail το πεμπτοπαρασκεβιατικο αν αφορά μόνο φακές, κοτσιδάκια και αιώρες

Κάτσε να μην είναι highlights, διαφημίσεις και αιώρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...