Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

O Nτανος είναι πεσμένος φανερά στο τρέξιμο και στην έκρηξη ,γιατι ο Μαριος τον αφήνει για πλάκα πισω του, ενω όταν έτρωγε τα σαντουιτς απο τους ντόπιους ο Ντανος ήταν το ίδιο γρήγορος με τον Μαριο.

κάτσε και θα δεις,νομίζω, και εχει φανεί κάμποσες φορες, οτι ο μαριος τον έχει για πλάκα το βενζινά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης να βγει κάποιος από την παραγωγή του ινσόμνια να μου πει για ποιο λόγο υπάρχει σήμερα το Έχετε ψηφίσει ήδη σ' αυτή τη ψηφοφορία. Θέλω να ψηφίσω τον Σπαλ να ισοφαρίσω το σκορ και δεν μπορώ.

Επίσης να βγει κάποιος από την παραγωγή του ινσόμνια να μου πει για ποιο λόγο υπάρχει σήμερα το Έχετε ψηφίσει ήδη σ' αυτή τη ψηφοφορίαΘέλω να ψηφίσω τον Σπαλ να ισοφαρίσω το σκορ και δεν μπορώ.

Ψήφισες ή δε ψήφισες ; :P

Και γενικά προσέχουμε που ρίχνουμε τις ψήφους μας  :ph34r:

• Like 1

Μία φορά. Χθες μπορούσες να ψηφίσεις πολλές.

Δεν νομίζω να μπορούσες να ψηφίσεις πολλές φορές. Απλώς μπορούσες να βάλλεις πολλές επιλογές αλλά μόνο για μια φόρα που θα ψήφιζες...

Δεν νομίζω να μπορούσες να ψηφίσεις πολλές φορές. Απλώς μπορούσες να βάλλεις πολλές επιλογές αλλά μόνο για μια φόρα που θα ψήφιζες...

Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε φάση; d015.gif   Καταγγέλω

παιδιά κατι έγινε με τους ψήφους...στο μαριο το πρωί ητανε 48 και τώρα εχει 29 τι στο δι@λο..

και πηρε και 2 η γιουφτρα..αισχος

παιχταρα δωστους να καταλάβουνε ...χωρίς έλεος

18119308_1297965693632924_76179436187037

Επίσης να βγει κάποιος από την παραγωγή του ινσόμνια να μου πει για ποιο λόγο υπάρχει σήμερα το Έχετε ψηφίσει ήδη σ' αυτή τη ψηφοφορία. Θέλω να ψηφίσω τον Σπαλ να ισοφαρίσω το σκορ και δεν μπορώ.

Χθες πρόδωσες το #teamspal, και καταγράφτηκε. Δεν μπορείς να επανορθώσεις. Είσαι ένα αουτσάιντερ. Ένας εχθρός.

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...