Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ τους άλλους 4 συναγωνιστές που στηρίζουν μαζί μου τον μεγάλο καλλιτέχνη, αγωνιστή και άνθρωπο Bo

Επίσης να προσθέσω ότι βλέποντας την μεταμόρφωση του Βο μετά την απώλεια 30 κιλών, αποφάσισα να συνεχίσω την δίαιτα μου για να χάσω τα 7-8 άθλια κιλά που πήρα το τελευταίο τρίμηνο. Οπότε απο βδομάδα, θα παρακολουθώ το Survivor τρώγοντας τα νύχια μου αντί για τα λατρεμένα μου τοστάκια.  :cry:

Και 'γώ μαζί σου συναγωνιστή! :-)

• Like 1
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

O Nτανος είναι πεσμένος φανερά στο τρέξιμο και στην έκρηξη ,γιατι ο Μαριος τον αφήνει για πλάκα πισω του, ενω όταν έτρωγε τα σαντουιτς απο τους ντόπιους ο Ντανος ήταν το ίδιο γρήγορος με τον Μαριο.

• Like 1
Δημοσ.

Θα είναι και η αρχηγάρα, χαμός σήμερα!

Πάλι; :o Έλεοοοοος.... :mellow:

κουτσένει ακόμα ή θεραπεύτηκε αυτός?

Δημοσ.

κουτσένει ακόμα ή θεραπεύτηκε αυτός?

Δεν ξέρω αν κουτσαίνει ή όχι. Πάντως από εκεί που το είχε κλειστό-private το profile του στο facebook τώρα το έκανε δημόσιο και έχει 9000 followers...

Δημοσ.

O Nτανος είναι πεσμένος φανερά στο τρέξιμο και στην έκρηξη ,γιατι ο Μαριος τον αφήνει για πλάκα πισω του, ενω όταν έτρωγε τα σαντουιτς απο τους ντόπιους ο Ντανος ήταν το ίδιο γρήγορος με τον Μαριο.

Έχω την αίσθηση πως έχει πρηστεί το πόδι του Ντάνου. Σ'αυτό που έχει σπασμένο δάχτυλο.

Δημοσ.

Καλά ρε γκιαούρηδες, χθες η ψηφοφορία ήταν multiple και σήμερα όχι; Ti παιχνίδια παίζονται στην πλάτη των ινσόμνιαξ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κουτσαίνει ή όχι. Πάντως από εκεί που το είχε κλειστό-private το profile του στο facebook τώρα το έκανε δημόσιο και έχει 9000 followers...

λογικο, η ηλιθιοτητα ειναι ανικητη

• Like 1
Δημοσ.

τι να τους κάνεις τους follwers από τη στιγμή που δεν έστειλαν ένα σμσ για να παραμείνει στο παιχνίδι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...