Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

αη βασιλης η βουρλαουρα...

ας μην προσβάλλουμε άλλο τα συμπαθή βούρλα που φύονται στις όχθες των λιμνών

προλαβαίνω να τηγανίσω πατάτες; νωρίς το έβαλαν το διάλειμμα

• Like 1
Δημοσ.

Αντί να γίνεται πιο ανταγωνιστικό, παίζει τώρα να κανονίζουν και να κερδίζουν εναλλάξ, και να κάνουν διακοπαρες.

• Like 3
Δημοσ.

Παραγωγή αν ήσασταν έξυπνοι θα φτιάχνατε αγώνισμα με έπαθλο να πάρει ο ένας τις προμήθειες του άλλου, ΚΑΙ να μένουν στην ίδια παραλία. Τώρα βλέπουμε το φοιτητικό κάμπινγκ στο ποσείδι.

εντελως ομως :P μου αρεσει που περιμενα την ενωση πως και πως γιατι και καλα δεν θα ηταν πλεον τοσο ξενερωτα και τα αγωνισματα δεν θα ηταν wipe out κι ο καθενας νομιζα θα αγωνιζοταν για την παρτη του. τελικα μεχρι το τελος τα ιδια και τα ιδια θα βλεπουμε! 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω νόμιζα ότι στην ένωση θα μένανε όλοι στο ίδιο νησί αλλά θα αγωνιζόταν ο καθένας για τον εαυτό του. Τώρα για ποιο λόγο το συνεχίζουν σαν ομάδες;

Δημοσ.

Πριν αρχισουν οι διαφημισεις, η Βαλαβανη στραβοκοιταξε την αλλη ομαδα?

Ή ειναι ιδεα μου?

Με τη σιχαμενη, το @βυζο, @κωλο, εκτοπλασμα!

Δημοσ.

προς το παρών το παιχνίδι παραμένει ως ήταν, με 2 ομάδες. όταν γίνουν μερικές αποχωρήσεις ακόμα και μείνουν λίγοι παίχτες(δεν ξέρουμε πόσοι, όσοι έχουν δει το τούρκικο ας μας πουν) θα γίνει ατομικό.

• Like 1
Δημοσ.

εντελως ομως :P μου αρεσει που περιμενα την ενωση πως και πως γιατι και καλα δεν θα ηταν πλεον τοσο ξενερωτα και τα αγωνισματα δεν θα ηταν wipe out κι ο καθενας νομιζα θα αγωνιζοταν για την παρτη του. τελικα μεχρι το τελος τα ιδια και τα ιδια θα βλεπουμε!

Πιστεύω θα κάνει σύντομα το θαύμα του κάνας μισθοφόρος και θα γ@μηθούν και οι φιλοξενίες και τα εξοχικά και όλα :P
  • Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω θα κάνει σύντομα το θαύμα του κάνας μισθοφόρος και θα γ@μηθούν και οι φιλοξενίες και τα εξοχικά και όλα :P

ελπίζω και προσεύχομαι να γίνει κάτι τέτοιο
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...