Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στη 1 το βράδυ απόψε πρέπει να κάτσουμε στις 205 σελίδες.

Το ότι πρέπει να πιάσουμε συγκεκριμένους στόχους αρχίζει και με αγχώνει.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Wut; :shock:  Για νικητή του Survivor έχουν βγει αποδόσεις, πού το είδες αυτό;! :shock:

Κάτι μου λέει πως έχεις τρολλαθεί :ρ

Α οκ ρε συ, απλά διαβάζοντας λίγο εδώ το πήρε το μάτι μου. Μάλλον για πλάκα θα το γράφανε! :)

Είδα κι εγώ 3-4 ολόκληρα επεισόδια πάντως και έχει ενδιαφέρον, θα το βλέπω! Μόνο που Δευτέρα και Τρίτη πέφτει πάνω στην Αννίτα και πρέπει να κάνω ζάπινγκ! :D

• Like 2

10 βρωμιάρηδες από τη μία και άλλοι τόσοι από την άλλη συναγωνίζονται για το ποιος θα μείνει περισσότερο (βρώμικος).

Από τις πιο χρήσιμες απαντήσεις. Τσίμπα ένα like. :-)

Μόνο που Δευτέρα και Τρίτη πέφτει πάνω στην Αννίτα και πρέπει να κάνω ζάπινγκ! :D

Ω ρε φίλε.. καλά κουράγια...

Σουρβάιβορ μόνο ρε  :ρ

• Like 2

Τα 2+ εκατομμύρια κόστος ανά επεισόδιο που είπε χθες ο παρουσιαστής το είπε στα σοβαρά;

Λογικα ο τυπας υπολογιζε καθε μερα ποσο περνει ο καθενας απο λεφτα και κοστη μεταφορας με το σκαφος τη μερα 

• Like 1

Τα 2+ εκατομμύρια κόστος ανά επεισόδιο που είπε χθες ο παρουσιαστής το είπε στα σοβαρά;

Ποιος το ειπε αυτο;

Αναφεροταν στο κοστος επεισοδιου του survivor;

Δεν νομιζω να εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα αυτο το κοστος.

• Like 1

Οταν ενωθουν οι ομαδες καθε βδομαδα μαχητη θα βγαζουν προτεινομενο. Στατιστικα θα κερδιζουν και πιο πολλες ατομικες ασυλιες, οποτε την πατησαν οι μαχητες.

Εδω ερχεται η μέγα στρατηγική του αρχηγού μας! χάνουν συνέχεια και εκπαιδεύονται στα αγωνίσματα ασυλίας ενω οι διάσημοι δεν θα ξέρουν ούτε καν πως ειναι!!!

:P

• Like 1

Παντως κοιταζα κατι στατιστικα σε ενα σαιτ, μεχρι την προηγουμενη βδομαδα και η διδυμη ειχε 50%, οσο ο αρχηγος και ο μισθοφορος.

Ειρηνη, Σαρα και Μαριος ειχαν ανω του 60%, ενω οι χειροτεροι ηταν μακραν η Ελενη με 21%, η ψηλη και ο Τσανγκ με 30+%.

Μου φαινεται αν εδιωχναν Ελενη αυτην την εβδομαδα θα ισορροπουσαν οι ομαδες, στατιστικα.

Γουιλι δεν ειχε.

Παντως κοιταζα κατι στατιστικα σε ενα σαιτ, μεχρι την προηγουμενη βδομαδα και η διδυμη ειχε 50%, οσο ο αρχηγος και ο μισθοφορος.

Ειρηνη, Σαρα και Μαριος ειχαν ανω του 60%, ενω οι χειροτεροι ηταν μακραν η Ελενη με 21%, η ψηλη και ο Τσανγκ με 30+%.

Μου φαινεται αν εδιωχναν Ελενη αυτην την εβδομαδα θα ισορροπουσαν οι ομαδες, στατιστικα.

Γουιλι δεν ειχε.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...