Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιχνίδια μυαλού και γρίφων με αυτούς; Οντως θα γινόταν επική κωμωδία..ή τραγωδία, δεν ξέρω.

Μας άκουσαν!

​Θα έχει ερωτήσεις γνώσεων!

Ελπίζω να μην είναι τόσο πετυχημένες όπως αυτές του Λιάγκα στη βλακεία, το lucky room...

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Μας άκουσαν!

Ελπίζω να μην είναι τόσο πετυχημένες όπως αυτές του Λιάγκα στη βλακεία, το lucky room...

εμένα μου φάνηκαν παρεμφερή :P

Δημοσ.

Μας άκουσαν!

Η μια με τα σκυλιά του Τιτανικού ήταν ερώτηση τελικού στο lucky room.

Δημοσ.

Α καλα βάλανε και τη μαλάκια με τος ερωτήσεις τωρα, τίποτα.....

Ρεεεεε επιβίωση θελουμε να δούμε

Δεν κατάλαβες. Η επιβίωση αφορά τους τηλεθεατές. Λίγοι θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

• Like 16
Δημοσ.

EKEI έπρεπε να γίνει η ερώτηση πόσα εκατομμύρια είναι το δισεκατομμύριο να γινόταν ο χαμός.

Του 'δωσα μια ευκαιρία από τότε που ξεκίνησε, αλλά αυτές οι ερωτήσεις ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Καλύτερα να βάζανε κάστρο του τακέσι ξανά στο σκάι.

Τουλάχιστον χαρίζει άπειρα memes.

• Like 8
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι survivor για τους διαγωνιζόμενους παίκτες, για τους τηλεθεατές πάντως είναι το μαρτύριο της σταγόνας.

​Ούτε γέλιο δε βγάζει, χρυσωρυχείο έχουν στα χέρια τους και μαζεύουν κάρβουνο...

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες. Η επιβίωση αφορά τους τηλεθεατές. Λίγοι θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Αν συνεχίσουν και βάζουν παιχνίδια τύπου ψυχαγωγίας...κόντεψε να μας πάρει ο ύπνος σήμερα!Κούραση και επιβίωση έπρεπε να βλέπουμε κανονικά!Στο τέλος για κανά έπαθλο θα τους δώσουν και tv μαζί με πακέτο nova ή ote έτσι όπως πάει!

Δημοσ.

Ο άλλος λέει επάγγελμα μάνατζερ ράγκμπι....γελάνε και οι καρύδες!

Κατά τα άλλα καλό είναι όμως πρέπει να αλλάξουν λίγο τα αγωνίσματα γιατί γίνονται βαρετά ,αυτό που στην ουσία μετράει είναι το τελευταίο σκέλος που ρίχνουν τις μπάλες ενώ η υπόλοιπη διαδρομή είναι αδιάφορη.

Δημοσ.

εγώ αν έπαιζα θα τους έλεγα να μην κάνω τίποτα

και να αρχίσω να ρίχνω απλά βολές 20sec μετά από τον άλλο που έκανε την υπόλοιπη δοκιμασία

Δημοσ.

και επιτέλους κόψτε τις μλκιες ότι τρώνε πιτόγυρα πίσω απτις κάμερες. Με ποιο κριτήριο το λέτε και το ξαναλέτε; και είναι όλα στημένα και μένουν σε ξενοδοχεία όταν δε τραβάει η κάμερα και η επιβίωση είναι klein mein...ΣΙΓΑ όλοι οι ραμπο εδώ μαζευτήκατε..αν δε ξέρετε μη μιλάτε. Και αν δε γουστάρετε μη το βλέπετε και μη γράφετε εδώ μέσα τις παπαριές σας.

Μια χαρά ρεαλιστικό είναι και μια χαρά δύσκολες είναι οι συνθήκες διαβίωσης.

Δεν νομίζω να τα εννοείς αυτά. Μιας και με μισή πατάτα δεν επιβίωσε ποτέ κανένας ή νομίζεις ότι οι 5 κουταλιές ρύζι που έφαγαν είναι αρκετές; Πόσο μάλλον να έχεις και τα αγωνίσματα. Θα έπρεπε να λιποθυμούσαν. Έχεις δει ποτέ να ασχολήθηκαν με πόσιμο νερό; Εάν κάποιος ήθελε να επιβιώσει θα έψαχνε μέρα νύχτα θα θήραμα.

Στα πρώτα survivor ήταν πολύ καλύτερα, τώρα πια έχει γίνει εμπορικό. Νοικιάζουν σπίτια και εκεί μένουν οι παίχτες τρώγοντας και πίνοντας κανονικά και απλά τους μαζεύουν για τα γυρίσματα. Έχετε υπόψην ότι δεν μιλάμε για ιδιωτικό νησί αλλά για κατοικήσιμο που οι εγκατάστασης φυλάσσονται και τις νοικιάζουν για γυρίσματα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...