Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αμερικάνικο είναι πολύ πιο εγκεφαλικό και στρατηγικό παιχνίδι κάτι που με επηρέασε πολύ. Σε αντίθεση με το δικό μας που δίνει μεγαλύτερη βάση στο αγωνιστικό μέρος. 
  • Like 1
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.
Του έκαμα ερώτηση :') [και άλλη μια που περιμένω να φανεί]

Εργαλείο : Τί σου φάνηκε πιο ενοχλητικό: τα κουνούπια ή οι κουβέντες του Κώστα a.k.a. μισθοφόρου;

Ωραία ερώτηση. Ευτυχώς άναβα εύκολα τη φωτιά και τα έντομα εξαφανίζονταν από δίπλα μου.

• Like 2
Δημοσ.

Γλυφτρόνια του μάνατζερ...

Μάλλον οι περισσότεροι κάνουν πλάκα αλλά ο ραγκμπομάνατζερ τα πιστεύει και την ψωνίζει.

• Like 2
Δημοσ.

Σας αγαπάω πολύ περισσότερο από ότι νομίζετε. Δώσατε νόημα στη ζωή μου και στην εποχή που ζούμε έχω και έχουμε ανάγκη από αγάπη και ειλικρινή αισθήματα. Να σας έχει ο Θεός καλά. 

Και εμεις σε αγαπαμε!

Μάλλον οι περισσότεροι κάνουν πλάκα αλλά ο ραγκμπομάνατζερ τα πιστεύει και την ψωνίζει.

Εγω ρωταω ουσιαστικες ερωτησεις αλλα του εδωσα και τις ευχες μου του ανθρωπου γιατι να ειναι πλακα; Επρεπε να τον βρισω;

Δημοσ.

Εγω ρωταω ουσιαστικες ερωτησεις αλλα του εδωσα και τις ευχες μου του ανθρωπου γιατι να ειναι πλακα; Επρεπε να τον βρισω;

λολ, δεν ξέρω ποιός είσαι συ και τί τον ρωτάς!

Αναφέρομαι σ'αυτούς που γράφουν πχ με bold μηνύματα αγάπης ή λένε ότι έγινε η μπλούζα του σύμβολο. Ε αυτά κάνουν μπαμ ότι δεν είναι και τόοοοσο σοβαρά γραμμένα ε;

• Like 2
Δημοσ.

Βλασσης : Παναρα πες μας,υπαρχει ειδυλιο Σπαλ Ελισαβετ?

Ο Γιάννης ξέρει από σόουμπιζ και τηλεόραση. 

λολ, δεν ξέρω ποιός είσαι συ και τί τον ρωτάς!

Αναφέρομαι σ'αυτούς που γράφουν πχ με bold μηνύματα αγάπης ή λένε ότι έγινε η μπλούζα του σύμβολο. Ε αυτά κάνουν μπαμ ότι δεν είναι και τόοοοσο σοβαρά γραμμένα ε;

Προφανως εγινε συμβολο η μπλουζα με εναν χαβαλεδιστικο τροπο.

Δημοσ.

Ή όλα τα μηνύματα που τον λένε 'αρχηγάρα' :-D

Αλλο το χιούμορ άλλο το δούλεμα.

Για τον Χανταμπάκη δήλωσε ότι έφυγε από το παιχνίδι γιατί δε συνέχισε να είναι "εξυπνα κακός". Δηλαδή νόμιζε ο Χανταμπάκης ότι ο κόσμος θα έπαιρνε το μέρος του με την εικόνα που έβγαζε, με τις κόντρες, αλλά στο τέλος το παράχεσε.

Για τον εαυτό του είπε ότι ο τραυματισμός του έδωσε λαβή στους αντιπάλους να τον ψηφίζουν συνέχεια. "Ο λόγος που δεν προχώρησε το παιχνίδι ήταν λόγω του τραυματισμού μου και το εύκολο επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν πολλοί συμπαίκτες μου για να με ψηφίσουν. Το σέβομαι το δέχομαι αλλά δεν το θεωρρώ έξυπνο. " 

Οι αντίπαλοι του βέβαια είχαν καταλάβει ότι ήταν λιγότερο δημοφιλής από τον Βασάλο και το Μάριο. Όταν μπήκε ο Γουίλυ έδωσαν Γουίλυ.

• Like 1
Δημοσ.

Η Βαλαβάνη είναι πανέξυπνη ένας από τους πιο ευαίσθητους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Ξέρει πολυ καλά ναυποστηρίζει το ρόλο της από την πρώτη μέρα μέχρι το τέλος. Γι αυτό και ξεχωρίζει. 

Σφαζει με το μπαμπακι ο αρχηγος!

αρκηγκο ντεν ξερει τι λεει...εκι παρει σασι..αργκηγκο φιλοσοφο μαιμου!

https://video-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/17825283_619925844863032_992359963336638464_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&oh=662a55c7dc2673fee534bcdb5ab1c635&oe=58FE2CC9

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...