Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Οι διάσημοι έχουν πολύ καλή άποψη σχετικά με εμένα και θα ήταν πρόκληση να τεστάρω τον εαυτό μου με το αν θα μπορούσα να παραμείνω μαζί τους. Έξυπνη ερώτηση. 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι διάσημοι έχουν πολύ καλή άποψη σχετικά με εμένα και θα ήταν πρόκληση να τεστάρω τον εαυτό μου με το αν θα μπορούσα να παραμείνω μαζί τους. Έξυπνη ερώτηση. 

lol

Στο αγώνισμα ασυλίας η Ελισσάβετ είχε κάνει ταχύτερο run από τη Σάρα απέναντι στην Παπαδοπούλου. Γιατί επιλέξατε να αγωνιστεί ζευγάρι Σαρα-Τσανγκ και όχι Ελισσάβετ-Τσανγκ; Φάνηκε να μην σκεφτόσασταν καθαρά.
Πανος: Η απόφαση για το ποιος θα συμμετάσχει σε κάθε αγώνισμα είναι ομαδική αλλά και ο ίδιος ο παίκτης που θέλει ή δεν θέλει να παίξει παίρνει θέση στην απόφασή του. 

Ετσι χαθηκε η ασυλια.

Survivor Junior, παιχνίδια χωρίς σύνορα, αγαπάω αυτά τα πρότζεκτ. Και θα σκεφτώ πολύ να τα ενσωματώσω σε παιδικές κατασκηνώσεις από φέτος το καλοκαίρι. 

Μακαρι αρχηγαρα!

Ποτέ δεν μετανιώνεις για στρατηγικές που ακολούθησες και σε έκαναν ενδιαφέρων παίκτη. Το να έρθω κοντά με τον Ντάνο δεν θα γινόταν επειδή γνώριζα τι γίνεται έξω (εμείς δεν γνωρίζουμε) αλλά γιατί τον ψήφιζαν οι αντίπαλοι όπου για εμάς σημαίνει θετική ψήφος για τους Μαχητές. Σκέψου έξυπνα. 

Παιχταρα!

Η Βαλαβάνη είναι πανέξυπνη ένας από τους πιο ευαίσθητους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Ξέρει πολυ καλά να υποστηρίζει το ρόλο της από την πρώτη μέρα μέχρι το τέλος. Γι αυτό και ξεχωρίζει. 

Σφαζει με το μπαμπακι ο αρχηγος!

Και επειδή ειπώθηκε ότι χέζουν σε έναν λάκκο και σκουπίζονται με φύλλα, και δεν έχουν ντουζιέρες: όλες οι τουριστικες παραλίες έχουν τέτοιες εγκαταστάσεις, έστω και βασικές. Αυτές χρησιμοποιούν τώρα οι παίκτες. Δεν είναι η "μέση του πουθενά΄" που θέλουν να πιστεύουμε.

Και ότι το μαλλί της λάουρας, σάρας κλπ θα ήταν τόσο μεταξένιο μετά από 2 μήνες που το βάζουν μόνο σε θαλασσινό νερό... Ναι στάνταρ...

Δεν ξέρω από που βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα, αλλά οι 3 βασικές παραλίες που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα, για το Survivor του ΣΚΑΙ (οι 2 διπλανές για τις 2 ομάδες και η 3η πιο δυτικά για τα γυρίσματα) δεν είναι εύκολα προσβάσιμες από το κοινό και δεν υπάρχουν κτίσματα, όπως σε άλλες παραλίες δυτικότερα. Συμπερασματικά, δεν είναι τουριστικές αυτές οι παραλίες.

Σ' αυτή που έχουν γυριστεί τα περισσότερα επεισόδια, με το ποταμάκι και το γνωστό πλέον μικρό νησάκι που βλέπουμε στα επεισόδια, υπάρχει λίγο πιο εσωτερικά το πλάτωμα που γυρίστηκε το χθεσινό επεισόδιο (και άλλα), με γκαζόν κλπ και στο Google Earth φαίνονται εγκαταστάσεις παιχνιδιών, προφανώς για άλλο Survivor που είχε στηθεί την περίοδο λήψης των δορυφορικών εικόνων της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Κανείς δεν έχει καμία πληροφόριση για το τι γίνεται έξω. Και νομίζω ότι ό,τι βγαίνει προς τα έξω δημιουργεί τις εντυπώσεις που χρειάζονται για να συσπειρωθεί το κοινό που παρακολουθεί. 

Άρχισε το τρολάρισμα η αρχηγάρα...

Αν είσαι ένα αστέρι. Νίκος Βέρτης. 

14:29
νικος τσανγκ : αν ησουν στο παρτυ της ενωσης ποιο τραγουδι θα ελεγες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...