Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Μάριος είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει. Η Κύπρος είναι περήφανη γι΄αυτό τον παίκτη. Θαυμάζω τους Κύπριους γιατί έχουν περάσει πάρα πολλά και θα πρέπει όλοι να προσέχουμε τι λέμε όταν αναφερόμαστε στην Κύπρο. 

Ετσι ειναι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Οι μεγάλοι έρωτες και τα μεγάλα πάθη γεννιούνται πάντα μέσα σε δύσκολες καταστάσεις.

Το survivor  θα τελειώσει με Ορέστης-Ελισαβετ LFE γραμμένο σε ένα φοινικα

Ανδρέας : Έχει νόημα να αγωνίζεστε, να κάνετε κλίκες και στρατηγικές αφού στο τέλος αυτός που αποφασίζει ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο κόσμος σε αντιθεση με το "αυθεντικο" survivor. Επίσης πως σου φάινεται ότι στην ένωση θα εξακολουθήσουν τα αγωνίσματα να είναι ομαδικά... Νομίζω ότι με τις αλλαγές στους κανόνες το survivor έχει χάσει το νόημα του.

Να και μια καλη ερωτηση.

13:45
Πανος: Τις μπλούζες τις φτιάχνω εγώ και πολύ σύντομα θα τις δείτε να κυκλοφορούν για να έχετε ένα αστεράτο καλοκαίρι. 

13:44
GeorgeS : Μωρη αρρώστια θα μας πεις τη μάρκα από τις μπλούζες σου με τα αστέρια;;;

ωχ

Τις μπλούζες τις φτιάχνω εγώ και πολύ σύντομα θα τις δείτε να κυκλοφορούν για να έχετε ένα αστεράτο καλοκαίρι. 

Με αυτη θα πηγαινω για μπανιο! :-D 

Ίσως το έχετε αναφέρει, αλλά όντως η Βαλαβάνη είπε χθες στην αρχή του κουίζ <<πάλι θα παίζω παντού>> που σημαίνει ότι έχουν ενημέρωση για το τι γίνεται έξω; Δύο φορές το άκουσα και μου φάνηκε ότι αυτό είπε. Μεγάλη γκάφα του Σκάι πιστεύω...

Για τη μπλούζα που λέτε, h&m δεν είναι;

Ίσως το έχετε αναφέρει, αλλά όντως η Βαλαβάνη είπε χθες στην αρχή του κουίζ <<πάλι θα παίζω παντού>> που σημαίνει ότι έχουν ενημέρωση για το τι γίνεται έξω; Δύο φορές το άκουσα και μου φάνηκε ότι αυτό είπε. Μεγάλη γκάφα του Σκάι πιστεύω...

Ναι, σχολιάστηκε και εδώ μέσα. Αυτό είπε.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...