Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

"Κώστας : Αρχηγέ πες μας κάνα περίεργο σκηνικό που δεν έχουν καταγράψει οι κάμερες."

"Manager rugby:Την εξομολόγηση μετά από ένα πολύ προκλητικό όνειρο που είδε ο Τσανγκ που φαντασιωνόταν την... τεράστια αντίπαλό του. "

Ποια να φαντασιωνόταν άραγε ο Τσανγκ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλέπετε το 1/10 από αυτά που συμβαίνουν. Στο πρώτο παιχνίδι ήμουν ο πρώτος παίκτης του Survivor που κέρδισα. Το παιχνίδι περιλάμβανε παζλ το οποίο δεν μπορούσαν να λύσουνε. Με αποτέλεσμα να ακυρώσουν το παιχνίδι, να βγάλουν το παζλ και να παίξουμε αγώνισμα. Ως ήδη κουρασμένος όπως ήμουν τραυματίστηκα άμεσα. 

Πανος

το ειπε και στην Μελετη την πεμπτη αυτο

"Κώστας : Αρχηγέ πες μας κάνα περίεργο σκηνικό που δεν έχουν καταγράψει οι κάμερες."

"Manager rugby:Την εξομολόγηση μετά από ένα πολύ προκλητικό όνειρο που είδε ο Τσανγκ που φαντασιωνόταν την... τεράστια αντίπαλό του. "

Ποια να φαντασιωνόταν άραγε ο Τσανγκ;

Λαουρα??

θα λανσαρει και κολλεξιόν με αστεράκια... μη χέ...

ωχ ετοιμάζεται να ξαναμπεί και σε άλλο σαρβάιβορ

Αν είναι να συμμετάσχει στο επόμενο survivor, να κυλήσει γρήγορα ο χρόνος για να δούμε ξανά τον Μάνατζερ στην παραλία. Panos 2, η επιστροφή! Χαβαλές εξασφαλίσμένος για το τηλεοπτικό κοινό. Και πιθανότατα θα είναι πλέον στην ομάδα των διασήμων να υποθέσω?   :-D

• Like 1

13:29
Αντρεας : Κανα γκομενακι χτυπησες μετα το σερβαιβορ;
Μανατζερ: Μετά το Survivor Αντρίκο νομίζω πρέπει να βγούμε παρέα. Σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά με τα γυναικάκια που θα γνωρίσεις. Ερώτηση. Έχεις καμία αδερφή;

Μάνατζερ: Με ενδιαφέρουν πολύ τα κοινά και θέλω όσο μπορώ να προωθήσω τη νεολαία, τα όνειρά τους και να κάνουμε μία νέα αρχή.

Ηρθε η ώρα για μαζικη μετανάστευση παίδες

• Like 4

Σούργελο

Τελείως σούργελο. Και κάποιοι φοβόντουσαν ότι είναι αρνητικό που τον κορόιδευαν αλλά τελικά την ανέβηκε την καλαμιά...

"Με ενδιαφέρουν πολύ τα κοινά και θέλω όσο μπορώ να προωθήσω τη νεολαία, τα όνειρά τους και να κάνουμε μία νέα αρχή. "

"Όσο ήμουν εγώ παρών που μαγείρευα κανείς δεν έφερε τίποτα απ' έξω. Οπότε δεν ξέρω τι έγινε μετά. "

"Μετά το Survivor Αντρίκο νομίζω πρέπει να βγούμε παρέα. Σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά με τα γυναικάκια που θα γνωρίσεις. Ερώτηση. Έχεις καμία αδερφή;"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...