Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Χάλια επιλογή παικτών στο Σ2. Συνήθως στα ελληνικά ριάλιτι τους καλούς παίκτες με προσωπικότητα τους διαλέγουν κατά λάθος. Στα σήκουελ προσπαθούν να βάλουν κάποιους που να τους μοιάζουν και τα κάνουν μαντάρα. Θυμάμαι είχε 2-3 αντιπαθητικούς ουκάδες σαν διαδοχους του Βαλάση.

ειχε και μ@ναρα που ήταν βίζιτου :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40 max να είναι η Κολλιδά. Ποιος άνδρας από τα 18 μέχρι τα 100 δεν θα ήθελε μια γυναίκα σαν την Κολλιδά?

35 έγινε πριν ένα μήνα. Την έλεγα μεγάλη μέχρι που συνειδητοποίησα ότι πάω στα 31 ο ίδιος. Ξεροκατάπια λιγο.
  • Like 3

youweekly.gr δεν βλέπω να κάνετε αναφορά σε μένα στο άρθρο σας http://www.youweekly.gr/survivor/apokalupsi-pws-emathan-sto-survivor-gia-thn-klopu/

ότι γράφετε τα έχω πει εγώ εδώ μέσα πριν εσείς γεννηθείτε...

ποιος είμαι ρε φίλε??? πραγματικά σκίζω!!!!

μας βλέπουν από το ΣΚΑΙ, παρακολουθούν τα μηνύματά μου και καλούν τον Τσαλίκη στην Μελέτη... τι τρολλ φάση! από που εως π? επειδή είδαν το όνομά μου!

ΥΓ: Μελέτη μωρό μου στείλε μου PM να κανονίσουμε για κάνα καφέ...

youweekly.gr δεν βλέπω να κάνετε αναφορά σε μένα στο άρθρο σας http://www.youweekly.gr/survivor/apokalupsi-pws-emathan-sto-survivor-gia-thn-klopu/

ότι γράφετε τα έχω πει εγώ εδώ μέσα πριν εσείς γεννηθείτε...

ποιος είμαι ρε φίλε??? πραγματικά σκίζω!!!!

μας βλέπουν από το ΣΚΑΙ, παρακολουθούν τα μηνύματά μου και καλούν τον Τσαλίκη στην Μελέτη... τι τρολλ φάση! από που εως π? επειδή είδαν το όνομά μου!

ΥΓ: Μελέτη μωρό μου στείλε μου PM να κανονίσουμε για κάνα καφέ...

ρε ματζιρη για καφέ μόνο θα τη πας;
  • Like 1

ειχε και [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script> που ήταν βίζιτου :P

Στριπτιτζού.

35 έγινε πριν ένα μήνα. Την έλεγα μεγάλη μέχρι που συνειδητοποίησα ότι πάω στα 31 ο ίδιος. Ξεροκατάπια λιγο.

Φαίνεται πολύ μεγαλύτερη.

Εκτατη ανακοινωση προσπαθησε ο Κινεζος να ανταλαξει την Ελισαβετ με φαγτηο σε ντοπιο του χοριου σαστησμενη δηλωνει πλεον η παραγωγη

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τι πάρτυ μωρέ και κουραφέξαλα... Θα βλέπουμε να παριστάνουν ότι περνάνε καλά; Σκατά επεισόδειο θα είναι.

Αυτήτην εβδομάδα ούτε ασυλία ούτε αποχώρηση δηλαδή; Μόνο κουίζ, γουίντ και μάσα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...