Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Τανιμανι και συνέντευξη την Παπαρηγα να πάρει, δεν θα καταφέρει να βγάλει σαν είδηση ότι είναι κομμουνίστρια. Γατονι μεγάλο

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Καλά ο Ντάνος είναι ικανός να αντάλλαξε παπούτσια αλλουνού για το σάντουιτς! Αυτό θα εξηγούσε και το μένος της ευρυφίδης.

Πάντως πιο μουφο-ένωση δεν γινότανε, ούτε καν στο ίδιο σπίτι ρε Αλ Αφούζ; Τι σκατά συγχρωτισμό θα κάνουνε; Αυτοί θα μένουν ο καθένας στην δική του παρέα. Μιλάμε για τεράστια ξενέρα, ίντριγκα μηδέν.

Θυμίζω ότι Survivor 2 είχε:

* 2 ομάδες χωρισμένες ανά φύλο, όπου φυσιολογικά οι άντρες πήγαν τις γυναίκες **** για 2-3 επεισόδια.

* είσοδο στο παιχνίδι 2 παικτών με ελικόπτερο(!), οι οποίοι μπήκανε αρχηγοί, ο άντρας στις γυναίκες και η γυναίκα στους άντρες, με μόνιμη ασυλία! Αυτοί δε διαλέγανε και τους παίκτες που θα αγωνιστούν.

* δημιουργία των ομάδων εξαρχής με τον αρχηγό της ομάδας που νίκησε το αγώνισμα να διαλέγει πρώτος.

* οι αρχηγοί που ήταν μέχρι τώρα άτρωτοι πέρασαν στην αντίπαλη ομάδα, όπου φυσικά είχαν γίνει μισητοί(!) και πήραν άμεσα τον πούλο...

* ...όμως υπήρχε και 3ο νησί οπότε όλοι είχαν μια δεύτερη ευκαιρία

* τέλος, ιντριγκαδόρικα έπαθλα όπως δείπνο στην πρωτεύουσα όπου ο νικητής έπρεπε να διαλέξει έναν συμπαίκτη του (ή έναν απ'την αντίπαλη ομάδα αν θυμάμαι καλά!!)

Τι να λέμε τώρα. Νομίζω ένας συνδυασμός του παραπάνω και αυτού του survivor θα έκανε ποσοστά Κιμ Γιονγκ Ουν ΑΝΕΤΑ. Ο λόγος που "απέτυχαν" τα παλιά survivor ήταν ότι δεν υπήρχαν τόσο πολύ τα σόσιαλ μήντια και δεν είχαν καθόλου συμμετοχή κόσμου.

Νομίζω ένας συνδυασμός ψήφων παικτών, κοινού θα ήταν τέλειος, πχ να μετράει η ψήφος του κόσμου όσο το 1/3 της ομάδας... ή να βγαίνουν κάθε βδομάδα 2 παίκτες, ένας από κόσμο και ένας από ομάδα, ώστε να μην ακυρώνονται τελείως οι πουστιές στρατηγικές των παικτών και να μην υπάρχει τέτοιο γλύψιμο προς τον κόσμο.

...

tl;dr; wall of text inflicts +10 damage.

Χάλια επιλογή παικτών στο Σ2. Συνήθως στα ελληνικά ριάλιτι τους καλούς παίκτες με προσωπικότητα τους διαλέγουν κατά λάθος. Στα σήκουελ προσπαθούν να βάλουν κάποιους που να τους μοιάζουν και τα κάνουν μαντάρα. Θυμάμαι είχε 2-3 αντιπαθητικούς ουκάδες σαν διαδοχους του Βαλάση.

Ρόμπα τους έκανε η Πασχάλη, όποιος δεν το παραδέχεται είναι κολλημένος

Για την τιμιότητα του Στρατηλάτη ό,τι και να πει κάποιος είναι λίγο. Αλλά από το ελληνικό τσοχατζοπουλικό λαό τι να περιμένεις, τον μισθοφλώρο θα γούσταρε. Α ρε να μην είχε πάθει το τράβηγμα (με ευθύνη της παραγωγής), τα όνειρα των μισθοφλωρολάγνων θα ήταν σήμερα χιλιοβιασμένα

• Like 2

Ναι ο sp4000 πρέπει να το έκανε. Αφού ο χάντα λέει δεν το πήρε ο Ντάνος, ποιος μένει; Αν αυτό που ο Σπαλ είχε πει στον χάντα "ναι αλλά συμμετείχες" αφορούσε το ίδιο συμβάν, τότε ο χάντα πραγματικά έδωσε τους άλλους ως σύγχρονος χλαπάτσας.

Ένας άλλος λόγος που συνηγορεί σ'αυτό είναι ότι ο σπαλ ήταν ΠΟΛΥ πεινασμένος αλλά και γενικά δεν φαίνεται να τον απασχολούν πολύ οι συμβάσεις, είναι λίγο αυτιστικός ώρες ώρες.

Εγώ πάντως εγκρίνω, πολύ σερβαιβορική κίνηση. Σιγά μην κάτσει να πεθάνει ο άλλος επειδή η παραγωγή δίνει την ίδια μερίδα σε μια γυναίκα 1.60 και έναν άντρα σχεδόν 2.00 μέτρα. Αν έπρεπε να στοιχηματίσω τώρα θα έλεγα ότι την κουτσουκέλα στους μαχητές την έκανε ο Βασάλος. Αν θυμάστε, στην αρχή που πραγματικά τους είχαν στην πείνα, είχε φάει 2 λιποθυμίες.

Ο Λαμπρινάκης έκοβε βόλτες με ποδήλατο και έκλεβε τρόφιμα από τους ντόπιους. Μια φορά μάλιστα τηγάνισε κάτι σαν ασβέστη μπροστά στην κάμερα που το είχε κλέψει και τρύπησε το τηγάνι. Δεν είχε γίνει θέμα.

Νομίζω ότι το Μέγκα πρέπει να κάνει ένα κλώνο Σαρβάιβορ αλλά με gameplay αμερικάνικο όχι τούρκικο.

Διαφορετικά ας κάνει εκείνο το σόου που αφήνουν έναν και μοναδικό παίκτη σε ένα νησί να επιβιώσει μόνος του. Ωραία θα ήταν μια ολόκληρη σαιζόν να βλέπουμε μόνο Πάνο.

Μπορεί και να αρχίσουν οι επιδρομές της μιας ομάδας στην άλλη ομάδα τώρα που θα είναι και κοντά.

Προβλέπω σκοπιές ανά 2ωρο όπως στο στρατό.

Θα σόλαρε ο Πανάρας ανάμεσα στις δύο ομάδες! Θα γίνονταν ωραίες καταστάσεις! Τώρα μόνο από μισθοφόρο περιμένουμε να ανεβάσει καμιά πίεση.

Απο παπουτσι ειναι καλος..σημερα τα καλυτερα παπουτσια για εμενα που εχει βγαλει η nike , εχτες φορουσε τα reebok τα saqnosis, τον εχω δει και με kamikaze 1

Και ρετρομενιακ λοιπόν!

Τι λέτε για την Κολιδά που εμφανίστηκε χτες στο Rodeo?

Προσωπικά την βρήκα πολύ σκύλα. Ένα από τα πολλά φάουλ ήταν ότι μίλαγε ειρωνικά για τον Τσανγκ σαν άντρας

"δεν είναι ο τύπος μου, δεν θα έβγαινα με έναν τέτοιον άντρα"... πες σκέτο "δεν είναι το τύπος μου".

"με τον Τσανγκ μόνο φαγητό... όχι για ποτό" και χασκογέλαγε

Όσο για τις προτάσεις στην TV ... @ ΈΧΕΙ... χέστηκε ο κόσμος για την Κολιδά παρουσιάστρια.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...