Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ας πάρει κάποιος την φωτογραφία του Χούτου πίσω από τον Πανάρα. Δεν μπορούμε να τον βλέπουμε.

Σωστό, πάρτε από κει τον Χούτο και βάλτε ένα φωτοστέφανο, μόνο αυτό του αξίζει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί νομίζω ότι είχε λυθεί αυτό;

Μπορεί να είχε ξανακουστεί. Εγώ, πάντως, πρώτη φορά μαθαίνω από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή ότι είχε παιχτεί 1ο ματς μεταξύ Πάνου-Κοκκινάκη που περιλάμβανε παζ(ε)λ και το οποίο κέρδισε ο Πάνος, αλλά στη συνέχεια αφαιρέθηκε το πάζ(ε)λ και ξαναπαίξανε σε διαφορετικές θέσεις αυτή τη φορά, όπου και τραυματίστηκε ο Πάνος στα πρώτα μέτρα.

Τι στόχος είναι αυτός? Δεν υπάρχει ελπίδα για τους μαχητες.

Και να δούμε πότε θα τελειώσει το επεισόδιο, θα ξημερωθούμε ή δε θα δείχνει καθόλου πάγκους και αντιδράσεις.

ο μαριος πραγματικα παει με 40% αποσο πηγαινε παλια

και τους περναει για πλακα

Έχασε ο Μάριος. Η Αχρηστόγλου και η ΑχρηΣάρα θα κάνουν άλλες 4 ήττες. Άρα μιλάμε για τουλάχιστον 5 εύκολες νίκες των Ντιάσιμι απόψε. Δε βλέπω πώς μπορούν να κερδίσουν οι Μαητές σε αυτό το αγώνισμα.

Δεν θέλω και πολύ να πάω να πάρω το μπλουζάκι και να τυπώσω αστεράκια. Τέλος πάντων ακούμε με προσήλωση τα λόγια του αρχηγού... Σσσσσ!!! Ησυχία τώρα.

Ναι ρε αρχηγέ. Τα είχες υπολογίσει όλα στην εντέλεια. Εγώ έχω πειστεί για το σκηνικό με τον Μπο και τον Σπαλιαρα.

Τα είχαμε αναλύσει πολλάκις στη σελίδα στο φβ ότι έτσι ήταν. Θέλει παραπλάνηση και συμμαχίες το Σαρβάιβορ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...