Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο τρέιλερ πέρα από τον τραυματισμό του μανάβη, βλέπουμε τον ντιζελ να τρέχει κοντά του κουτσαίνοντας και έχοντας δεμένο πάγο στο ποδι.

αλλά το πιο σοκαριστικό από τα πλάνα είναι πως η Λάουρα θα αγωνιστεί. Μάλλον αποφάσισε να δώσει το τσανκιο 110%, γιατί με το 100% δεν έπαιζε καν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

στο τρέιλερ πέρα από τον τραυματισμό του μανάβη, βλέπουμε τον ντιζελ να τρέχει κοντά του κουτσαίνοντας και έχοντας δεμένο πάγο στο ποδι.

αλλά το πιο σοκαριστικό από τα πλάνα είναι πως η Λάουρα θα αγωνιστεί. Μάλλον αποφάσισε να δώσει το τσανκιο 110%, γιατί με το 100% δεν έπαιζε καν.

Θα ματώσει τη φανέλλα και θα φτύσει αίμα που λέει και ο μισθο!
  • Like 1

To 'ο,τι έπαιζε θέατρο μάλλον αποδείχτηκε αφού έχει συμμετάσχει σε παρόμοια παιχνίδια με ύψος.

Όσον αφορά για τη σκηνοθεσία, είδαμε το ίδιο έργο εδώ:

https://youtu.be/_aQMAz9Ivmo

Aκόμα μεγαλύτερη ξενέρα...

​Πολλές φορές το βλέπουμε ν'αντιγράφουν αντιδράσεις που έχουν "πετύχει" σε παλαιότερες εκπομπές, αυτό υποτίθεται ήταν πιο αυθεντικό κόνσεπτ, π@π@ρια...

• Like 1

Aκόμα μεγαλύτερη ξενέρα...

​Πολλές φορές το βλέπουμε ν'αντιγράφουν αντιδράσεις που έχουν "πετύχει" σε παλαιότερες εκπομπές, αυτό υποτίθεται ήταν πιο αυθεντικό κόνσεπτ, π@π@ρια...

Αν πράγματι ήταν στημένο σημαίνει ότι όλο το ριάλιτι είναι στημένο. Άντε να δούμε Πανάρα τώρα

Δεν θέλω και πολύ να πάω να πάρω το μπλουζάκι και να τυπώσω αστεράκια. Τέλος πάντων ακούμε με προσήλωση τα λόγια του αρχηγού... Σσσσσ!!! Ησυχία τώρα.

Ναι ρε αρχηγέ. Τα είχες υπολογίσει όλα στην εντέλεια. Εγώ έχω πειστεί για το σκηνικό με τον Μπο και τον Σπαλιαρα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...