Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Πραγματικά βλέπω τη Λαουρα και θέλω να σπάσω τη τηλεόραση. Η τυπισσα παίζει ενα απίστευτο παιχνίδι, κάνει τη χαριτωμένη και την καλή, ενώ ταυτόχρονα συνεχώς βρίσκει ευκαιρίες να λουφάρει. Ειναι η μόνη εκει μέσα απο τις γυναίκες που κάνει συνέχεια διακοπές, η μόνη που όλο μένει εξω μη και κουραστεί και ρισκάρει να χτυπήσει.

Οι κανονισμοί έπρεπε να ειναι αυστηρότεροι. Δε ξερω με τι μέσο μπήκε στο παιχνίδι αλλα έπρεπε να την έχουν διώξει εδώ και πολυ καιρό.

Ειδικά το χτεσινό ηταν κοροϊδία χειρίστου είδους.

• Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΠρεπε να βαλουν ορο στις 3 φορες που δεν παιζεις χωρις αδεια γιατρου να εισαι υποψηφιος για αποχωρηση αυτοματα μη πληρωνεσαι

better

• Like 9

Πραγματικά βλέπω τη Λαουρα και θέλω να σπάσω τη τηλεόραση. Η τυπισσα παίζει ενα απίστευτο παιχνίδι, κάνει τη χαριτωμένη και την καλή, ενώ ταυτόχρονα συνεχώς βρίσκει ευκαιρίες να λουφάρει. Ειναι η μόνη εκει μέσα απο τις γυναίκες που κάνει συνέχεια διακοπές, η μόνη που όλο μένει εξω μη και κουραστεί και ρισκάρει να χτυπήσει.

Οι κανονισμοί έπρεπε να ειναι αυστηρότεροι. Δε ξερω με τι μέσο μπήκε στο παιχνίδι αλλα έπρεπε να την έχουν διώξει εδώ και πολυ καιρό.

Ακριβώς το ίδιο θέμα.ειχα και γω χτες μέχρι που είπα στη γυναίκα μου να αλλάξει κανάλι για λίγο μέχρι να ηρεμησω γιατί θα ψάχναμε πάλι για τηλεόραση μέρες που είναι!

Παράσιτο κανονικά !!

Στην αρχή γελαγα με το ζώον αλλά τώρα χαλιεμαι με την καργια...

• Super Moderators

Καλά πως κάνετε έτσι? Νομίζω πως αυτή είναι η μόνη που περνάει καλά εκεί μέσα μιας και την έχει "δει" εντελώς χαλαρά! Σε αντίθεση με τους άλλους. :)

Όταν όμως βγαίνει και λέει ότι αισθάνεται πως πραγματικά έχει δώσει το 100% του εαυτού της, ε σου γυρνάει όσο να 'ναι.

Μιλάμε για troll επιπέδου parasaser και βάλε.

• Like 5

Υπάρχουν φήμες ότι οι φήμες που λες είναι απλά φήμες!

To 'ο,τι έπαιζε θέατρο μάλλον αποδείχτηκε αφού έχει συμμετάσχει σε παρόμοια παιχνίδια με ύψος.

Όσον αφορά για τη σκηνοθεσία, είδαμε το ίδιο έργο εδώ:

https://youtu.be/_aQMAz9Ivmo

ειλικρινα καθε φορα που μιλαει η βουρλαουρα μου ρχεται να πιασω το κινητο να το ριξω πανω στο tablet, και τα 2 μαζι στο laptop, και τα 3 μαζι στον σταθερο και οπως εχουν μαζευτει ολα πανω στον server

:mad:

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...