Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Τι έπαθλο λέτε να έχει σήμερα; Κάνα αρνάκι στην σούβλα λόγω πάσχα ίσως; :D

ΜΠΟ στη σούβλα. Ή καλύτερα ό,τι έχει απομείνει από Μπο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μιλφ μια έλεγε πως είναι δικαιωμένη που έδιωξε τον Ντανο αφήνοντας αρκετά υπονοούμενα για το τι άνθρωπος είναι, τώρα δηλώνει τα παρακάτω:

«Πριν μπούμε στο παιχνίδι μείναμε δύο μέρες εκτός νησιού, όπου εκεί είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον λίγο παραπάνω. Δεν ξέραμε ότι ο Ντάνος ήταν δυνατός παίκτης, αυτό με ένα αγώνισμα δεν μπορούσαμε σίγουρα να το αντιληφθούμε.

Ο βασικός λόγος, για μένα, ήταν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ένα παιδί που είχε την ευχέρεια σαν χαρακτήρας και τον δυναμισμό να μπορέσει να ενωθεί με τα αντίπαλα παιδιά και να περάσει καλά. Σκεπτόμενη κάποιον άλλον από τα παιδιά που ήμασταν στην παρέα, ο Πάνος θα μπορούσε επίσης. Έπεσε ο κλήρος στον Γιώργο. Εγώ και άλλα παιδιά τον ψηφίσαμε γι’ αυτό το λόγο. Θεωρήσαμε ότι λόγω εξωστρέφειας και δυναμισμού -γνώριζε και τον Γιάννη Σπαλιάρα-… γι’ αυτό τον ψηφίσαμε να φύγει. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος».

Ψάχνεις με τα κυάλια να βρεις μη σιχαμα μεσα σε αυτο το παιχνιδι λολ
  • Like 4

Η μιλφ μια έλεγε πως είναι δικαιωμένη που έδιωξε τον Ντανο αφήνοντας αρκετά υπονοούμενα για το τι άνθρωπος είναι, τώρα δηλώνει τα παρακάτω:

«Πριν μπούμε στο παιχνίδι μείναμε δύο μέρες εκτός νησιού, όπου εκεί είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον λίγο παραπάνω. Δεν ξέραμε ότι ο Ντάνος ήταν δυνατός παίκτης, αυτό με ένα αγώνισμα δεν μπορούσαμε σίγουρα να το αντιληφθούμε.

Ο βασικός λόγος, για μένα, ήταν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ένα παιδί που είχε την ευχέρεια σαν χαρακτήρας και τον δυναμισμό να μπορέσει να ενωθεί με τα αντίπαλα παιδιά και να περάσει καλά. Σκεπτόμενη κάποιον άλλον από τα παιδιά που ήμασταν στην παρέα, ο Πάνος θα μπορούσε επίσης. Έπεσε ο κλήρος στον Γιώργο. Εγώ και άλλα παιδιά τον ψηφίσαμε γι’ αυτό το λόγο. Θεωρήσαμε ότι λόγω εξωστρέφειας και δυναμισμού -γνώριζε και τον Γιάννη Σπαλιάρα-… γι’ αυτό τον ψηφίσαμε να φύγει. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος».

Ψάχνεις με τα κυάλια να μη βρεις σιχαμα μεσα σε αυτο το παιχνιδι λολ

πραγματικά και μένα μου έκανε εντύπωση (αρνητική) 

και από τα άλλα που είπε μιλάμε για πολύ εγωίστρια 

• Like 1

Χουτο πατωνεις;

τρολαρισμα που κανα σημερα στη δικια μου με το "πατωνεις"... (μεσω τηλ εννοειται) :lol: 

η απαντηση ολα τα λεφτα :mellow:

------------------------

ξεκιναει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...