Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Το τι @@ έχω διαβάσει για το θέμα Μάριου και Κολιδα.

Το πε το παιδί ότι τη γλίτωσε. Υπονοείται κάποιοι πράγματα που δε μπορείτε να εξηγήσετε.

Ατύχημα έπαθαν έπρεπε να μείνουν εκτός. Ο Μάριος ξέρει ότι θα έχει υποστήριξη από Κύπρο οπότε δεν είναι χαζός να φύγει.

Πολύ ενδιαφέρον πλέον το παιχνίδι.

δεν υπονοουμε, και λέμε ξεκάθαρα πως το κανάλι μας δουλεύει.
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν υπονοουμε, και λέμε ξεκάθαρα πως το κανάλι μας δουλεύει.

Χωρίς να δικαιολογειτε. Το καναλι μας δουλεύει σε δεκάδες πράγματα όπως στο τι βλέπουμε και τι προωθεί η παραγωγή. Όχι στο θέμα υγείας. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να πουν ψέματα στο θέμα Μάριου Ειρήνης.

Ο Μάριος επέστρεψε από μια "φυλακή". Ωφειλαν να σεβαστούν το θέλημα του αφού ο τραυματισμός του ήταν δική τους ευθύνη. Είναι πολύ απλά τα πράγματα για να τα περίπλεκουμε.

• Like 1

Χωρίς να δικαιολογειτε. Το καναλι μας δουλεύει σε δεκάδες πράγματα όπως στο τι βλέπουμε και τι προωθεί η παραγωγή. Όχι στο θέμα υγείας. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να πουν ψέματα στο θέμα Μάριου Ειρήνης.

Ο Μάριος επέστρεψε από μια "φυλακή". Ωφειλαν να σεβαστούν το θέλημα του αφού ο τραυματισμός του ήταν δική τους ευθύνη. Είναι πολύ απλά τα πράγματα για να τα περίπλεκουμε.

τι να δικαιολογεισουμε φίλε μου. Ο θεραπων ιατρός είμαστε;

Προστάτευσαν την Ειρήνη, η οποία προφανώς αποχώρησε για ψυχολογικούς λόγους μετά το ατύχημα, όσο για το Μάριο, παρουσίασαν πιο σοβαρό τον τραυματισμό του για να υπάρχει το ενδιαφέρον για το αν θα ξαναγυρίσει και πότε...

Εξαρχής είχαν πει ότι θα γυρίσει σ'ένα μήνα, κάτι που δε δικαιολογείτο αν ο τραυματισμός του πράγματι περιλάμβανε σπάσιμο πλευρού και κλείδας...

• Like 1

Εγώ από ότι είδα/κατάλαβα/έχω βιώσει, τα παιδιά έπαθαν ελαφρού τύπου ραγίσματα και μυικές κακώσεις. Χρόνος αποθεραπείας μου σε ανάλογη περίπτωση (με φάρμακα και ακινησία) ήταν 15 μέρες. Δεν βλέπω δούλεμα, ίσως δραματοποίηση χάριν τηλεθέασης, ίσως ασχετοσύνη τανιμανι (στο μυαλό των περισσοτέρων χτύπημα σε οστό=σπάσιμο)

• Like 1

Εμένα πάντως σε σπάσιμο του ποδιού μου πήρε δύο εβδομάδες στο γύψο και χωρίς φυσιοθεραπεία στον ένα μήνα περπατούσα κανονικά. Ήμουν μικρός βέβαια τότε. Ο Μάριος έμεινε έξω πάνω από ένα μήνα. Αν πρόκειται για ραγίσματα και κακώσεις είναι αρκετός ο χρόνος πιστεύω.

Εμένα πάντως σε σπάσιμο του ποδιού μου πήρε δύο εβδομάδες στο γύψο και χωρίς φυσιοθεραπεία στον ένα μήνα περπατούσα κανονικά. Ήμουν μικρός βέβαια τότε. Ο Μάριος έμεινε έξω πάνω από ένα μήνα. Αν πρόκειται για ραγίσματα και κακώσεις είναι αρκετός ο χρόνος πιστεύω.

15 μέρες έμεινε εκτός...

Όπως έγραφαν κι οι σποιλεράδες...

Όπως μάθαμε παρά τις πρώτες ανακοινώσεις που μιλούσαν για σπάσιμο στην κλείδα του παίκτη από την Κύπρο, τελικά οι περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν πως δεν έχει σπάσει η κλείδα του αλλά έχει ραγίσει. Μια πολύ μικρότερη ζημιά δηλαδή με πολύ λιγότερο χρόνο αποθεραπείας που έδινε ελπίδες σε όλους οτι ο Μάριος θα καταφέρει τελικά να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Έχει γίνει ήδη γνωστό πως ο Μάριος έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο εδώ και μέρες και παραμένει σε αποκλεισμό καθώς αν μάθει τις εξελίξεις του παιχνιδιού και τα τεκταινόμενα μπορεί επιστρέφοντας να αλλάξει την ροή μέσω της στρατηγικής του. Κι εδώ είναι η λέξη κλειδί….επιστρέφοντας.

Γιατί σύμφωνα με τις δικές πληροφορίες αν όλα πάνε καλά και οι γιατροί δώσουν το τελικό οκ, είναι πολύ πιθανόν ο Μάριος Ιωαννίδης να επιστρέψει στο Survivor και την παραλία των Μαχητών λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων την εβδομάδα μετά το Πάσχα!

Ο Μάριος έμεινε έξω πάνω από ένα μήνα. 

2 βδομάδες περίπου έμεινε έξω ο Μάριος. Δεν υπάρχει σπάσιμο, είτε ρωγμώδες είτε ότιδήποτε άλλο το οποίο να γιατρεύεται σε δύο βδομάδες και να είσαι έτοιμος για αθλοπαιδιές, πόσο μάλλον στον ώμο που είναι από τις πιο tricky αρθρώσεις.

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

• Like 1

15 μέρες έμεινε εκτός...​

2 βδομάδες περίπου έμεινε έξω ο Μάριος. Δεν υπάρχει σπάσιμο, είτε ρωγμώδες είτε ότιδήποτε άλλο το οποίο να γιατρεύεται σε δύο βδομάδες και να είσαι έτοιμος για αθλοπαιδιές, πόσο μάλλον στον ώμο που είναι από τις πιο tricky αρθρώσεις.

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

και παλι, τροποι υπαρχουν

:P

--------------------

http://www.sdna.gr/politiko-deltio/psyhagogia/article/319982/gkalop-poios-thelete-na-apoxorisei-apo-survivor

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...