Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Μάριος γύρισε όπως γύρισε επειδή έφτασε η ένωση. Τίποτα το σοβαρό δεν είχε, απλώς τον κράτησαν έξω μέχρι και μετά από την σημερινή ασυλία .

Έστω και ράγισμα σε πλευρά ή κλείδα χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα μήνα για να κινηθείς άνετα. Μην τρελαθούμε τελείως.

Ότι να ναι στον Σκάϊ.

δυο μηνες θελει να δεσει το κοκαλο

Εγω παντως θα στηριξω και μαριο γιατι αυτη ηταν η επιθυμια του Πανου.

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

το πρώτο πράγμα που είπε ο Μάριος βλέποντας τις 2 ομάδες είναι ότι λείπει ο Πάνος!

Ρε μήπως εκεί στο κρεβάτι του πόνου έμαθε κάποια πραγματάκια (για το λαό που έχει πίσω της η αρχηγάρα) και έδρασε έτσι με μανατζερική στρατηγική...;

Πολλά περίεργα ρε φίλε. Η Κολιδα αποχωρεί για λόγους υγείας αφού πρώτα ήταν ορθια την επόμενη του ατυχήματος. Ο Μάριος που φαινόταν στο νοσοκομείο ημιθανης είναι για να παίξει μετά από 15 μέρες. Η τρίτη αφού έστειλε τον αρχιιερέα της κλίκας, λίγο πριν την ένωση φεύγει οικοιοθελως και με δάκρυα μετανοιας και με ένα καλό λόγο για όλους.

Εντάξει.

Εγώ πάντως τον Μάριο σκατά τον είδα. Αφού αναρωτιόμουν αν τον έχουν ποτίσει κάτι. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια και να ήταν απ'το άγχος.

Η Κολιδά ένα γερό τράνταγμα πρέπει να έπαθε αλλά ψυχολογικά κατέρρευσε. Μην ξεχνάμε ότι είναι η μόνη με παιδί, το οποίο θα έμενε μόνο του αν απεφεύκτω...

Καλά η Ειρήνη είχε ξεπεράσει τα όρια της προ πολλού. Ψυχολογικά δεν έστεκε καθόλου και ήταν εντελώς στο περιθώριο. Μετά το δώσιμο Χανταμπάκη δεν μπορούσε να παραμείνει ούτε με σφαίρες. Θα μου πεις ήθελε λίγο υπομονή ως την ένωση...

• Like 1

Βγαίνει το τσιράκι του Αλαφουζ?

Απορώ γιατί δεν κάνουν ένσταση οι υπόλοιποι παίκτες

Χάθηκε ο κόσμος ρε βενζινα να πάρεις μια ασυλία να ησυχάσουμε?

Θα μου πεις είσαι τόσο πίτουρας που δε θα την ψήφιζες

Εγώ Χουτο βλέπω να την κάνει

Οι γαβροι τον μισούν οι άλλοι οπαδοί επίσης. Γενικά είναι σίχαμα αφού ήταν κλικαδωρος

Η Λάουρα θα βρει υποστήριξη. Από κωλουδες χαζές είναι γεμάτη η χώρα

Για τα μπάζα είσαστε ρεεεεεεεε.... (φιλικά)

από την μία διώχνετε τους καλύτερους παίχτες που προσφέρουν ίντριγκα (aka ενδιαφέρον) και από την άλλη λέτε "τι βαρετό έγινε το survivor χωρίς ίντριγκες..."

χαχαχαχαχαχα πρέπει να σας δει ψυχολόγος...

Καλημέρα, ξεκινάει άλλη μια υπέροχη μέρα με τους ντιάσημοι σε κατάσταση πανωλεθρίας :-)

Από την πλευρά της Λάουρας, δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικος φυσικός για να κάνεις αυτή την κίνηση. Ξέρει ότι θα τη βγάλει στον τάκο ο Χρανιώτης, γιατί αυτός (άααλλος αγαθιάρης από κει) λέει πάντα από πριν ποιον θα ψηφίσει. Δηλαδή η Λάουρα είχε να επιλέξει ανάμεσα σε ψήφο σε Ντάνο που θα την έκανε λίγο πιο αντιπαθή στο κοινό ΚΑΙ δεν θα κέρδιζε τίποτα, και σε μια ακίνδυνη ψήφο (στον Κοκκινάκη). Ούτως ή άλλως στον τάκο θα έβγαινε.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόση στρατηγική από πίσω, και δεν ξέρω αν τους περνάει από το νού τι γίνεται με το κοινό του Ντάνου στην ελλάδα. 

• Like 1

Το τι @@ έχω διαβάσει για το θέμα Μάριου και Κολιδα.

Το πε το παιδί ότι τη γλίτωσε. Υπονοείται κάποιοι πράγματα που δε μπορείτε να εξηγήσετε.

Ατύχημα έπαθαν έπρεπε να μείνουν εκτός. Ο Μάριος ξέρει ότι θα έχει υποστήριξη από Κύπρο οπότε δεν είναι χαζός να φύγει.

Πολύ ενδιαφέρον πλέον το παιχνίδι.

Το μεγάλο πάρτι λένε θα είναι την Κυριακή,αφού την Πέμπτη είναι η αποχώρηση, με καλεσμένο τον Ρουβά! ( Προφανώς για να προωθήσουν και το X-factor...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...