Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Σιγά μην είναι σε θέση να κάνει τέτοιο συλλογισμό. Ο Κοκκινάκης ψήφισε Λάουρα και η Λάουρα Κοκκινάκη. Κάτι έγινε μεταξύ τους και δεν το δείξανε.

ναι αλλα δεν ηξερε οτι ο ντανος θα παρει 3 ψηφους απο την κλικα στη οποια ειναι μελος?αρα γτ να μη δωσει την 4η και να μην βγει προτεινομενη απο την ψηφοφορια, και να δωσει μια ανουσια ψηφο στο κοκκινακη?

ξεκαθαρα τους επαιξε π**στια και θα φανει στην συνεχεια του παιχνιδιου..γτ ο χουτος βγηκε προτεινομενος απο αυτην την ψηφο

Δημοσ.

Ο σπαλιαρας ειναι οντως τοσο ασχετος;

Η λαουρα ο μπο;

Μηπως πιασανε το νοημα οτι "δεν θα μας ψηφισουν να φυγουμε και θα παμε τελικο", οπου εκει θα τα δωσουν ολα για ολα και..

Παιζει να ειναι καλυτεροι και απο το Ντανο;..

Τι πιστευετε; Αν ηταν οντως χαλια στα αθληματα γιατι πηγανε εκει; Δεν βγαζει νοημα να πηγανε μονο για δημοσιοτητα..

Γιατι το σαρβαιβορ ειναι το κορυφαιο παιχνιδι στρατηγικης και επιβιωσης

Η ψηφος της Λαουρα στον κοκκινακη ηταν ισως με το σκεπτικο οτι αν οι υποψηφιοι αντρες ειναι τρεις διαιρουνται οι ψηφοι των φαν τους.

Δημοσ.

Ο Μάριος γύρισε όπως γύρισε επειδή έφτασε η ένωση. Τίποτα το σοβαρό δεν είχε, απλώς τον κράτησαν έξω μέχρι και μετά από την σημερινή ασυλία .

Έστω και ράγισμα σε πλευρά ή κλείδα χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα μήνα για να κινηθείς άνετα. Μην τρελαθούμε τελείως.

Ότι να ναι στον Σκάϊ.

Δημοσ.

Ο Μάριος γύρισε όπως γύρισε επειδή έφτασε η ένωση. Τίποτα το σοβαρό δεν είχε, απλώς τον κράτησαν έξω μέχρι και μετά από την σημερινή ασυλία .

Έστω και ράγισμα σε πλευρά ή κλείδα χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα μήνα για να κινηθείς άνετα. Μην τρελαθούμε τελείως.

Ότι να ναι στον Σκάϊ.

και το ωραιο ειναι οτι μας τον παρουσιαζαν και πιο σοβαρα απο την Κολιδα η οποια υποτιθεται για αυτο αποχωρησε,εξαιτιας σοβαρου τραυματισμου και μετα εκανε τα μπανακια της κανονικα! κατι δεν μου κολλαει σε ολο αυτο

Δημοσ.

Μάγκες να κάνω δύο καίριες παρατηρήσεις που πιθανώς δεν έχετε σκεφτεί!

1. Ο Κοκκινάκης παίζει να είναι όντως τόσο αγαθός που να μη θέλει να πάρει το βάρος της απόφασης. Σας θυμίζω ότι στο προηγούμενο είχε αλληλοψηφιστεί με τον Χρανιώτη από το πουθενά. Και τότε είχα σκεφτεί και γω ότι πρέπει να έχουν μανουριαστεί μεταξύ τους και να μην το έχουμε δει... η άποψή μου είναι ότι και τώρα συμφώνησε με την Λάουρα να αλληλοψηφιστούν...

Από την πλευρά της Λάουρας, δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικος φυσικός για να κάνεις αυτή την κίνηση. Ξέρει ότι θα τη βγάλει στον τάκο ο Χρανιώτης, γιατί αυτός (άααλλος αγαθιάρης από κει) λέει πάντα από πριν ποιον θα ψηφίσει. Δηλαδή η Λάουρα είχε να επιλέξει ανάμεσα σε ψήφο σε Ντάνο που θα την έκανε λίγο πιο αντιπαθή στο κοινό ΚΑΙ δεν θα κέρδιζε τίποτα, και σε μια ακίνδυνη ψήφο (στον Κοκκινάκη). Ούτως ή άλλως στον τάκο θα έβγαινε.

2. Εννοείται ότι οι τύποι δεν ΣΠΑΣΑΝΕ τα κόκκαλά τους. Προφανώς απλά τα ράγισαν, δηλαδή έπαθαν ρωγμώδες κάταγμα στην χειρότερη. Πάντως για να καταλάβετε, όταν το είπα αυτό στην μάνα μου και τον αδερφό μου, μου είπαν "μα και αυτό σπάσιμο είναι". Ε, τι θα έλεγε και ο ΣΚΑΙ που θέλει να κάνει και τζέρτζελο;

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες να κάνω δύο καίριες παρατηρήσεις που πιθανώς δεν έχετε σκεφτεί!

1. Ο Κοκκινάκης παίζει να είναι όντως τόσο αγαθός που να μη θέλει να πάρει το βάρος της απόφασης. Σας θυμίζω ότι στο προηγούμενο είχε αλληλοψηφιστεί με τον Χρανιώτη από το πουθενά. Και τότε είχα σκεφτεί και γω ότι πρέπει να έχουν μανουριαστεί μεταξύ τους και να μην το έχουμε δει... η άποψή μου είναι ότι και τώρα συμφώνησε με την Λάουρα να αλληλοψηφιστούν...

Από την πλευρά της Λάουρας, δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικος φυσικός για να κάνεις αυτή την κίνηση. Ξέρει ότι θα τη βγάλει στον τάκο ο Χρανιώτης, γιατί αυτός (άααλλος αγαθιάρης από κει) λέει πάντα από πριν ποιον θα ψηφίσει. Δηλαδή η Λάουρα είχε να επιλέξει ανάμεσα σε ψήφο σε Ντάνο που θα την έκανε λίγο πιο αντιπαθή στο κοινό ΚΑΙ δεν θα κέρδιζε τίποτα, και σε μια ακίνδυνη ψήφο (στον Κοκκινάκη). Ούτως ή άλλως στον τάκο θα έβγαινε.

2. Εννοείται ότι οι τύποι δεν ΣΠΑΣΑΝΕ τα κόκκαλά τους. Προφανώς απλά τα ράγισαν, δηλαδή έπαθαν ρωγμώδες κάταγμα στην χειρότερη. Πάντως για να καταλάβετε, όταν το είπα αυτό στην μάνα μου και τον αδερφό μου, μου είπαν "μα και αυτό σπάσιμο είναι". Ε, τι θα έλεγε και ο ΣΚΑΙ που θέλει να κάνει και τζέρτζελο;

H Λάουρα δε σκέφτηκε τίποτα, έγινε αυτό που είπες, της πρότεινε ο Κοκκινάκης να αλληλοψηφιστούν, όπως είχε κάνει και με το Χρανιώτη.

Δημοσ.

Πολλά περίεργα ρε φίλε. Η Κολιδα αποχωρεί για λόγους υγείας αφού πρώτα ήταν ορθια την επόμενη του ατυχήματος. Ο Μάριος που φαινόταν στο νοσοκομείο ημιθανης είναι για να παίξει μετά από 15 μέρες. Η τρίτη αφού έστειλε τον αρχιιερέα της κλίκας, λίγο πριν την ένωση φεύγει οικοιοθελως και με δάκρυα μετανοιας και με ένα καλό λόγο για όλους.

Εντάξει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...