Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

α μη μου τα γυριζεις τωρα, ή θελουμε, ή ξερουμε ή και τα 2

μπορει να θελουμε αλλα να μη το ξερουμε, ή μπορει να ξερουμε (μεν) αλλα να μη το θελουμε (δε)

Δε ξέρω τι λέτε και δεν κατάλαβα τίποτα! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

α μη μου τα γυριζεις τωρα, ή θελουμε, ή ξερουμε ή και τα 2

μπορει να θελουμε αλλα να μη το ξερουμε, ή μπορει να ξερουμε (μεν) αλλα να μη το θελουμε (δε)

Εγώ ξέλω τι θέρω

Αυτή η Λάουρα να μου εξηγήσει κάποιος πως στον κορακα είναι ακόμα στο παιχνίδι... Ουτε να την βλέπω μπορώ πλεον, αηδία σκέτη. Αμα χάσουν σμρ πι διασημοι θελω πολυ να πάρει ασυλία ο Ντάνος και να την βγάλει στην φορα να τελειώνουμε... Να αλληλοψηφιστουν και οι κλικαδοροι μεταξύ τους.

• Like 1

Αηδία έχει καταντήσει το σαρβάιβορ...

Το πιστέψαμε ότι 1 εβδομάδα πριν την ένωση, έφυγε η Ειρήνη επειδή πήρε όσα ήθελε απ'το παιχνίδι, να δείτε ότι θα πάει και στην Ελεονώρα και θα πει ότι ούτε περιθωριοποίηση είχε ούτε έφυγε λόγω της κλίκας...

Τον άνεργο που αποχώρησε οικειοθελώς, μέχρι κι απ'τους τίτλους αρχής τον έβγαλαν...

• Like 3

Αηδία έχει καταντήσει το σαρβάιβορ...

Το πιστέψαμε ότι 1 εβδομάδα πριν την ένωση, έφυγε η Ειρήνη επειδή πήρε όσα ήθελε απ'το παιχνίδι, να δείτε ότι θα πάει και στην Ελεονώρα και θα πει ότι ούτε περιθωριοποίηση είχε ούτε έφυγε λόγω της κλίκας...

Τον άνεργο που αποχώρησε οικειοθελώς, μέχρι κι απ'τους τίτλους αρχής τον έβγαλαν...

Κάρχιες

Αυτο ηθελα να πω , οταν ο Αντρεας ο ανεργος ειπε αποχωρω διοτι δεν τους νιωθει ομαδα πλεον κλαιν.. ο Ταλιμπανιδης σημερα μας ειπε οτι ουτε αυτος γνωριζε οτι μπορει ενας παιχτης να αποχωρησει ετσι .. ρε Ταλιμπανιδη σοβαρα τωρα?? Κοιτα μην συνεχιζεις ετσι γιατι σε βλεπω το νεο σιχαμα.. και ξαναρωταω: γιατι ο κροταλιας δεν γυρισε Ελλαδα ακομη???Αλαφουζο προσεχε μην την κανεις την π@@@ με κανα τριτο νησι και καλα και μας τον ξαναβαλεις μεσα.. την γλυτωσες μια φορα ..

Μας ξεκω-σαν στις διαφημισεις.

20 λεπτα διαφημισεις, 10 λεπτα Survivor.

Εχε χαρη που δεν παιρνει adblock η τηλεοραση....

στο web tv εχω ακουσει τοσες φορες αυτην την υπνοτιστικη μουσικη που βαζουν οταν δειχνει τα τοπια ,που θα προτιμουσα 1000 φορες διαφημισεις..δεν την αντεχω αλλο..

• Like 3

οχι ρε,εφυγε το μωρο

ΧΟΥΦΤΟΥ σας σιχαματα

υ.γ

ξερει κανεις ποτε φτανει Ελλαδα;σε μηνυμα ομως να μη το δει ο χαλφιβιλ και μου φαει το κομενακι

• Like 1

οχι ρε,εφυγε το μωρο

ΧΟΥΦΤΟΥ σας σιχαματα

υ.γ

ξερει κανεις ποτε φτανει Ελλαδα;σε μηνυμα ομως να μη το δει ο χαλφιβιλ και μου φαει το κομενακι

στην έχει φάει άλλος...

Από το ριάλιτι έχουν φύγει οι περισσότεροι ιντριγκαδορικοι χαρακτήρες και μείναμε με τους αδιάφορους. Δεν έγινε σωστή διαχείριση του υλικού.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...