Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε Μελέτη κουκλάρα μου, μιλφάρα μου, με τον ωραίο κ@#λο και τα τεράστια βυ@#$α... είσαι δημόσιο πρόσωπο και μάλιστα είσαι στην μεγαλύτερη (σε νούμερα) παραγωγή. Το σαρβαιβορ... είναι δυνατόν να γράφεις χωρίς τόνους.

Δείχνεις έναν εκνευρισμό.

δεν θα σχολιάσω την προχειράτζα... 

κατά τα άλλα παιδιά νταξ... πρώτη εκπομπή ήταν... και όπως είπε ένας πιο πάνω την θάβετε γιατί πήρε συνέντευξη από τον Χανταμπάκη. δλδ είστε και εσείς χειρότεροι με την κρίση σας...

• Like 1
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Λογικα και να αποχωρησει η ειρηνη παπαδοπουλου, δεν επιστρεφει σε καμια περιπτωση ο στελακης,

διοτι ενημερωθηκε  για την εικονα του κοσμου και τις αντιδρασεις του... του εδωσαν το κινητο του, μπηκε διαβασε σχολια, επικοινωνησε με την οικογενεια του, αυτο σε καθε περιπτωση απαγορευει την επιστροφή του στο σουρβαιβορ

δεν θα βαλουν ενα ατομο  να ενημερωσει τους υπολοιπους παικτες, για το τι συμβαινει εξω, και αλλαξουν τις συμπεριφορες τους…

Ρε Μελέτη κουκλάρα μου, μιλφάρα μου, με τον ωραίο κ@#λο και τα τεράστια βυ@#$α... είσαι δημόσιο πρόσωπο και μάλιστα είσαι στην μεγαλύτερη (σε νούμερα) παραγωγή. Το σαρβαιβορ... είναι δυνατόν να γράφεις χωρίς τόνους.

εσυ πρεπει να σαι ο τσαλικις Μαιμου...το τρολ του ινσο..

• Like 1
Δημοσ.

Λογικα και να αποχωρησει η ειρηνη παπαδοπουλου, δεν επιστρεφει σε καμια περιπτωση ο στελακης,

διοτι ενημερωθηκε  για την εικονα του κοσμου και τις αντιδρασεις του... του εδωσαν το κινητο του, μπηκε διαβασε σχολια, επικοινωνησε με την οικογενεια του, αυτο σε καθε περιπτωση απαγορευει την επιστροφή του στο σουρβαιβορ

δεν θα βαλουν ενα ατομο  να ενημερωσει τους υπολοιπους παικτες, για το τι συμβαινει εξω, και αλλαξουν τις συμπεριφορες τους…

εσυ πρεπει να σαι ο τσαλικις Μαιμου...το τρολ του ινσο..

Κάνεις λάθος. στα @ τους/(και μας?) για το αν είδε μηνύματα ή οτιδήποτε.

Αν όντως έφυγε η Ειρήνη είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα την αντικαταστήσει ο Χανταβλάκας. Γιατί οι άλλοι 2 γύρισαν πίσω.

Υπάρχει και ένα δεύτερο ενδεχόμενο να μην μπει κανείς μέσα και απλά να το τραβήξουν έτσι ακόμη 1 βδομάδα οπότε και θα κάνουν την ένωση.

50-50

Αν ισχύσει το 1ο τότε είναι 70% σίγουρο ότι θα μπει ο χανταβλάκας.

Δημοσ.

Αν όντως έφυγε η Ειρήνη είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα την αντικαταστήσει ο Χανταβλάκας. Γιατί οι άλλοι 2 γύρισαν πίσω.

Υπάρχει και ένα δεύτερο ενδεχόμενο να μην μπει κανείς μέσα και απλά να το τραβήξουν έτσι ακόμη 1 βδομάδα οπότε και θα κάνουν την ένωση.

50-50

καλα... εσυ εισαι εκτος τοπου και χρονου...

εγω να δεις ποσο στα @ρχιδ@ μου!!!

αλλα ρε τσικιτσικι δε το καταλαβενς? οτι αν αλλαξουν καποιοι και αρχισουν να κανουν τις καλες κυριες, και να γινονται λιγοτερο Φιδια,  ο κοσμος  θα σταματησει να βλεπει γιατι πλεον δε θαχει καποιο ενδιαφερον...

τωρα θελει να δει να νικαει ο πιο αξιος, και αθλητικα,και σαν ανθρωπος

Δημοσ.

MILF

Mom I'd like to fuck

Εντάξει η Κολιδά αλλά η Μελέτη από που;;

Συγγνώμη για την διακοπή, συνεχίστε.. είστε απολαυστικοί

• Like 2
Δημοσ.

Αν όντως έφυγε η Ειρήνη είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα την αντικαταστήσει ο Χανταβλάκας.

σε φαση

εν το μεταξύ ξέρετε ποιο είναι το αστείο;;;; ότι όλος ο κόσμος νομίζει ότι θα φύγει ο Χανταφίδης

?

• Like 4
Δημοσ.

50-50

Στην προσωπική του συνέντευξη ο Χανταμπάκης δήλωσε έτοιμος να ξαναμπεί. Τυχαίο;

Δημοσ.

Μας δουλεύει η Μελέτη.

Δεν είχε ενημερωθεί λέει ότι είχε κλίκα κι ότι έκανε μπούλινγκ στην Ειρήνη, απ'τους έξω περίμενε να τα μάθει...

Και κουβέντα για τη μη απάντηση στο τι έκανε ο Ντάνος.

Απογοήτευση, χαμπάρι δεν πήρε, θα το καταλάβει απ'την τηλεθέαση στη συνέχεια...

Δημοσ.

Η λογικη του αρμεγματος απο τον σκαι ειναι λαθος. Ηδη εχουν μια εκπομπη (rodeo νομιζω το λενε) που ψιλοασχολειται και εχει παει απατη.

Η ολη επιτυχια αυτου του σοου στηριζεται κατα κυριο λογο στο τρολαρισμα που πεφτει στο ιντερνετ.

• Like 3
Δημοσ.

γεια σου ρε Στράτο με τα 0 Posts hahaa

ο κόσμος την σαβούρα θέλει. αν δεν ήταν ο Χανταμπάκης δεν θα ήμασταν τώρα 1529 σελίδα.

Τι γινεται ρε παιδια...Εχω 44 ποστ και δε τα περναει, ικι στου εικονιδιο... κατι δεν φτιαν σουστά ου μοντερέτορας....λουγοκρισία!!

Ο Κοσμακης θελει τον Κατιμά, ιμεις ο Κοσμος θελουμε τις Λεβεντιες!!

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι θελει να αποχωρήσει και η Ευριδικη....

Αν είναι αλήθεια....αν λεω... ε τοτε να μην φύγει. Να την διωξουμε εμείς. Μη μας στερησει αυτή τη χαρα!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...